Vinkkejä biisien

Viihde Valpuri Huhtamo Elokuu 6, 2017 1 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
On jotain taianomaista biisejä. Mistä tiedät minne mennä? Mistä tiedät, jos biisi on hyvä? Laulu, joka ilmaisee mitä tunnet on hyvä biisi, vaikka kukaan muu ajattelee. Laulu, joka ilmaisee ajatuksia ja tunteita tavalla, joka tavoittaa muita ihmisiä, on todella hyvä biisi!

Mistä aloittaa

Hyvä lauluntekijöiden käyttää laulu veneet antamaan kappaleita emotionaalinen vahvuus ja tehdä niistä ikimuistoinen. Mutta miten aloitat? Tämä voi olla yksi vaikeimmista tehtävistä hänen biisien - töihin! Ja se on myös yksi tärkeimmistä tehtävistä, koska jos alkaa hyvin, sinulla on paljon helpompaa koko linjan laulujen. Jos kerran olet tästä eteenpäin, laulu on taipumus sanella itse. Mutta mitä tulee ensin? Lyrics, melodia tai sointuja? Vastaus on ... kukaan heistä!
Mikä on super tärkeää, tietenkin, on otsikko. Kun puhutaan musiikista, otsikko on kaikenkattava. Aloita kappaleen nimi, joka miellyttää sinua. Kaikki mitä sanoa, "Haluan tietää enemmän!" Koska jos haluat tietää, toiset haluavat myös tietää. Otsikko on linja, että kaikki muistavat. Tärkein: Se tulee määritellä viestin laulun.
Niin alkaa katsella ympärilleen hyviä pelejä, jotka on emotionaalista energiaa sinulle. Toiminta sanoja, kuvia tai lyhyitä lauseita tehdä hyviä pelejä. Huomio kiinni otsikot ovat täynnä hyviä pelejä. Tai yritä kuunnella itse. Toinen tapa on kirjoittaa tai kirjoittaa niin nopeasti kuin voit, yritä ajatella tai tuomarin jo. Kun olet valmis, voit katsoa taaksepäin tekstin ja katso jos voit muodostaa oikea lauseita. Jos kuunnella muita ihmisiä, television tai lukea lehteä, on aina sanoja tai ilmauksia, jotka houkuttelevat huomiota.

Otsikko on lyric

Kun löytyi hyvä otsikko, siirrymme kirjallisesti lyyrinen. Mennä sen jälkeen mitä haluat tietää enemmän otsikko. Sen ei tarvitse Percé olla jotain olet jo kokenut, mutta mitä innostaa sinua tai miten tunnet sen. Näin biisien opit itsestäsi. Laulu on prosessi löytö!
Tee lista sanoja, lauseita tai kuvia ehdottamia otsikko. "California Girl" haluan tietysti ajatella auringon, aallot, lämpö, ​​meri, paratiisi, ranta, hiekka, jne. Kun olet luonut listan liittyviä sanoja, teet listan ristiriitaisia ​​sanoja, lauseita ja kuvia, ne jotka ovat vastakohtia kuin ensimmäinen luettelossa. Listalta kuuluisi: kylmä, yö, pimeys, surua, menetys, yksinäisyys, jne. Tämä on eräänlainen vapaa-yhdistys peli. Älä tuomitse, vain kirjoittaa mitä tulee mieleen.

Song rakenne

Ennen jatkamista, on hyödyllistä tutustua erittäin tärkeä osa laulujen eli., Rakenne lauluun. Yleisin nykyajan rakenne laulun säkeen / kertosäe / säkeistö / kertosäe / silta / kertosäe. Kuuntelijat löytää hauska sellaista musiikkia, koska siellä on runsaasti toistoa ja silti tarpeeksi vaihtelua pitää ne ihastunut. Se antaa sinulle lauluntekijä myös lisätä riskiä emotionaalinen dynamiikkaa teidän biisi.
Tässä muutamia hyödyllisiä määritelmiä ymmärtämiseksi rakenteiden numero:
  • Säepari: Telling jakeet eri melodia juttu ympäri pidättäytymään hieman verkkaiseen tahtiin. Aikana säkeet, käy selväksi, miten kirjailija tuli tekstin kuoro.
  • Chorus: Chorus toistuu ja on osa, että monet ihmiset voivat laulaa pitkin. Teksti hokema on usein sama. Kertosäe myös ydin aihe laulun.
  • Bridge: karu musiikkikappale koosta kertosäkeen tai jae usein 2x8 count tai moninkertaisena.
  • Intro / Outro: musiikki alkaa jo laulaa sitä. Tätä kutsutaan intro. Outro on yleensä silmiinpistävää paikka, joka päättyy laulu: Tämä voisi olla räjähdys tai selkeä viimeinen virke, tai yksinkertaisesti toistoa kertosäe joka haalistuu hitaasti.

Kirjoita harjoitella hyvän tekstin osumia

Monet kokematon lauluntekijöiden alkaa kirjoittaa tekstiä, joka näyttää runo, jossa on kaunis riimejä ja säännöllinen laulaa-laulun mittari. Mutta tällaiset tekstit eivät toimi tänä päivänä. Tutustu sanoitukset joidenkin viimeaikaisten osumia samaan tyyliin kuin haluaisit kirjoittaa. Mitä lopulta saada, näyttää enemmän kuin kortin tai lastenloru kuin pitkä runo. Niin, tässä on ehdotus: alkaa tuntemaan itsesi onnistunut nykyaikainen osuma melodioita.
Yritä keksiä eri otsikko osuma ja muokata tekstiä tekemällä lista liittyviä sanoja ja lauseita. Älä yritä keksiä tarpeetonta riimejä mutta kirjoittaa mitä tunnet saada viesti perille mahdollisimman selkeästi teidän kuuntelija. Oletko kerran kuoro, yritä kirjoittaa jae samalla tavalla.
Et kerro lineaarista tarinaa, mutta siellä on joitakin kehitystä se. Ja muistakaa, kuulija ei tiedä mitään teidän tilanne tai sinusta. Tässä muutamia kysymyksiä, voit vastata oman jakeessa: Mitä tunnet? Kuka on tämä? Mikä on ongelma? Miten aiotte ratkaista tämän? Miten se alkoi? Miten luulet se päättyy?

Kirjoittaminen melodia

Voit kirjoittaa melodia omat tekstit, käytä luonnollinen rytmi ja piki kuin kerronta. Tässä miten teet sen ... Kokeile lukemalla seuraava virke ääneen normaalilla äänellä: "Minä en rakasta sinua enää." Lue se uudelleen ja laittaa enemmän tunteella: "En rakasta sinua enää." Huomaa, miten muuttaa rytmiä ja piki normaalin puheen alkaa, kun laitat enemmän tunnetta tekstissä. Nyt lukea lause uudelleen ja tehdä korkeat nuotit jopa korkeampi ja alamäet ovat pienemmät ja katso jos voit muuttaa tekstiä melodia.
(0)
(0)