Yhteenveto: Emil und die Detektive

Koulutus Natanael Arvonen Tammikuu 22, 2017 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Emil und die Detektive ilmestyi vuonna 2001 Saksassa. Se on lasten elokuva, jossa Emil alkaa etsiä hänen varastettu rahaa.

Emil und die Detektive

  • Otsikko: Emil und die Detektive
  • Maa: Saksa
  • Julkaisu: 2001
  • Pituus: 111 minuuttia
  • Alkuperäinen kieli: saksa

Yhteenveto:

Tarina alkaa rannalla, jossa Emil oli isänsä kanssa. Emil on punainen side päälle, ja laskea kymmeneen. Sitten hänen isänsä katosi. Hän näyttää olevan rannalla leija Emil syntymäpäivä! Tässä Emil on erittäin onnellinen. Pelattuaan kanssa leija, he menevät kotiin autolla. Kotona he saavat ruokaa. Illallisella antaa isä Emil kirjoitti hänelle äidiltään. Täällä on Mark 500.
Emil isänsä on työtön, mutta saa yhden päivän työ. Pitkin ponnahtaa hänen isänsä vastaan ​​vuori heinä- ja päätyi sairaalaan. Tämän vuoksi hänellä ei ole mitään muuta työtä. Samaan aikaan, Emil saa kirjeen postinkantaja. Siinä sanotaan, että hän oli vain kolme kuukautta kotiinsa voi, koska hän ei voi enää maksaa vuokraa. Emil pelottaa heitä ja haluaa kertoa hänen isänsä sairaalassa. Valitettavasti se ei tule sieltä, koska myös siellä oli joku muu.
Messuilla hän keskustelee hänen ystävänsä ongelmasta. Hän kertoi, että hänen pitäisi mennä Berliiniin. Siellä hän voi mahdollisesti saada rahaa. Emil päättää tehdä se ja junalla Berliiniin. Junassa, hän menee auto, jossa mies istuu musta puku. Hän lukee kauhu kirja on punainen matkalaukku ja outoja ääniä. Hänen nimensä on Max Grundeis. Max kysyy, missä Emil menee, kun Emil vastaus ?? on ?? Berliini. Max kertoi hänelle myöhemmin, että se on erittäin vaarallista Berliinissä, ja että hänellä oli ?? Flora Schein ?? tarvitsee. Max tuntee jonkun, joka myy niitä 1500 Mark. Kaupan jälkeen antaa Max drinkin Emil. Tämän vuoksi Emil näkee kaiken hyvin epämääräinen. Sitten hän hitaasti kuuluu heikko. Kun hän herää, Max ei ole missään nähtäväksi, ja rahansa pois liian!
Ainoa asia, hän on lähtenyt, osoite, jossa hän ?? Flora Schein ?? voi ostaa. Kun juna pysähtyy, hän nopeasti juoksee takana joku, mutta se osoittautuu Max. Sitten hän näkee Max tekee. Hän menee bussilla. Emil näkee sen ja menee nopeasti bussiin. Kun bussi on pysäkki, Emil menee nopeasti. Tulee kapellimestari. Onneksi se oli Max ulos. Max on ravintolan sisällä. Emil katsellut ikkunasta. Hän näkee on liha, ja se nopeasti poimii ja pakenee. Sen jälkeen, tyttö hyppää häntä. Se on tytär pomo ravintolan. Emil kertoo koko tarinan hänelle. Poni, tyttö haluaa häntä auttamaan elpymisen kanssa rahaa, ja vaatii hänen ystävänsä perässään. Yhdessä ystäviensä kanssa, he menevät heidän maanalainen kerhotalo. Täällä he keskustelevat suunnitelmista.
Ystävät mennä huomaamattomasti Max Chase. Hän kävelee ulos ravintolasta, ja sammuu. Hän ottaa taksin. Lapset nopeasti taksilla ja lähteä takaa-ajoon! Taxi Max pysähtyy ylellinen Hotel Adlon. Kun Max on mennyt sisälle, tyttö tulee. Täällä hän kertoi vastaanotossa että hänen isänsä, iso tähti, on sisällä. He haluaisivat saada avain. Lopulta hän onnistui saada avain, ja palaa hänen ystävänsä.
Max on nyt syöminen ja näkee avain toisen taulukon. Hän nappaa se nopeasti ja sitten mennä huoneeseen 551. Täällä hän menee etsivät rahaa ja kalliita koruja. Samaan aikaan, Emil ja hänen tyttöystävänsä etsivät rahaa. Valitettavasti, ilman menestystä, sillä kun Max on löytänyt koruja, hän menee hänen oma huone. Tuolloin Emil on vielä se. Hän sukeltaa sängyn alle ja myöhemmin saa runko avaimella. Pysyy hänen kirjansa koukut, joten on muistio taskustaan. Täällä hän ei huomaa. Kanssa matkalaukku ja avain hän loppuu. He ottavat sen klubitalo ja nähdä, mitä sisällä. Siellä he selville, että paljon koruja se.
He eivät tiedä mitä he tekevät sen, koska he ovat nälkäisiä ja haluavat syödä jotain niin. He menevät ylellinen ravintola, jossa he syövät ostereita. Heidän mielestään on ei kiva, mutta ravintola ei ole perunoita Schnitzel. Lapset löytää tämän erittäin valitettavaa ja tarjoavat paljon rahaa. Tämä mahdollistaa tarjoilija yrittää ratkaista se nopeasti!
Max myöhemmin etsiä hänen matkalaukkunsa, mutta ei löydä häntä mistään. Hän löysi muistion Emil. Tämä osoittaa, että Emil meni.
Max seuraa niitä, ja yhtäkkiä nappaa Pony. Hän ottaa poni huoneeseen, ja anna hänen soittaa Emil. Hänen täytyy olla esimerkiksi koruja antaa Max, eläintarhassa, ilman poliisia. Voit tehdä tämän, Emil. Poni vapautuu sitten, mutta hän päästi Max ajaa tietenkään! Kun kaikki lapset Berliinissä he noudattavat Max. He lukita hänet kirkossa ja poliisi pidätti Max.
(0)
(0)