Wicca uskontoon, elämäntapaan tai uskonnosta

Terveys Ilpo Jalkanen Lokakuu 10, 2017 3 11
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ihmiset haluavat yhä omia uskomuksia, uskontoon tai elämäntapa, joka sopii heille. Tässä artikkelissa, pistemäärä uskonto kutsutaan Wicca, selitti. Tämä selittyy että wicca, jota kutsutaan myös moderni noituus, ei huono tai paha, vaan uskonto, joka keskittyy hyvyyden luonto, ihmiset, eläimet ja kaikki sen ympärillä.

Mikä on Wicca?

Wicca on uskonto / usko / on elämäntapa, joka noudattaa tiettyjä ihmisiä. Wicca on joskus kutsutaan moderni noituus. Älä anna tämän pelästyttää sinua, koska sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa ruma, vanhaa naisia, jotka sekoittaen pata outoja nesteitä.
Wicca on uskonto kuin muut uskovat, on pitkä historia. Kaikki tietävät noita polttorovioita kuitenkin. Tämä on kohta tämän historian. Siellä seuraava ?? säännöllinen ?? naiset, jotka eivät vain sovi ihmisten tuolloin todella Wicca ?? s tuomittu. Kun noita vainojen se on maannut toimettomana, ja Wicca harjoitettiin vain salaa. Kun joku uskalsi kirjoittaa kirjan tämän uskonnon tehtiin myös enemmän julkista ja nyt se on uskonto, joka harjoittavat monia erilaisia ​​ihmisiä.
Wiccan ?? s ihmisiä kuten sinä ja minä. Jotkut mekko mitä muuta ?? ??, mutta toiset vain istua farkut, tai ehkä Top vaatteet tuotemerkit. Kyse ei ole siitä miltä näytät, mutta miten elät sitä. Wicca voidaan suorittaa vain, yksinäinen, mutta voi myös olla ryhmässä, Coven. Kaikkialla maailmassa ovat eri Covens tullut tunnetuksi. Sisällä yksinäinen Wicca Covens ja sinun täytyy opiskella vuoden ja päivä Wicca. Jos olet 18 ja ovat tutkineet tarpeeksi, voit aloittaa sisällä Coven. Solitary voit vihkiydyt vuoden kuluttua ja päivä. Wicca on luonteeltaan uskonto, jossa se lähinnä menee että kunnioitatte luontoa ja säilyttää. Kasvit, ihmiset, eläimet ja kaikki sen ympärillä. Herbalist voi kutsua itseään Wicca.
Lisäksi on luonteeltaan paljon ajamassa erilaisia ​​energioita, jotta olemassaolon luonnetta. Nämä voivat itse eri tavoin. Ja vielä yksi tärkeä asia on neljä keskeisiä elementtejä maa, ilma, tuli ja vesi. Nämä tekijät on tärkeää kaikille luonnossa. Lisäksi voit myös lähettää energiat luonnossa läpi Sananlaskut sanoa auttaa jotakuta, tai hieman helpompaa elämäsi.
Varo:
Toisin sanoen; Wicca on uskonto valkoinen magia. Hyvä taikaa. Pääsääntönä tarkkailla ennen kuin aloitat se on: Tee mitä haluat, mutta tehdä kukaan muu vahinkoa tai kipua. Joten voit tehdä kaiken, mutta kukaan ei vaikuttanut siten tehdä kipua. On rakkaus loitsuja Wicca jossa Wicca edes halua käyttää, tai että sinun täytyy olla varovainen, koska voit siten vaikuttaa myös.

