Viski, jossa juoda Skotlannissa

Ravitsemus Kyösti Hartikainen Tammikuu 22, 2017 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Jotkut henget ovat pelottavia. Toiset ovat piilossa. Mutta skotlantilainen viski, erityisesti single malt viski, on röyhkeä, rohkea ja ylpeä.

Jos juominen viskiä Skotlannissa

Lasillisen viskiä, ​​että useimmat ulkomaalaiset ?? lukien Englanti ?? välittömästi pub. Mutta tämä toimielin löydät enemmän Englannissa kuin Skotlannissa. Vuonna suuren Skotlannin kaupungeissa enemmän hieno pubeja ja enemmän maanläheinen, Celtic baareissa tai niiden seosta, mutta muualla Skotlannissa, olet usein pakko turvautua hotellin baareista. Toteavat yrityksesi, joskus vakavat näissä tilaisuuksissa vastaan, tietävät, että se on enemmän kuin lieventää aukko. Aukioloajat olivat täällä ensin todettava tiukimmat, nykyään nämä ajat soveltaa joustavin. Skotlanti on erilainen maa.
Oletko Skotlannin rajan on ohitettu, joten voit päästä Peebles Hydro Hotel kaupungin sama nimi. Ehkä lopettaa tähän joillekin lohenkalastusta, tai ostaa tweed tai neuleita, tai mennä etsimään maan siirtynyt kirjoista Sir Walter Scott, mutta sinun ehdottomasti kokeilla lasin hieno valikoima mallasviskin.

Erityisen kiitoksen Edinburgh

Tietenkin olemme laajentaneet sen myöhemmissä artikkeleita tehdä viski itse ja monet erikoisliikkeet alueita Skotlannissa jossa mallasviskin tehdään, mutta kun se tulee yhdistää nautinnot hyvä viskiä vierailu kaupunki että on kaikki, niin Edinburgh ei voi voittaa. Edinburgh on hämmästyttävä ja upea paikka juoda viskiä. Vanhassa kaupungissa, joka juontaa 1400-1600, useita historiallisesti mielenkiintoinen pubeja. White Horse Canongate antoi nimen viski erittäin laadukasta. Tunnetuin pubit ovat Deacon Brodie ?? s Lawnmarket, suosittu kohtauspaikka paikallisille, ja enemmän turisti Greyfriars Bobby Candlemaker Road.
Victorian Edinburgh hänen siveellisesti merkki kopeasti kiistänyt henget. Tämä tekopyhyys jonka Englanti luonnehtia tyypillinen skotti ja loput Scotland, Edinburgh klassinen ?? käyttäytymiseen. Vuosia, tavannut sinua Princes Street, pääkatu keskustassa, ei baari tai pubi, kun mikään pieni syrjäkatu muuten kohdanneet. Tämä katu ?? Rose Street ?? on tullut varjo hänen entinen syntinen ulkonäkö, mutta silti löydät kaunis viktoriaaninen pubeja kuten Abbotsford hänen veistetyt puiset baari. Lähistöllä West Rekisteriin Sijoittaa on Café Royal ja sen kuuluisa seinämaalauksia ja kaunis marmorinen lattiat ja raskaasti sisustettu Oyster Bar.
Etsitkö tilaisuuden, jossa Skotlannin viski puristeja päästä alueelle, siirry Henderson ?? n kulmassa Hanover Street ja Thistle uudessa osassa; upea alue Edinburghin, joka rakennettiin Georgian tyyliin. Tai käy Bennet ?? s Bar West Endissä Edinburghin ensi kuningas ?? s Theatre. Täältä saat private label viskisekoitus tynnyristä tai kokeile mallasviskin niiden laaja kokoelma. Älkää erehtykö, koska on olemassa kaksi pubeja Edinburghissa sama sukunimi omistajille. Puhun J.B. Bennet Leven Street, pois Lothian Road. Täältä löydät lasimaalaukset, veistetty peilit ja upea Art Nouveau sisustus. Real viski ystäville pitäisi hukata tätä tilaisuutta.
Joki ei voi kutsua. Ei, Edinburgh on todella stream: Leith joka virtaa Firth of Forth. Edelleen satama Leith on tärkeä rooli vientiin skotlantilaisen viskin muihin osiin maailmaa. Jo 1400 Leith ollut tärkeä lenkki liitto Ranskan ja Skotlannin liittolaisia ​​sodassa Englanti. Ja läpi vuoden pitää tämän satamakaupunki tietää sen tärkeä asema. Kahdeksankymmentäluvulla viime vuosisadan tähän asentoon kätevä sinetöity kun Scotch Malt Whisky Society sai viinikellari Leith. Hän perusti klubin jäsenilleen, ravintola laaja kokoelma viskiä ?? n annetaan, viinibaari ja viskiä museo.

Vain ole liian Glasgow

Kuten usein tietyillä alueilla, on olemassa suuri välinen kilpailu Edinburghin ja Glasgow'n. Patrician Edinburgh, ylpeä siitä, että se on pääkaupunki maassa, yliopistokaupunki, jossa on paljon turisteja, festivaaleja ja boheemi elämäntapa, muiden laakson pankit Clyde, Glasgow. Suurin kaupunki maan, kiireinen kaupan ja teollisuuden kanssa. Suurin ongelma Glasgow on juoda viskiä, ​​ilman että merkkituotteiden snobi. Muuten auttaa, jos olet ulkomaalainen.
Ensinnäkin asiantuntija viski pubissa on Pott Vielä Hope Street. Yli 225 erilaista viskiä tämä on pubi ilman tekopyhyydestä. Yleisö on sekoitus kaikkea. Muita nähtävyyksiä ovat Outside Inn 1260 Argyll Street, lähellä Art Gallery ja museo. Etsi lisää epätavallinen viskiä, ​​sitten vierailla Dunrobin 143 George Street.

Single malt viski on elämäntapa

Single malt et juo litran. Se on juoma nauttia määrin pieniä määriä. Tai, sanoin vanha skotti James Hogg:
?? Olisi joku että tarkka määrä viskiä, ​​johon pitäisi juoda päivittäin, jotta voisi antaa, koska mahdollisuudet ovat, että te elää ikuisesti ja että lääkärit ja Hautaustoimistojen ilman työtä olisi jumiin. ??
Katso myös Whisky - elämän vettä
(0)
(0)