Värien merkitys

Miscellany Aaron Hartikainen Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Olipa kyse suunnittelu ja koristelu oman talon, tai valita vaatteita, väri on erittäin tärkeä. Hautajaisissa on yllään musta, häissä oli morsian valkoisiin pukeutunut pitkään. Kesällä näet enemmän kirjava värejä, kun taas yksi on pukeutunut talvella maanläheisiä sävyjä. Sairaala huoneet ovat vihreitä ja valkoinen ja vaaleanpunainen tyttöjen huonetta. Mikä on syynä tähän väri- ja mitä värejä mennä joka huoneeseen? Tässä on yleiskatsaus merkitys eri värejä.

Vihreä

Lepo ja terveys
Vihreä on myös väri, joka on laajalti käytössä sairaaloissa. Huoneet vaaleanvihreä seinät säteillä lepo mikä on tietysti tarpeen potilaille. Vihreä sairaaloissa on usein yhdistetty muita kevyitä, usein valkoinen, väri. Sama koskee kylpylöissä. Vihreä myös varmistaa, että ihmiset kärsivät vähemmän vatsavaivoja. Tämä olisi myös pätevät lääkärit.
Vihreä väri edustaa myös luonnollisuutta ja hedelmällisyyttä. Se on väritasapainon, koska se on yhdistelmä sininen ja keltainen. Se on myös väri tasapaino koska se kuuluu keskialueen kolmen päävärit ja siksi miellyttää silmää. Vielä vihreä liittyy myös sairaus ja mustasukkainen.
Vihreä on sopiva väri, kun haluat neuvotella, koska se asettaa muille kotonaan. Se myös antaa sinulle hieman enemmän lämpöä mukaasi kun käytät paljon sinistä jälkeen. Vihreä on myös yhdessä rahaa, joten on jonkin verran vastarintaa kohti vaurautta.
Vihreä on sopiva väri makuuhuoneeseen, koska tyyni, että säteilee.

Sininen

Tuottavuus
Sininen on väri liittyy usein poikia. Se on väri, joka on myös usein edullista miehillä. Onko tällä on tekemistä, että miehet ovat tuottavampia, tietenkin, on kysymys, mutta se on väri, joka suosii niitä. Väriä käytetään laajalti toimistoissa, koska se on havaittu, että se lisää tuottavuutta.
Väri sininen liittyy veden ja rauhaa. Ehkä tämän rauhallisuus ja seesteisyys, se johtaa ruokahalu on hillitsi. Mutta sininen liittyy myös surua ja yksinäisyyttä.
Korvausvaatimukset terveyssiteet tyypillisesti käyttää sinistä nestettä, jotta voidaan osoittaa kosteuden imeytymistä. Tämä ei ole, koska se on realistinen väri. Kuitenkin, se ei ole kovin herkullinen käyttää punaista, koska sen yhdessä todellisen verta. Myös, keltainen ei oikein sovellu, koska yhdessä virtsan. Sama pätee vihreää nestettä, joka muistuttaa sinua sientä.
Sininen voidaan parhaiten kuluneet yhdessä enemmän lämmin väri, jotta kompensoimiseksi viileys että se säteilee. Sininen asu parhaiten yhdistetty punainen tai oranssi huivi.
Sininen on sopiva väri tutkimuksen ja tutkimukseen, koska se kannustaa korkea tuottavuus. Sininen huone on myös tilava, mutta tuntuu murhaajan.

Keltainen

Energia ja iloisuus
Keltainen muistuttaa auringonpaistetta ja naurua. Se on lämmin ja lohdullinen väri, mutta se johtaa myös stressiä silmille, koska se on uuvuttavaa. Sen vuoksi ei suositella, koska väri vauvan huonetta, koska vauvat keltainen huoneen näyttämään itkeä enemmän kuin muut värillisiä huonetta.
Keltainen on itse asiassa kaksi puolta: valoisa puoli ja uuvuttavaa puolella. Se on voimakas väri ja se voi siksi olla erilaisia ​​vaikutuksia, yksi tykkää, toinen ei voi sietää sitä. Se on silmiinpistävä väri ja siksi käytetään usein, kun jotain on erotuttava.
Keltainen voi kirkastaa vaatteita, esimerkiksi keltainen lisävaruste. Se antaa porukka auringonpaisteesta, vaikka tämä riippuu sävy keltainen puet on. Oranssi antaa myös nopeasti vauhtia ja lisää itseluottamusta.
Keltainen on sopiva väri keittiöön, koska se tuo energiaa ja huoneen syttyy.

Violetti

Rauhallisuus ja rentoutuminen
Violetti, laventeli tai pikemminkin, on väri, joka on rento. Samalla violetti on myös väri vaurauden ja anteliaisuutta. Se on väri kuluneet kuninkaat ja nähneet paljon siteitä. Nykyään monet naiset kulumista juhlaan violetti mekko ja violetti takki. Violetti on myös väri, joka liittyy hengellisyyden ja luovuutta.
Violetti on sopiva väri olohuone, koska se on paikka, jossa haluat rentoutua ja palata itse.

Punainen

Vahvoja tunteita ja romantiikkaa
Punainen on väri, joka parantaa intohimo. Tämä voi olla positiivinen, kuten alalla rakkauden, mutta myös kielteisiä, kannalta aggressiota. Punainen tarkoittaa sekä rakkautta ja väkivaltaa ja verta. Se on aika naisellinen väri, mutta lisää suuntaava valo punainen vaaleanpunainen, mutta myös maskuliininen, kuten tummempi sävyjä punainen.
Red on myös väri, joka stimuloi ruokahalua. Monet ravintolat myös käyttää väri punainen mainonnassaan ja nimi.
Väri punainen naisen vaatteet toisi ihmisen kiusaukseen. Punainen vaatteet heijastaa intohimo naisen ja se ei siis ole ihme, että miehet aloittaa seksuaalinen ajatuksia.
Punainen on sopiva väri ruokasali koska ruoka stimuloi ja silti tuntuu että syödään ruokasalissa.

Vaaleanpunainen

Rauhallisuus ja lämpö
Koska sininen liittyy poikien, sama koskee vaaleanpunainen ja tytöille. Vaaleanpunainen laventeli ja valkoinen on tyypillinen tyttö väriyhdistelmä.
Rose on sopiva väri tytön huoneeseen, koska se sopii luonne monet tytöt: rauhallisuutta ja lämpöä.

Valkoinen

Neitsyys ja mitätön
Valkoinen on väri, joka on aikaisemmin useimmiten käytetään mekko morsian. Morsian piti olla neitsyt ja puhdas ennen avioliittoa ja tämä oli siis väri olisi kulunut. Valkoinen on sovitettu näyttävät tehdä enemmän tilaa. Valkoinen on myös väri viattomuuden ja puhtauden.

Musta

Kuolema ja suru
Aikana hautajaiset yksi jalassaan musta. Musta on väri liittyy surua ja kuolemaa. Se edustaa myös vaara ja vihollinen. Toisaalta, näkyy myös musta elämän ja uudestisyntyminen, kuten muinaiset egyptiläiset.
Musta on myös laajalti käytössä vaatteet, kuten tyylikäs, elegantti tyyli. Tämä liittyy usein valkoinen, hopea ja kulta.
(0)
(0)