Vinkkejä työstressi

Miscellany Elmeri Niinistö Tammikuu 22, 2017 2 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vinkkejä vähentää tai välttää työstressiä. Stressi elämässä ja siten työpaikoilla on väistämätöntä. Stressi riippuu monista, sekä henkilökohtainen ja ympäristön facto ajaa alas. Stressaavia tilanteita työssä voi olla yritys tai laitos on erilainen ja riippuu mm työn laadusta, organisaatiorakenne, miten annetaan ohjeita, ilmapiiri jne Vinkkejä mitä voit tehdä itse vähentää tai välttää stressiä, voit lukea tämän artikkelin.

Työstressiä

Työstressin. Työssä stressiä ja stressi yleensä eri tekijöillä, sekä henkilökohtaiset tekijät stressitilanteissa ja tapahtumia, mikä tietenkin työskentelemällä työpaikallasi. Tietoa tästä löytyy persoonallisuus ja stressiä ja stressiä tapahtumia vastaavasti.
On tietenkin useita stressitekijöitä, jotka liittyvät organisaatiorakenteen, työn tyypin teet, yleinen tunnelma yrityksen tai instituution jossa työskentelet, jne Seuraavat vihjeet on suunniteltu -Mitä teitä lukuun näistä tekijöistä itse tehdä vähentää stressiä, kautta jäsennelty etsimään mahdollisia ratkaisuja ja nämä myös puuttua tehokkaasti. Alla olevat vinkit voi törmännyt kuin särkyi ovi, eivät kuulosta näyttäviä ja ei sinulle uutta. Silti he todella voi auttaa, jos menettely koskee vakavasti. Nämä vinkit eivät vain auttaa stressiin, muuten, mutta ovat usein soveltaa myös muissa tilanteissa, joissa on ongelma tai tilanne, joka vaatii ratkaisua tai tehdä valinnan tai vaikea päätös. Eri muodoissa hoidon, tämä rakenne on myös suositeltavaa tai sovelletaan.

Vinkkejä vähentää Työperäinen stressi

Alla olevat vinkit tarjoavat enemmän tietoa ja ote ongelmiin, stressi tai stressaavissa tilanteissa.

Tee lista syitä työstressiä

Yleistä stressitekijöitä. Tee lista tai eräänlainen päiväkirja ongelmia tai stressiä, että koet töissä. Se ei ehkä tunnu kovin järkevää kirjoittaa sen tai tyyppi, "koska tiedät kaiken muutenkin." Silti se tekee paljon eroa laittaa se paperille. Selkeä ja hyvin muotoiltu ongelma on askel kohti ratkaisua. On tärkeää saada hyvä näkyvyys perimmäisiä syitä stressiä tai stressi sinusta tuntuu. Joten voit osuma konkreettisia järkyttynyt, joka nyt näyttää täsmälleen stressi, missä tilanteissa? Onko kuvio tai teema? Voit auttaa mahdollisimman omaan kartoitus syitä stressin myös tietoa stressitekijöitä yleensä kehittämisessä stressi on tärkeä rooli löytää stressitekijöiden ja lähteiden työstressiä.

Tee lista Top 5 johtavia syitä

Avain stressitekijöitä. Ole hyvä ja valitse tallennettujen top 5 tärkeimpiä stressitekijöitä työpaikalla. Selvitä, mitä suuria ongelmia ovat. Yleensä nämä ovat asioita, eniten huolia tai kertaa oman pään tai turhauttavaa näkökohtia missä innoissaan ja jotka toistuvat. Rakastatko tässä vaiheessa ei vielä harjoita "syyllisyys" tai jaa se omalla tai näin päättyy tai ei.

