Vuorotellen koulutus hevonen

Urheilu Aaron Hartikainen Tammikuu 23, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Jotkut ratsastajat ovat yleviä tavoitteita, toiset vain haluavat pitää hauskaa. Kunnianhimoinen kilpailu ratsastaja usein tekee niin hyvin ja kouluttaa niin kovaa kuin mahdollista saavuttaa hänen tavoite, mutta lajike koulutus on erittäin tärkeää sekä ratsastaja ja hevonen.

 Junalla

Kuinka usein näet rotu ratsastaja kuusi päivä seitsemän koulutusta vaikea Seuraavan kilpailun mestaruuden muutaman viikon tai hyväksyttäväksi aloittaa ylempään luokkaan? Sen täytyy olla niin, he ajattelevat, koska ilman koulutusta et sinne nopeasti. Aivan oikein, koulutus on tarpeen urheilun hevonen. Mutta yhtä tärkeää on vuorottelu, kerran voi tyhjentää pään tai vain kerran tehdä jotain täysin erilaista. Tämä ei välttämättä tarkoita, että hevonen, joka päivä opettaa mitään toisin. Vaihtelemalla koulutukseen voit tuoda hevonen myös opettaa muita asioita, ja pitää eläimiä jäähtyä päähän. Usein se on seuraavana päivänä, aikana säännöllistä koulutusta, joskus parempi. Meillä on vielä paremmin, kun emme ole joka päivä pitäisi tehdä samaa työtä?

 Vuorottelu

 Maavalli
Lajike on hyvä hevonen, mutta myös opettavainen. By maanrakennus- koulutus voi opettaa hevonen ylimääräistä kuuliaisuutta, ja voit lisätä luottamusta sinun ja hevonen. Voit tehdä tämän kerran terrori koulutus käynnissä, jossa voit kävellä hevonen värikkäitä purjehtia tai alle ilmapallo kaari. Voit antaa hevosen tottua suosionosoitukset, popping avoin sateenvarjot ja heiluttaen lippuja. Se ei ole vain hauskaa, mutta voi hyvin tulla kätevä seuraavaan peliin!
 Ride ulkopuolella
Kauniilla säällä? Sitten voit kerran korttelin ympäri tai mennä ulos ulkona. Se ei tarvitse kestää tunteja, vain mennä ulos hevonen riittävän usein rentoutua ja olla ajattelematta kaikkia harjoituksia hän tarvitsee tietää. Lisäksi voit, jos haluat myös toistaa, mitä harjoitukset ovat ulkona! Tempo muutoksia, lateraalisten liikkeiden ja sivusuunnassa taivutus voi harjoitella hieno liian koska metsässä tai rannalla. Haluavat parantaa kuntoa hevonen? Suunnittele koulutus laukka! Tämä voi helposti kentän lähellä, mutta tietysti se on myös mukava mennä laukkaa rannalla.
 Jump
Oletko kouluratsastus ratsastaja ja sinulla on "todellinen" kouluratsastuksessa hevonen? Pik vielä joskus baareissa tai hypätä. Useimmat hevoset pystyvät helposti hypätä hypätä 90cm, ja yleensä he pitävät hauskaa! Balkje työ ja mitä hyppää myös edistää parempaa nopeudensäätö ja voi myös parantaa istunnossa.
 Lunging
Monet ratsastajat unohtaa, että lunging paitsi palvelee antaa ensimmäinen tuoreus hevonen ajaa pois, se voi myös olla erittäin tehokas koulutus työkalu! Haluatko hevonen kuitenkin niin laittaa sen toimimaan, mutta se voi jälleen olla jotain muuta? Anna hänen työskennellä syöksy kanssa hulpteugeltje. Oletko kätevä syöksy, sitten kaksinkertainen syöksy voi lisätä vielä enemmän hienostuneisuutta.
 Pelata
Alle satula voit luoda leikkisä ratsastaa ilman koulutusta kovaa. Luo slalomparcoursje, tai oppia yhdessä teidän hevonen avata portti. Se on hauskaa, rentouttava ja eihän sitä koskaan tiedä mitä voit silti käyttää näitä taitoja myöhemmin!

 On niin paljon tekemistä ...

On niin paljon tekemistä hevonen, niin et todellakaan päivittäin kouluratsastus on ratsastaa bin. Pidä hevonen tuoretta ja valmis, on suositeltavaa, että ainakin yksi kertaa viikossa tehdä jotain muuta. Korvaa yksi koulutus vaihtoehto, ja näet, että neljä tai viisi muuta kursseja myös heti ajaa paremmin!
(0)
(0)