Vinkkejä neuvotella hinta omistusasuntojen

Talo ja puutarha Ari Hakanen Marraskuu 16, 2017 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Se vihdoin tapahtui. Olet löytänyt unelmiesi kodin. Nyt alkaa jännittävin hetki osto. Olet menossa neuvottelemaan lähtöhinta kotiin. Neuvottelu on taito, että kun ostaa kotiin on kätevä. On kuitenkin olemassa joitakin perusasioita sinun täytyy muistaa ennen peliä hinnoittelu voi alkaa. Hinta talon riippuu eri elementtejä pois, nimittäin:
  • Hinta omaisuutta, talo on hinnoiteltu liian korkea tai vain laittaa markkinoille?
  • Lyhyt tai pitkä koti on myytävänä?
  • Kuten myyjät nopeasti pois omaisuutta?
  • Haluatko olla talon sinänsä?
  • On se ostajan markkinat tai myyjän markkinat?

Olkaa raittiit ja tavoite

On tärkeää ymmärtää, että sinun ei pitäisi päästää tunteita lasketa neuvotteluissa. Jos tarjoat mitään kiinteistönvälittäjä, on tärkeää pysyä tavoite. Älä johtaa eikä väitteitä, että vika, kuten ?? ostin talon tämän määrän ja että määrä on täytynyt olla siellä ?? tai ?? Tämä ei ole lähtöhinta ensiasunto ??? Emotionaalinen perustelut kuule mitään roolia tarjouskilpailussa. Kun neuvottelut laahaavat on suositeltavaa lopettaa hinnoitteluun. On paljon koteja myynti ja siellä on runsaasti toimittajat, jotka haluavat neuvotella kunnollinen. Huohotin voi myös Ymmärräthän, myyjä että hän pyytää liikaa omaisuutta.

Valmistautuminen neuvottelut

Varmista, että saat läksyt tehdään oikein. Tiedät mitä voit viettää kotiin. Älä koskaan ylitä budjettiasi. Ennen tarjoat, on tärkeää tietää, jotka pysyvät henkilökohtaisen omaisuuden kotona. Pyytää myyjältä tehdä luettelo, joka osoittaa, mitä se on siirtymässä uuteen kotiin ja mitä jää vanha talo. Jos esimerkiksi pitää kaihtimet tai verhot? Tehdä että selkeät sopimukset ja sitten laittaa se paperille. Älä mene sokeasti olettaa, että tietyt asiat ovat osa myynnistä. Selkeät sopimukset välttämiseksi epäsopua.

Raportointi ja tutkimus velvoitteet

Myyjä on oikeudellinen velvollisuus kertoa teille, että katto on esimerkiksi muutama huono paikkoja. Selvästi näkyviä vikoja ei tarvitse ilmoittaa myyjälle. Hän voi olettaa, että näet myös vettä tahroja. Kun vuoto on piilossa maalikerros, hänen pitäisi kertoa. Ostaja on velvollisuus tutkia. Jätä kotona aina tehdä arkkitehtoninen tarkastus. Myyjä, joka ei ole mitään salattavaa, että suoritetaan.

Neuvotella

Ennen kuin annat neuvottelut, voit määrittää lopulliseen määrään, että voit ja maksaa kotiin. Älä mene sinne. Ole tietoinen edun myyjä. Jolla on vain yksi etu ja että on saada hyvä hinta talon. Ole myyjä kohtaavat ehdottamalla niiden ottamaan verhot tai järjestää nopea siirto. Anna myyjä huomaa, että voit asettaa hinta talon pöydällä. Tämä ei tarkoita, joudut maksamaan tämä hinta, mutta myyjät usein katketa, kun he eivät ole varmoja, että et voi saada ympärille rahoitusta. Kun kiinnostus kiinteistö on suuri, se auttaa luomaan välittömästi hyvä tarjous pöydällä. Tämä osoittaa olevan vakava. Tee tämä vain, kun kiinteistö on todella suosittu. On paljon myyjiä, jotka väittävät, että kiinnostus on suuri. Vedä että ensimmäinen viesti, ennen kuin välittömästi säätää paras tarjous.

Piirtää

Jälkeen pitkä tai lyhyt neuvotella tarjous hyväksytään. Sitten tulee seuraava askel prosessissa, sopimuksen allekirjoittamisesta. On suositeltavaa käyttää mallia sopimuksessa, jossa määrättiin Home Owners Association, NVM ja kuluttajat. Tarkista, onko sinun täytyy muuttaa jotain.

Irtisanomislauseke

Älä aliarvioi allekirjoittamisesta ostosopimuksen. Sopimus sisältää irtisanomislauseke. Sopimus on tarkoitus olla aihe rahoitusta. Päästä pois täältä, sinun pitäisi pystyä tuottamaan vähintään neljä hylkäämisestä pankeilta / kiinnitys neuvonantajia. On tärkeää, että varmista, että sinulla on runsaasti aikaa järjestää rahoitusta. Kun ostat vanha talo toimii ehto soveltaa huono tulos arkkitehtoninen raportin. Välittäjä yleensä asettaa ostosopimus ja notaari teko.

Kolme päivää armonaika

Lain saada ostajia kolmen päivän kuluttua allekirjoittamisesta esisopimus mahdollisuus muuttaa mielensä. Voit vaivatta alle ostaa ulos. Kun kolme päivät ovat ohi, voit vain kuulua, kun myynti on edellytykseksi myöhemmin. Harkinta-aika alkaa näkyä heti, kun laitat allekirjoituksen alle ostosopimuksen. Harkinta-aika kattaa viikonloppu tai loma. Kun armonaika on perjantai alku, joka loppuu tiistaina, ei maanantaina.

Pidättäydy myynti

Kun muutat mielesi kolmen päivän kuluessa, se on tärkeää, että myyjä kertoa asap. Sinun on parempi tehdä sitä puhelimitse tai henkilökohtaisesti. On parempi lähettää kirjattuna kirjeenä pyynnön palata kuitti. Sinun on osoitettava, että olet ajatellut kolmen lakisääteisen päivää. Muuten se on teidän sana vastaan ​​myyjä. Kolme päivän harkinta-aika ei koske koteja, jotka on loppuunmyyty julkisella huutokaupalla, asuntolaiva ja asuntola, joka on ostanut vanhempi poikansa tai tyttärensä. Saat uuden talon, sovelletaan eri sääntöjä. Kun siirto notaari on suljettu, talo on todella sinun.
(0)
(0)