Windows Live Hotmail / Gmail / Yahoo! Mail: plussat ja miinukset

Elektroninen Valpuri Huhtamo Maaliskuu 13, 2018 14 21
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
On aika tehdä johtopäätöksiä eri online-sähköpostipalvelut. On kolme tärkeimmät palvelut: Windows Live Hotmail, Gmail ja Yahoo! Mail. Kaikki kolme ovat erinomaiset webmail sovelluksia. Laitoin plussat ja miinukset. Viime kädessä se on luonnollista käyttäjä päättää, mikä palvelu on parasta hänelle.

Windows Live Hotmail Microsoftilta

Hotmail käynnistettiin vuonna 1996 ja osti vuonna 1997 Microsoft. Etuna on, että et ole enää riippuvaisia ​​ISP ja siksi voi postittaa mistä tahansa sähköposteja.
Windows Live Hotmail on erinomainen webmail sovellus. Se toimii nopeasti, on kauniisti säädetyn, ja tekee hyvää käytöstä kaikki uudet Web 2.0 ja Outlook ominaisuudet. Integrointi muihin Windows Live -palvelut on hyvä, ja Windows Live Mail on menestys. Roskapostisuodatin toimii oikein.
Tässä ovat hyviä ja huonoja puolia

Gmail

Gmail otettiin käyttöön 1. huhtikuuta 2004, ja on webmail sovellus, joka on yksinkertainen ja nopea. Se on ammattimaisen ilmeen. Voit keskustella integroitu, mutta se on harvoin käytetty. Tarrat toimivat hyvin ja tähti järjestelmä on hyödyllinen ominaisuus.
Tässä ovat hyviä ja huonoja puolia.

Yahoo! Mail

Yahoo! Mail lanseerattiin vuonna 1997. Se on jotain vanhanaikainen noin. Silti vain yksi kolmesta parhaiten asialista ja vain yksi Muistio. On vain 1 Gt tilaa sähköpostille. Vähemmän kuin Hotmail ja Gmail. Maksettu versio on 2 Gt. Kun viestejä yli neljä kuukautta ei lueta, tili poistetaan yhdessä kaikki sähköpostiviestit. Yahoo! Mail on myös mainosbannereita. Maksettu versio voidaan luoda Microsoft Outlook tai Mozilla Thunderbird.
Tässä ovat hyviä ja huonoja puolia.
Kyllä voit.
(0)
(0)