Vinkkejä Valentine lahjoja hänelle

Miscellany Essi Äijälä Tammikuu 23, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Etsitkö Ystävänpäivä lahja mies elämässäsi? Ystävänpäivä on päivä, jolloin voit näyttää rakkautta ja kunnioitusta toisiaan. Onko se miehesi tai poikaystäväsi. Lue muutamia vinkkejä lahjoja täällä.

Lahja idea ?? Piknikki

Osta kiva eväskori ja aseta suosikki välipaloja miehesi. Ota muutama paahtoleipää tai keksejä pitkin, etsivät romanttinen paikka, esimerkiksi vedessä, unohda samppanjaa eikä nitoa.
Vihje: Jopa makuuhuoneessa voidaan muuntaa romanttinen paikka. Sytytä kynttilöitä ja tehdä siitä viihtyisä.

Lahja idea ?? Katso

Monet miehet eivät käytä paljon koruja, mutta todellakin katsella. Jos ostat katsella, huomaa koko. Kello ei pitäisi olla tiellä, kun hän pukeutuu puku. Viettää aikaa koru ja kysyä neuvoa.
Vihje: Katso värit hän tykkää pukeutua vaatteita ja äänestää tämän alas katsomaan.

Lahjaidea - Alusasut

Ostaminen seksikkäitä alusvaatteita hänelle tai teille molemmille. Löytää silkki bokserit tai ehkä jotain seksikkäämpi jos uskallat. Osta itsellesi jotain sopii siellä. Ei hätää ostaa jotain itsellesi. Tämä ilta on teille molemmille ??

Lahja idea ?? Viikonloppumatkalle

Varaa hotelli, chalet tai muu romanttinen huone, jossa on kylpyamme. Ostaa etukäteen ihana saippuaooppera ?? rakkaus ?? ja olette molemmat tuulella romanttisen viikonlopun. Kylvyn jälkeen, voit hemmotella mies ihana hieronta. Muista ostaa hieronta.
Vinkki: Pidä loput viikonloppuna, kiva huone ja hemmotella toisiaan. Hyödynnä Huonepalvelu

Lahja idea ?? Kaiverrettu samppanjalasit

Ostaa joukko kaiverrettu samppanjaa lasia ja paahtoleipää. Tulkoon jostain henkilökohtaisesta asetus, joka muistutti Ystävänpäivä tai jokin erityinen päivä teidän kerääminen.
Vinkki: Osta pullo samppanjaa tai siideriä kanssa. On valinta makuja.

Lahja idea ?? Viestin pullossa

Lisää henkilökohtainen viesti ja laita se pussi miehesi z ?? s auto, tai ehkä paikalla hänen partaveitsi. Lisää oma intiimi viestin siitä, mitä tapahtui sinä iltana tulemaan. Kun kaikki nämä viestit hän on löytänyt, hän varmasti tulee kotiin hyvin viritetty. Ehkä odotettua nopeammin ??

Lahja idea ?? Nahkaiset

Nahka päiväkirja aina tulee kulkea. Nahka on pitkä hyvin, on saatavilla monissa väreissä ja se on valmis. Valitse neutraali väri, joka ei ole liian ilmeinen, ja säädä tarvittaessa alas hänen matkalaukku.
Vinkki: Osta kiva kynä. Monet esityslistat ?? n on erillinen laatikko, jossa voit kytkeä kynä ja hän on aina hyvä kynä niitä.
Sillä ei ole väliä, millainen lahja saat, se miellyttää sinua. Näytä rakkautesi hänelle valitsemalla lahja, joka tulee sydämestäsi. Nauti tämä päivä ja muistakaa antaa mielitietty kuinka paljon arvostamme hänen rakkautensa sinulle.
(0)
(0)