Aivoriihi - Ajattele niin monta ratkaisuja

Aivoriihi. Aivoriihi on prosessi, että useimmat ihmiset usein ohittaa. Se on usein kehrätty ympyrässä rikoksen, ilman lainkaan löytää ratkaisu tai on liian helposti liittyy vain yksi mahdollinen ratkaisu. Tärkeää Kun aivoriihi on nopeasti usko, että on vielä ole hyviä ratkaisuja. Tässä vaiheessa tulee arvioida mahdolliset ratkaisut eivät ole niiden arvoa: "Kirjoitan tätä ei lopeta, koska tämä ei tule oikea." Voit ajatella kuva pyramidi ja tyyli pyramidin ajattelun kahva. Tämä tarkoittaa: ajattele ensin pohja leveä ja poistamaan kaikki kiire sinulle ajattelu kohti huippu. Tämä on mitä on olennaisesti aivoriihi tai pitäisi olla. Kirjoita joten ratkaisut luettelossa, jotka näyttävät järjetöntä tai epärealistista ensinnäkin, esimerkiksi eroamaan tai hakea muuta työtä jne. On mahdollista ratkaisuja.

Valitse ratkaisu ja saat tämän todella

Lähestymistapoja. Tämäkin saattaa kuulostaa liian yksinkertainen tai porrastettu ovi auki. Huomionarvoista on, että monet ihmiset täällä käytännössä ei tule ollenkaan. Tiedät esimerkiksi, ovat jo kauan tienneet, että pomo tai kollega puhua auttaa konflikti pois tieltä, mutta ei se koskaan ole. Olet pahantuulinen, valittavat, vastaan ​​viljaa, jne. Ja näin ongelma ja tehdä stressi huonompi. Toinen esimerkki. Tiedät jo, että olet todella viikon mittainen joka päivä pitäisi alkaa puoli tuntia aikaisemmin, ennen kuin kaikki muut olla siellä, järjestää kaaos perustavanlaatuinen, mutta se ei tule sieltä. Tunnistatko nämä esimerkit tai jotain vastaavaa?
Muista, että on olemassa lähinnä periaatteessa kaksi vaihtoehtoa. Jos ongelma saa sinut joko sinä käsitellään ongelma ..! Se ei ole vaikea arvata, mikä vaihtoehdoista aiheuttavat eniten stressiä.
Yritä tiedostaa ja perehtyä oman jaksamisen tyyli, jossa ongelmat ja työstressiä osalta, katso työ ja stressi selviytyminen sekä myös konfliktien käsittelyssä yleisesti.

Hyväksy näkökohdat, jotka ovat todella väistämätön

Hyväksy. On näkökohtia, jotka ovat väistämättömiä tietyssä työtilanteessa tai luonnostaan ​​tietty ammatti ja sinun täytyy hyväksyä se. Bussikuski joka saa korosti liikenteen ja rikki tiet, jossa hän voi tehdä mitään itse tai jotain, että hän ei voi puuttua tai ratkaista, se on joko hyväksyttävä joko toiseen ammattiin. Hyväksy keinot todella turhautumista siitä mahdollisimman paljon irti. Näet, kun teet tietoisen valinnan täällä, tämä tulee olemaan erilainen paikka. Vaikka se on vain koska olet katsonut ja tehneet tietoisen valinnan, sen sijaan, että se tiensä ja tuntuu että se tapahtuu teille kaikille.
Muut työpaikalla. Se voi myös olla, että saat selville, että saatat päätyä sopimaton työ tai työn puolestasi. Vaikka se ei tietenkään ole niin helppo jättää turvallisuuden nykyisessä työssäsi, se on kun todella kokea liikaa stressiä, ja vaarassa menee sen nojalla, muu työ paras vaihtoehto. Ja vaikka se voi olla hieman pelottavaa ottamaan ratkaisevan askeleen uutta työpaikkaa, se on hyvä muistaa, että käytämme eniten aikaa elämäämme työssä sinua. Tämä tarkoittaa, että jos on liikaa stressiä, suurin osa aikaa ja elämä ovat saalista. Mikä sinänsä on syy stressiä uudelleen ja niin noidankehä menee kun ette riko konkreettisilla itse.
(0)
(0)