Yhteenvedot, tiivisteet myyvät Student Vain

Miscellany Einari Pitkänen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Oletteko myös tiivistelmät teidän oppikirjoja? Ja sinä päädyt tänne mitään enää ohitettuaan vastaava tentit? On olemassa tapoja tehdä enemmän rahaa yhteenveto. Yksi tapa on myymällä se Student Vain. Lue lisää siitä!

Opiskelija Vain

Vain opiskelija kuvaa itseään sivuston opiskeluun hollanti. Sivuilta löytyy tietoa oppilaitosten ja kurssit ne tarjoavat. Kuitenkin sivusto on lähinnä tunnettu voi myydä ja poimii että voit ostaa sen!

Mitä vaatimuksia Opiskelija Vain Tekijät lyhennelmiä?

  • Sinun on noudatettava alemman korkeakoulututkinnon tai akateeminen koulutus, tai aikaisemmin osallistui yksi näistä kursseista.
  • Sinulla on oltava joustava asenne.
  • Sinun pitäisi pystyä erottamaan suuria ja pieniä kysymyksiä
  • Sinulla on oltava hyvä kielitaito hollannin kielellä.
  • Tarvitset tarkka, innostunut ja ajettu.
  • Sinun pitäisi olla kokemusta kirjallisesti tiivistelmät.
  • Sinun pitäisi tehdä yhteenveto oppikirjan, joka sisältää vain 10% alkuperäisestä sivumäärä.

Miten tulla kirjailija otteiden Student Vain?

Tulla kirjailija sinun on yksinkertaisesti lähettää sähköpostia Student Vain. Mail olisi joitakin perustietoja sinusta. Muista nimesi, ikäsi ja mitä koulutusta olet tekemässä. Maininta tietenkin myös varata haluat yhteenvedon heille!

Mistä tiedän, mikä kirja voin tiivistää?

Ainoastaan ​​opiskelija on lueteltu Excel-tiedoston sivuston, jossa kirjat on lueteltu, jotka on tiivistää, tai kirjoja, joiden odotetaan lähes tiivistelmä on saatavilla. Tämä luettelo on seuraavan linkin kautta:
  • Ote Luettelo

Kun toinen kirja, joka ei ole luettelossa mentioned'd Tiivistäisin, Opiskelija Vain Voit myös lähettää pyytää jos ne haluaisivat ote tästä kirjasta. Mahdollisuudet ovat hieman pienempiä, mutta voi aina kokeilla!

Mitä ansaitset kanssa ansioluettelosi Student Vain?

Per sivu olet tiivistää saada ?? 3,50 Student Vain. Heidän mukaansa niin tulet ulos tuntipalkka on 10-15 euroa tunti! Lukuun ottamatta rahaa ansaitset se on luonnollisesti tällaisen ote myös erittäin hyvää valmistautumista tentti.
Lisätietoja tekemään otteita Opiskelija Vain sivuston itse: www.studentsonly.nl
(0)
(0)