Zuidtangent bussi parhaimmillaan

Auto Martti Ahosilta Maaliskuu 12, 2018 0 17
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Zuidtangent on bussiyhteys välillä Haarlem ja Amsterdam. Tämä bussimatkan suurimmaksi osin täysin selvä raita, sai etusijalla kaikkiin muihin liikenne. Hän on myös Guinnessin ennätysten kirjaan pisin ilmainen bussi kaista maailmassa.

Historia

Häviämisen jälkeen raitiovaunu Haarlem 50: n elpyminen joukkoliikenteen jälleen pelataan ajatus luoda laadukasta joukkoliikennettä yhteys. Päätettiin sitten linja, joka sijaitsee ja kaupungit Haarlem on täysin auki rata, Hoofddorp, Amsterdam ja käyvät Schipholin lentokentälle. Linja 300, joka on kastetun Zuidtangent olisi myöhemmin laajentaa tai päivittää. 13. tammikuuta 2002 linja avattiin yleisölle.

Reitti

Polku Zuidtangent on yli 40 km, joista yli 25 täysin ilmainen ja alkaa asemalla Haarlem. Tässä on yksi stop ja ajaa Zuidtangent ensimmäinen pala tavallisella tiellä keskustan kautta. Klo sisäänkäynnin Haarlem Schalkwijk alkoi ilmainen bussi kaistaa. Kun Schalkwyk ajaa bussia läpi kenttien ja hän pureutuu alla kanava kautta Haarlemmermeer. Hän kulkee entisen Floriade sivusto, jossa joitakin tapahtumia keskeyttää kilpailu avautuu. Sitten bussi saapuu Hoofddorp ja jakaa sen yli pala omistettu linja kaistan haara New Vennep. Muuten, on olemassa suunnitelmia laajentaa vapaa osa haara New Vennep itse. Jälkeen asemalle Hoofddorp sukeltaa bussin alla kiitorata Schiphol tehdä lentokentällä. Schipholin Pohjois päättyy ilmainen bussi kaistaa. Sitten bussi kautta Amstelveen menee Arena Plaza Bijlmer.

Zuidtangent

Tämä linja on vain pääsee bussiliput ja maksaa mitään ylimääräistä. Tällä tavoin se on varsin mielenkiintoinen tehdä Zuidtangent koska hän tekee nimittäin valtavasti aikaa verrattuna perinteisiin bussilla jos välivuoraus. Zuidtangent voittaa kaikki muut bussit kannalta mukavasti. Bustations ovat paljon parempia kuin perinteiset bussipysäkkejä ja nykyinen lähtöajat on ilmoitettu tietojen. Siirtyä laiturilta linja on täysin tasainen. Bussi pysähtyy hyvin lähellä alustan. Ensimmäiset kuukaudet, oli kritiikki että kuljettajien linja lähellä alustan ajo ei ollut vielä oppinut. Lisäksi on säännöllisesti kritiikkiä, että betoni rampit SAG paikoissa, jättäen ärsyttäviä kuoppia muodostettu tienpinnan. Jossain asemilla oli siis jo ajorata vaihdettava. Zuidtangent on työskennellyt Connexxion ja on keskimäärin 7-8 busseja tunnissa. Jo vuonna 2004 ajoi paljon enemmän ihmisiä bussissa kuin ennusti positiivinen ennustukset.

Laajennukset

Suunnitelmissa on antaa linja laajennuksia Aalsmeer, New Vennep, IJmuiden ja tulla tutki linja voidaan laajentaa IJburg. Suunnitelmat oma linja Lane Haarlem ovat jo pitkällä, ja niiden rakentaminen alkaa pian. Suunnitteilla on myös Haarlem sillan, jota käytetään muun muassa Zuidtangent vaihdettava.
(0)
(0)