Yrttejä, jotka ovat hyviä vastus

Terveys Eemeli Ahonen Maaliskuu 25, 2017 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kun syksyn ja talven tulossa, voit käyttää ylimääräistä vastus. Voit lisätä vastus ottamalla vitamiineja, mutta miksi ei ole kaikki hyvä, että tarjoavat kasviperäisiä käyttö? Jotkut yrtit sisältävät monia antioksidantteja ja jotkut ovat väittäneet, että heillä on ontstekkingsremmende toimintaa. Lue kaikki kahdeksan Super yrttejä ja mausteita, jotka auttavat sinua pitämään vastustasoja.

Joka yrtit ja mausteet ovat hyviä vastus?

On olemassa kymmeniä yrttejä ja mausteita, joiden väitetään olevan myönteisiä terveysvaikutuksia, ja etenkin vastus parantavia ominaisuuksia. Käytätkö paljon mausteita keittiössä voit myös tehdä vähemmän suolaa. Oletamme täällä kahdeksan tervettä ja kestävyys parantavia yrttejä ja mausteita mukaan, eli:
  • Inkivääri
  • Valkosipuli
  • Chillies
  • Oregano
  • Kurkuma
  • Kaneli
  • Rosmariini
  • Timjami

Inkivääri

Inkivääri sisältää monia antioksidantteja ja siksi on hänelle valtaa tämän juuri. Se auttaa myös ruoansulatusta ja käytetään myös tuotteita, joiden tavoitteena on lisätä kalorien palamista. Ihmiset, joilla on krooninen kipu väittävät hyötyä säännöllisesti syövät inkivääri. Lisäämällä inkivääriä voi myös olla rauhoittava vaikutus. Voit lisätä inkivääriä jäätelöä tai salaattia, jalostamista kakku ja kastikkeet tai sekoittaa hunajaa.

Valkosipuli

Kuka ikinä vierailee luontokauppa kaikki tiedämme, että valkosipulin monia myönteisiä ominaisuuksia, saavat. Se antaa sinulle enemmän energiaa, ja rikkiä sisältäviä komponentteja myös antibakteerinen ja antiseptinen. Se vetää verta limakalvojen mikä nopeuttaa suorittaa parantava vaikutus. Sitä käytetään myös vastaan ​​useita vaivoja kuten korkea verenpaine, arterioskleroosi ja verihyytymiä. Valkosipuli on erityisen maukkaita kanssa pastaa ja laskut.

Chillies

Monet ihmiset tekevät chili sivuuttaa, koska he pelkäävät, että se tekee ruokaa liian tulista. Kuitenkin, jos käytät sitä säästeliäästi keittiössä ei tarvitse olla hallitseva lainkaan. Lisäksi monet antioksidantit chili sisältää myös karoteenia, flavonoideja ja kuinka yllättävää se voi kuulostaa: C-vitamiinia Tämä tekee erityisen hyvin vastus. Voit käyttää chili pippuria perunamuusia, kastikkeet, hummus ja marinadi lihan päälle.

Oregano

Oregano on yksi tällainen yrtti että rakastat tai ei ollenkaan. Että oregano on hyvin terveellistä lienee kuitenkin. Se on yksi niistä yrttejä, jotka on todettu tutkimuksesta, että sillä on tulehdusta vaikutus ihmiskehoon. Se on niin sanotusti luonnollinen antibiootti. Vapaat radikaalit ovat kova tästä yrtti. Oregano - jossa on runsaasti rautaa, K-vitamiini, kalsium ja mangaani - lisäksi, että olisi varmistettava, että bakteerit, jotka ovat neutraloituvan ruokaa. Voit käyttää sitä erityisen hyvin italialaisia ​​ruokia, kuten pastaa ja pizzaa, mutta myös kasviskeitto.

Kurkuma

Kurkuma tai Curcuma on hieman vähemmän tunnettu mauste, mutta terveysvaikutuksista on hyvin positiivinen. Todellakin, väitetään, että se tukee toimintoa eri elinten, kuten suolistossa, maksassa ja pernassa. Vaikka kiistanalainen, sitä käytetään syöpäpotilaille täydentää sairaanhoidon ja torjumaan kasvua pahanlaatuisia soluja. Myös kurkuma ovat runsaasti antioksidantteja. Voit käsitellä tätä mauste curryt, muna salaatti, vihannes kastike ja kastike.

Kaneli

Tästä luettelosta kaneli on tunnetuin ja monet ihmiset tietävät siitä tai käsitellä sitä keittiössä. Ei ole mitään syytä ottaa varovaisia ​​koska kaneli on hirveän terveellistä ja edistää hyvän vastuksen. Kanelialdehydi joka on, se auttaa sinua pitämään verensokerin ylös nuoli ja pitää kolesterolin matala. Lisäksi sitä käytetään myös erilaisia ​​korjaustoimenpiteitä pahoinvointia ja vilustuminen. Voit lisätä kanelia omenasosetta, jäätelöä, puuroa, kahvia, teetä, smoothiet, jogurtti ja hedelmäsalaattia.

Rosmariini

Kaikki tunnustavat rosmariini nappuloita. Tämä yrtti on runsaasti antioksidantteja, kuten viimeaikainen tieteellinen tutkimus Englannissa. Se on myös tulehdusta toimintaa ja auttaa sydän- potilaiden pysyä terveenä. Rosmariini keittiössä käytetään pääasiassa marinadit, keitot ja kastikkeet salaatti tai lohta.

Timjami

Lopuksi, timjami. Tämä vastus kasvaa yrtti käsitellään bakteereja ja lähteitä tulehdus itse. Se on myös laajalti käytetty kaikenlaisia ​​korjaustoimenpiteitä eri vaivoihin, kuten ruoansulatuskanavan ongelmia, tulehtuneet ikenet, kipeä kurkku ja krapula. Voit hoitaa itseäsi timjami keitto tai salaatinkastiketta tai tekee kalan päälle.
(0)
(0)