Viisumin Alankomaiden

Miscellany Asseri Seppä Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Joku, joka haluaa pysyä Alankomaissa, joutuvat joskus hakemaan viisumia. Kun joku on saanut viisumia Alankomaissa, tämä henkilö voi myös matkustaa 25 muuta Euroopan Schengen Laden.

Ajoissa jättää hakemuksen

Henkilö vaaditaan viisumi, viisumi on sovellettava ajallaan Hollannin suurlähetystöstä tai Alankomaiden konsulaatti maassa, jossa hän asuu. On olemassa kolmenlaisia ​​viisumien. Tämä on viisumin Oleskelu kestää alle 90 päivää Alankomaissa tai Schengen-viisumin, lentokentän kauttakulkuviisumi, tai viisumin joku, joka kulkee läpi viisumi pysyy yli 90 päivää. Tätä kutsutaan lupa väliaikaisen oleskelun.

Hoidon kesto

Kun vieras on hakenut viisumia, hoito yleensä yksikin viisitoista päivää. Joskus saattaa olla, että tarvitaan lisää tutkimusta. Näin ollen on mahdollista, että lähetystö tai konsulaatti tarkistaa edeltäjiä joku. Sovellus vie jopa kuuteenkymmeneen päivää. Vieraasi voi aikaisintaan kolme kuukautta ennen lähtöä hakea viisumia. Jotkut ihmiset, kuten viisumipakko perheenjäsenille Euroopan unionin, Islannin, Norjan, Liechtensteinin ja Sveitsin voivat saada nopeammin ja vapaa viisumimenettely. Suurlähetystön maassa isäntä sovellus on sitten käsitellä itsenäisesti.

Päätös

Hollannin suurlähetystön maassa vieraasi päättää he saavat viisumi tai ei. Soveltamisen jälkeen se usein kestää viikon ennen kuin huomaatkaan vieras jos hän pysyy Alankomaissa. Joissakin tapauksissa suurlähetystö lausuntoa Alankomaiden ministeriöiden turvallisuuden ja oikeuden ja ulkoasiainvaliokunnan, ennen päätöksen tekemistä.

Kielteisen päätöksen

On myös mahdollista, että viisumi hakemus on hylätty. Hakija saa sitten epäävän päätöksen hollanniksi, jossa kieltäytymisen syy. Syynä tähän kieltäytyminen on saatavilla hollanniksi on laadittu, koska vastusta sovellettavan kansallisen lainsäädännön Alankomaissa. Päätös tai jollakin muulla kielellä, kuten Englanti, saksa, ranska tai espanja, selostetaan lyhyesti millä perusteella evättiin viisumi.

Esine

Neljän viikon kuluessa, hakija voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen kielteisen päätöksen. Jos evätään tulevaisuudessa vieras, niin se saa hakemusmaksu takaisin. Myös tämä henkilö saa Schengen leiman hänen passinsa. Jos tämä sitten hakee viisumia uudestaan ​​Schengen edustustoa, suurlähetystö pyytää tietoja muilta suurlähetystö, joka on sijoitettu leima. Riippuen saatuja tietoja ja matkan tarkoituksesta kantajan, päätti suurlähetystön tai onko hakijalla Schengen-viisumia vai ei.

Ei viisumihakemusten

Joku, joka ei ole peräisin maasta vaaditaan viisumi, ei tarvitse hakea viisumia Alankomaat. Kuitenkin, tämä henkilö on jälleen täytettävä tietyt edellytykset. Joten tämä on oltava tarpeeksi rahaa, tämä on ainakin 34 euroa päivässä. Tämä henkilö on myös oltava voimassa oleva passi, kohde hänen matkaansa poistaa tullissa pyydettäessä. Eikä olisi hän ei vaaranna kansallista turvallisuutta, yleisen järjestyksen ja kansainvälisiä suhteita.
(0)
(0)