Ylipaino lapsi: hyviä tapoja muuttaa

Terveys Saini Niinistö Tammikuu 22, 2017 0 135
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ylipaino lapsi: hyviä tapoja muuttaa

Ranskassa, 4,5% lapsista on ylipainoisia ja 3,5% lihavia. Muuttaa joitakin ruokailutottumukset voi lopettaa painonnousu ja esitellä niitä Syödään hyvin.

Jos ylipaino ja lasten lihavuutta on vakiintumassa Ranskassa, pysy valppaana ja seurata kokoonpano, kesto, ja aterioiden ajoituksesta lasten helposti lihoa. Jokainen ongelma ratkaisuja!

Lapseni syö nopeasti

Poikasi on "vähän ahmatti", joka nielee hänen aterian kymmenessä minuutissa, pureskelematta asianmukaisesti. Ehkä hän kiire palata pelata tai vain sinä hän matkii. Syöminen liian nopeasti, se voi sulattaa huono, koska hän ei säästele tarpeeksi.

Se myös häiritsee heidän kylläisyyden signaaleja ja voi itse asiassa syödä enemmän kuin on tarpeen. Kylläisyyden tunnetta saavutetaan todellakin että kahdenkymmenen ja kolmenkymmenen minuutin kuluttua alkaa aterian. Mitä tehdä?

 • Ison aterian, tarjota lapselle merkintöjä, jotka vaativat hyvin pureskella, kuten salaattia, raastettua porkkanaa, raaka endiivi ...
 • Levätä muutaman minuutin kurssien välillä ja varmistaa, että vähintään kymmenen minuuttia on kulunut, kun tulet keskellä aterian.
 • Pakota hyvien tapojen lapsellesi. Esimerkiksi "emme puhu suu täynnä", mutta hän voi puhua välillä puree.

4 vuotias, poikani syö niin paljon kuin hänen sisarensa 10 vuotta

Tämä on gourmet ja iso syöjä. Koko levy ei pelota häntä!

Vuotiaaksi asti 3, te onnistutte hoitamalla ateria. Mutta tänään hän todella vaatii vuonna on enemmän ja enemmän. Mitä tehdä?

 • Tässä iässä lapsesi ei käytetä yksin, se on sinulle, joka täyttää hänen levy. Tarkkailla päivittäin mittasuhteet sitä vastaavan, tai 40-50 g lihaa, kalaa tai kananmunaa, 3 ruokalusikallista vihanneksia ja 3 rkl tärkkelystä, 3-4 meijeri ja 2 rkl öljyä 2 isoa tai voita. Puhumattakaan pieni pala leipää jokaisen aterian.
 • Vähennä osat vähitellen tai kaikki kerralla, riippuen siitä, kuinka lapsesi reagoi. Ei ole kysymys nälkään.

Kotiin koulusta, hän Nibbles iltaan saakka

Syöminen kaksi tai kolme keksejä ja juo mehua lasi kotiin koulusta, se on normaalia. Mutta pian ketjuttamalla 17:30 kanssa suklaapatukan, 18 tuntia karkkia ja 18:30, koska hän on aina yksin, useita neliöt suklaa, tämä ei ole hyvä.

Tätä kutsutaan "viltti ruokinta", jonka tarkoituksena on rauhoittaa lapsesi - se olla yksin kunnes palaat ahdistusta. Mitä tehdä?

 • Ennen lähtöä aamulla, valmistella hänet tasapainoinen välipala, hän löytää, palaa keittiössä. Se voi koostua lasin maitoa, jogurttia tai osa juustoa, leipää tai keksien 2-6 ja hedelmän tai appelsiinimehua.
 • Sen lisäksi maku, nähdä, mitä hän haluaa tehdä ja tarjota hänelle toimintaohjelma myöhään iltapäivällä, jotta ruoka ei ota alkuun: opetukset ja kotitehtävät seuraavana päivänä, lukeminen, palapeli ...

Pöydässä, hän vain juomia makeutettu

Sooda, mehua, siirappi ... lapsesi rakastaa. Varoitus, sitä enemmän se kuluttaa sokeroituja juomia, enemmän kysyntää, koska se imee enemmän sokeria, sitä enemmän hänen ruumiinsa vaatimukset! Mitä tehdä?

 • Vain vesi on välttämätöntä. Se mitäänsanomaton tuomari? Ehdottaa tuoksuva minttu lehtiä tai sitruunaviipale.
 • Anna maustettu vesi. Vettä on kaloriton, kuten Badoit tai Salvetat Vertigo sitruunamakuaine sitruuna-lime.
 • Varaa sokeripitoiset juomat juhliin, enintään kolme annosta viikossa.
 • Älä suolaa hänen ruokaa liikaa. Enemmän lapsi syö suolainen, sitä enemmän hän on houkutellut sokeroituja juomia. Tämä näkyy tutkimuksessa tutkijat Deakin University, Australia, ja julkaistu Pediatrics.

Hän ei pidä vihanneksia ja hedelmiä

Hän hajottaa hänen herneet lautasella, pudottaa "tahattomasti". Se jauheliha pavut ilman nielemistä niitä, mutta hän syö ilman ongelmia pastaa, riisiä ja perunoita! Mitä tehdä?

 • Lapset eivät pidä väri vihreät vihannekset valitse toinen väri, punainen tai oranssi kuten tomaatti, retiisi, porkkana ...
 • Eivät aiheuta sitä sellaista vaan vihannes gratiinit, souffé, pie ... tai lisätä mausteita, yrttejä ...
 • Muista sekoita ne tärkkelyspitoisia ruokia hän haluaa, vuonna sose muodossa, esimerkiksi, tai pastaa vihanneksia, kuten Italiassa.
(0)
(0)