Gods

On olemassa monia erilaisia ​​jumalia Wicca. En voi luetella niitä kaikkia, mutta voin mainita muutaman hyvin tunnettu. On olemassa myös useita virtoja sisällä Wicca, polkuja, joita voit seurata. Myös tämä En voi kertoa kaikki, mutta jotkut käyttävät vain jumalattaria, naisen muodossa, useimmat käyttävät Jumalatar ja Jumala, mies muodossa.
Äiti Jumalatar on naisellinen luonnossa. Maa joka kerää jo kasvien siemeniä ja lehdet itää ja kasvaa jälleen.
Kuu sen eri vaiheissa edustavat nainen. New Moon: neitsyt; edustaa uutta alkua ja rakastaa. Täysikuu: Aikuisten ja jopa raskaana olevia naisia; vahvin kuu. Hiipuu Moon: vanha akka; päästää irti epämiellyttäviä asioita.
Jumala tarkoittaa hedelmää että maa tuo esiin. Pidetään yleisesti aurinko.
Eri vuodenaikoina liittyvät myös Gods. Talvi, tumma vuosipuoliskolla, kohokohta Jumalan nähdään ja kesän aikana, jumalatar ajan. Tämä on pitää kaiken tasapainossa. Mutta se ei tarkoita sitä, et voi kääntyä jumalatar talvella. Sekä Jumalatar ja Jumala ovat aktiivisia ympäri vuoden.
Kaikki tietävät Rakkaus Goddess: Venus / Aphrodite. Nämä voivat auttaa sinua rakkaudesta.
Pan: kreikkalaisen jumalan luonnon ja hedelmällisyyden.
Cernunnos: Suuri kihu, sarvipäinen jumala eläimiä.
Cerridwen: Suuri Sage äiti jumalatar.
Lugh, valon jumalan. Auringon jumala.

Elements

Elementit voidaan ilmaistu pentagrammi. Pentagrammi on symboli Wicca neljästä luonnon elementit ja viides elementti, vahvuus, hengessä. Se voi myös ilmoittaa itse. Voit myös olla viides elementti. Pentagram on viisisakarainen tähti ympyrä sen ympärille. 1 kärki ylöspäin. Merkki tuo voimaa ja turvaa kaikille, jotka kuluttaa sitä. Pentagram käytetään myös alttarille ilmoittaa tuulen suunnan. Viidenneksi usein pyytää jumalia että tarvitset rituaali.
Earth:
Maan edustaa pohjoistuuli. Kulhoon maan tai kiven taika on aina oltava pohjoisessa. Planeetat ovat osa maa: Venus ja Saturnus. Kausi on talvi. Kellonaika on yö. Tähtikuvioita: Härkä, Neitsyt, Kauris.
Air:
Tuulen suunta ilma on idässä. Se voi olla edustaa mukaan suitsukkeita tai jousi itään. Planeetat: Uranus ja Merkurius. Kausi: Kevät ja kellonaika: aamulla. Tähtikuvioita ovat: Kaksoset, Vaaka, Vesimies.
Palo:
Palo tarkoittaa etelätuuli. Se voidaan esittää kynttilöiden polttamisesta kattila tai nuotio. Planeetat: Sun, Jupiter ja Mars. Kausi on: kesä ja osa päivä on: keskipäivällä. Tähtikuvioita ovat: Oinas, Leijona, Jousimies.
Vesi:
Vesi edustaa West Wind. Se voidaan osoittaa kulhoon vettä. Planeetat Kuu ja Neptunus. Kausi on: syksy ja kellonaika: ilta. Tähtikuvioita ovat: Rapu, Skorpioni, Kalat.

Maaginen

Magic käytäntö voit jo tehdä jotain pientä kunnioittaa luontoa puutarha tai istuttaa kasvi. Voit myös käyttää loitsuja energiat lähettää meille tiettyyn suuntaan. Ennen kuin aloitat magic sinun pitää ensin ovat tutkineet hyvin. Ja muistakaa perussääntö: Tee mitä haluat, mutta se vahingoittaa ketään. Joten jos alkaa loitsun sanomalla tai rituaali, aina tehdä sen positiivisia ajatuksia. Lisäksi on sääntö kolme on täydentää tätä sääntöä. Tee jotain hyvää taikaa ja saat kolme kertaa jotain hyvää takaisin, tehdä jotain vain saada se kolme kertaa huono takaisin.
Sinä yksin yksinkertaisesti motto sanoneen energioita lähettää oikeaan suuntaan, mutta lisää tulos on muutakin. Värit käytät, vuodenajat, elementit, kuun vaihe, viikonpäivä, ja jopa kasveja. Voit myös opiskelee vielä astrologiaa paremmista tuloksista.
Rituaali on usein suurempi ja usein suoritetaan peräkkäisinä päivinä enemmän valtaa. Rituaali voi olla juhlia kauden, tai muita juhlia.
Näissä festivaalit juhlitaan vaihteluun. Lisäksi on muita festivaaleja ympäri vuoden. Lisäksi voit esimerkiksi auttaa rituaali olla joku parempi, tai antaa myönteinen voima jotain haastavaa. Että voit tietysti tehdä itse auttaa itseäsi.
(0)
(0)