Väliset sopimukset Neitsyt ja Skorpioni

Terveys Silja Järvinen Marraskuu 16, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Neitsyt ja Skorpioni ovat kaksi tähteä merkkejä, jotka sijaitsevat vastakkaisella puolella eläinradan. Voi siis olla ainutlaatuinen kemia syntyy, kun ne tuodaan liefesrelatie.

Mitä heillä on yhteistä?

Neitsyt-Skorpioni Koppel on erittäin vahva side toisiinsa kautta syvää uskollisuutta toisiaan. He löytävät lohtua toistensa seurassa ja tehdä toisilleen muiden seurasta tarpeeton. He tuntevat toisensa hyvin suhteen saada jotain: niin pyrimme Neitsyt ja Skorpioni jotta jälkeen vallanhimo.
Koska molemmat ovat niin onnellisia olla avuksi, ne ovat riippuvaisia ​​muista. Molemmilla on vahva intohimo heidän ystäviään ja koskaan epäröi tavoittaa heitä autetaan. Koska molemmat hyvin nopeasti tietoinen erot niiden välillä, se on helppo ne tietää alussa suhdetta vai ei pitkään aikaan ei kestä. Kun Virgos Mercury hallitsee valtiota kumppaninsa Scorpion alle onvloed Mars ja Pluto. Yhdistelmä Neitsyt-Skorpioni voi roiskua jos Pluto ei lähettää itse työssään.

Auttavat toisiaan

Tyypillinen Skorpioni asuu hyvin voimakas, kun Virgin täysin käytössä yliannostuksen. Skorpioni oppii paljon elämästä läpi käytännön tietoa ja uskollisuutta Neitsyt. Neitsyt on maan merkki taas Skorpioni on yhteydessä vedellä. Scorpions on syvä mietteitään ja meressä voi luoda voimakas myrsky ajatuksia ja vihaa. Mutta tasapainoinen lähestymistapa Neitsyt Skorpioni auttaa pitämään nämä pyörteisiin myrsky ohjaus. Niiden tarve mielenterveyden levätä auttaa heitä rakentamaan vahva side.

Vinkkejä paremmin suhteet

  • Koska Neitsyt ja Skorpioni eri piirteitä jakaa johdonmukaista, että he tulevat toimeen erittäin hyvin. Järjestelmällinen, kriittinen ja tarkka lähestymistapa Virgin luo tasapainon suhde, joka rakastaa vallitsee ylin. Ainoa haittapuoli tämä yhdistelmä on, että Virgin on aina lähtevien ja logiikka käyttää hänen ajatuksensa ja tunteensa samalla Skorpioni pikemminkin pitää tunteitaan itselleen ja pyrkii vaarantaa sujuvuuden suhteen. Tämä salaperäinen asenne Skorpioni houkuttelee Neitsyt. Vaikka joitakin eroja ja riitoja onnistua nämä kaksi onnistuvat säilyttämään harmoniaa heidän suhteensa.
  • Rohkea ja seikkailunhaluinen luonne Scorpio ristiriidassa varovainen luonteen Neitsyt. Siksi kumppanit kehittävät ymmärrystä keskenään tällä alueella ei tapahdu tarpeettomia ristiriitoja. Koska Skorpioni osoittaa pois hänen vahva tahto ja hänen notkea luonto eloon, hän löytää itsensä pakko pyytää suurempaa fyysistä ponnistelua ujo neitsyt. Tapahtuipa mitä tahansa välillä Neitsyt ja Skorpioni, ne menevät yhdessä valoisa tulevaisuus ja voi odottaa rakastava, onnellinen ja tyydyttävää elämää.

Kaksi kuuluisaa Neitsyt-Skorpioni Pariskunnat, joilla on pitkä suhde takana huolimatta monia ylä-ja alamäkiä, sen Ludvig XVI ja Marie Antoinette ja Shania Twain ja Mutt Lange.
(0)
(0)