VisPas Mitä tarvitsen?

Urheilu Risto Jussila Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kalastettaessa Alankomaissa sinun täytyy käsitellä useita lakeja ja sääntöjä, jotka on määrätty. Yksi on, että sinun täytyy olla hallussaan tarvittavat asiakirjat. Kalastaa Alankomaiden sinun on oltava ns VisPas. On olemassa eri versioita VisPas riippuen kalavedet, ikä ja lukumäärä vavat tai syötti kalastettaessa. Kaikille on käytettävissä VisPas joka voi ostaa kalastus klubi, ongintaa klubi tai lemmikki.

VisPas nuoriso tai nuorten lisenssi

Jokainen, joka haluaa kalastaa tarvitsevat kalastusluvan, vaikka lapset haluavat kalastaa. Normaali VisPas vaaditaan ainoastaan, jos olet yli 14 vuotta. On myös erityinen nuoriso VisPas tai nuorten lisenssi, joka on tarkoitettu alle 14-vuotiaat. Helpoin tapa saada saada VisPas nuoriso tai nuorten lisenssi on liittymällä Fishing Club.
Ero jeugdVISpas ja nuoriso lisenssi
Jossa jeugdVISpas on enemmän oikeuksia kuin nuoriso lupa. Kanssa jeugdVISpas voit kalastaa kaksi tankoa, kun taas nuorten lisenssi saa kalastaa vain yhdellä vavalla kerrallaan. Joissa nuoriso lisenssin voi käyttää rajoitettu tyyppisiä syötti, kun voit käyttää jeugdVISpas kaikki syöttejä. Lisäksi saat jeugdVISpas kansalliseen kalavesien. Tämä antaa sinulle luvan kalastaa vesillä tuhansia koko Alankomaiden kaikki syöttien ja kaksi tankoa. Nuoriso Lupa voit vain kalastaa vesillä oman yhdistyksen.
Kala valvonnassa
Kun olet alle 14-vuotias ja menet kalastus henkilön seurassa, joka on hallussaan VisPas, et tarvitse jeugdVISpas tai nuorten lisenssin. Ainoa ehto on, että kalastaa yli yhdellä vavalla.

ZeeVISpas

Kalastaa meressä sinulla ei ole luvanvaraiset. Silti on erityinen zeeVISpas käytettävissä kalastajille. ZeeVISpas saada lupa kalastaa Grevelingenmeer ja Veerse Meer. Lisäksi saat mahdollisuuden osallistua kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin. Kun olet hallussaan zeeVISpas sinulla on myös lupa kaivaa zeeaas suistoalueella. ZeeVISpas saada lupa kalastaa sisävesillä, tämä VisPas tarvitaan aina.

Pieni VisPas

Pieni VisPas on suunniteltu onkijat jotka eivät kuulu kalastus yhdistys. Voit kanssa Small VisPas tunti ennen auringonnousua ja kaksi tuntia auringonlaskun jälkeen kanssa kalastuksen napainen. Tämä olisi hyödynnettävä parempana syötit ja vesi joihin kalat on sisällytettävä pieni luettelo kalavesien.

VisPas

VisPas on tarkoitettu ikä 14 tai vanhempi. Kun VisPas kansalliseen kalavesien sisältyy. Tämän listan on lupa kalastaa vesillä tuhansia ympäri Alankomaat. Voit kutsua kaikenlaisia ​​käyttää jopa kaksi tangot ja syötti kala samanaikaisesti.

Yleiskatsaus VISpassen ja kalastusluvat


* Suositut syöttejä
Leipä, peruna, taikina, juustoa, jyvät ja siemenet, mato, sampi rapuja, hyönteisiä, hyönteisten toukkia ja jäljitelmä, edellyttäen, että enintään 2,5 cm.

Osta VisPas

Kanssa jäsenyys klubin saat VisPas kanssa mukana luettelon kalavedet. Jos et ole jäsen yhdistyksen, on mahdollista ostaa kalastus klubi, kalastusvälineet kauppa tai lemmikki kun olet lähellä VisPas. Et suoraan VisPas meekrijgen kun ostat sen, se on tehty erityisesti sinulle ja postitetaan noin 15 päivää. Voit kuitenkin suoraan mennä kalaan, koska sinulle annetaan väliaikainen todistus sen kuulumisesta. Väliaikainen todistus Jäsenyys on voimassaoloaika 30 päivää.

Kustannukset VisPas

Hinta riippuu -alueella. Keskihinnat ovat välillä ?? 27.50 ja ?? 50, -.
Saat VISpassen jotkut maksut lasketaan:
  • VisPas: Kansallinen maksaminen ?? 14 -
  • Nuorten VisPas: National maksaminen ?? 4,50
  • Extra VisPas: hallinto ?? 3,50
  • ZeeVISpas: Kansallinen maksaminen ?? 4,50
  • Nuorten Lisenssi: Ei maaseudun rahalähetys tai hallinto
  • Pieni VisPas: National maksaminen ?? 11,50
(0)
(0)