Vuodesta hengenpelastaja kaikkiin suuntiin työntekijä allas

Koulutus Hermanni Tuominen Tammikuu 23, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hengenpelastaja on perinteisesti ihana ammatti. Hän oli se, joka antoi uimaopetusta, mies, joka käveli ohi kylpy aikana vapaa uinti ja valvoi. Tietenkin hän oli tarvittavat uima todistukset ja voisi tarvittaessa ottaa ihmiset pois vedestä, joten voisi melko helposti hengenpelastaja. Entinen hengenpelastaja nyt nimeltään Aqua ja vapaa Host ja on vankka koulutus taakse ympäri allas työntekijälle. Syynä uusi nimi on se, että hengenpelastaja on vaikea ja yhä monimutkaisempia ammatti. Tämä edellyttää uutta lähestymistapaa ja vankka koulutus.

Mikä on muuttunut?

Jos altaat oli ennen rakennettiin antaa uintiopetus, pelissä vedessä uinti ja rentouttava kierrosta, menet nykyään yhä subtrooppinen uima paratiiseja jossa voit viihdyttää itseäsi eri tavoin vedessä. On dioja ja koskia, suihkulähteitä ja vesi kulkee. On uima-altaat, jotka ovat erikoistuneet uusi suuntaus hyvinvointi ja kaikenlaisia ​​mahdollisuuksia työskennellä vedessä terveydelle ja rentoutumista. Ajattele aqua lenkkeily tai siirtämällä musiikkia. Monet altaat järjestää tavoite toimintaa. Sitten luulet leikata uinti vanhusten tai uida disko nuorille.
Kaikki tämä vaatii laajemman koulutetun henkilöstön. Tarvitset kaikki-kaupat. Asiakkaat odottavat enemmän laatua; kun on lainsäädäntö, koska turvallisuus asiakkaiden nopeasti kehittyvä uima majoitus on erittäin tärkeää ja pysyy.

Allround koulutus

Edellä kehitys edellyttää perusteellista koulutusta. Edellisen konsepti, jossa ihmiset ammatillisen koulutuksen avulla koulutettiin uida opettaja, ei enää ollut. Vuonna 2003 he istuvat pöydän ympärillä ja altaan teollisuus on esittänyt ammatillinen pätevyys profiilin monipuolinen työntekijä allas. Profiili koostuu toiminnoista ja toimivaltuudet henkilöstön työskentelemään allas teollisuudelle. Perusteella tämän profiilin, rakenne ammatillisen koulutuksen on täysin räätälöity. 1. syyskuuta 2006 uusi ohjelma monipuolinen allas tai työntekijä Aqua & Leisure Isäntä ensimmäistä kertaa käynnistetty. Nyt hän on antanut koko Alankomaat.

Minne viedä kurssin?

Voit koulutetaan eri tavoin ympäri allas työntekijä
 • Voit jakaa tämän koulutuksen osana koulutusta urheilun ja liikuntakasvatuksen vapaa tai kurssin ROC
 • Voit myös halutessaan ottaa päivä tai ilta kurssin yksityinen oppilaitos,

Rakenne Kurssin

Opiskelemassa monipuolinen työntekijä allas koostuu kolmesta sertifioitavissa yksikköä, joka voit saada jokaisen yksilön ja jokaisen osa ohjelmaa päättyy tentti. Koulutuksen aikana kurssin harjoittelet altaassa ja tekevät osaamisen tehtäviä. Kaikissa näissä edellytetään arvioitu riittävästi, muuten voit ottaa tarkasteluun. Lisäksi sen on oltava voimassa oleva ensiapukoulutus, kun teet kokeen ensimmäisen sertifioitavissa yksikkö. Sertifioitavissa yksikkö saat teollisuus sertifiointi. Kun olet suorittanut koko kurssi, saat ammatillista tutkintojen pyöreälle allas työntekijän ja voit kutsua itseäsi Aqua & Leisure Host.
Tehtävät Kierroksen allas henkilökunta on jaettu kolmeen toimintoja, jotka vastaavat sertifioitavissa yksiköt:
 • hengenpelastajat
 • Chaperone vapaa uinti toimintaa
 • Professori Swim-ABC

Hengenpelastaja

Hengenpelastaja on vastuussa turvallisuudesta vieraita, kollegat ja itse. Hän valvoo vieraille, jotka käyttävät allas ja muut tilat sisällä omaisuutta. Hän saa ihmiset hauskaa ja toimii isäntänä. Hän huolehtii myös hygienia. Hän tekee eri tilat altaan puhtaana ja säännöllisesti tarkistaa laatu allasveden. Tarvittaessa hän voi pelastaa kansaansa vedestä. Mahdollisuus saada osa todistuksen pelastus uinti, aina osan koulutuksesta. On jopa pakollista, ja opiskelijat saavat myös koulutusta aikana pelastus oppituntia uinti.

Ohjaaja vapaa uinti toimintaa

Chaperone vapaa-uinti toimintaa, tarjoaa järjestettyjä aktiviteetteja ryhmille. Kohderyhmien keskuudessa ihmiset ymmärtää, että tulevat yhteinen tavoite altaan. Ajattele vauva uinti, kuntosali uinti vanhusten, aqua lenkkeily jne Chaperone vapaa-uinti toiminta voi antaa oppitunteja ja turvallisuuden varmistamiseksi osallistuja. Hän myös vältetään vaaratilanteita.
Järjestää disko allas puolue nuorten sisältyy myös tehtävän. Yhdessä muiden kanssa, hän keksii käsite tai teema, niin hän tekee kaiken, jotta Bileet järjestetään. Edistää aktiivisuutta julisteiden avulla tai pala paperia, on osa tätä. Järjestäessään toimintaa on otettava huomioon aina turvallisuutta kävijä. Lyhyesti sanottuna, se on kaikki osuus.

Professori Swim-ABC

Tärkeä toimintaa erikoistunut uima-allas uimaan opettelu. Tutor Swim-ABC valtuutetaan antamaan oppitunteja lapsille ja aikuisille, jotka haluavat ottaa yhden tai useamman uinti tutkintotodistukset. Toimet ovat hyvin erilaisia ​​ja pyytää ammatilliseen koulutukseen.
 • itsehoito luokat
 • Seuranta lesadministratie
 • kommunikoida asiakkaiden ja kollegojen
 • varmistaminen turvallisuuden opetukset
 • materiaalinkäsittely-
 • valvottava ja varmistettava turvallisuus
 • järjestää uinti tutkintotodistus
 • ajatella laatu ja parantamaan sitä
 • Aloittamista ja kehittää uutta toimintaa.
(0)
(0)