Viisi tapaa ohuemmiksi kanssa Ystävänpäivä

Miscellany Risto Jussila Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Joskus sinun on löydettävä ylimääräistä mukavaa. Tämä voi olla, koska olet äitisi syntymäpäivä Viimeiset kolme vuotta ovat unohtaneet, tai koska täti Louise kuitenkin ovat hyvin loukkaantunut kanssa joulupöytään. Ja sitten siellä on myös mukava tyttö vastaanotto, että sinun täytyy olla ystäviä, koska joskus unohdat omille. Ja ei ole mitään, joka toimii sekä huomiota Ystävänpäivä. Ja vaikka on kirjoittamaton sääntö, että antaja ei tiedä, mutta katsotaan, mitä se on. Nyt haasteena on sinulle löytyy ylimääräistä mukavaa.


Viisi tapaa ohuemmiksi kanssa Ystävänpäivä.

 • Tuoksu Rakkaus
 • Whiz Kid rakkaus
 • Pidämme yhteyttä
 • Sirpaleet tuovat onnea
 • Kasvis rakkaus

 • Tuoksu rakkaus.
  Nauti askartelutarvikeliikkeistä kaksi palat punaista tuntui, ja jotkut valkoiset kirjontalankaa. Sitten mene apteekki ja saada siellä joitakin potpuri tai muu makea hajuisia täyteainetta.
  Tee nämä materiaalit makea hajuisia punainen tuntui Valentine sydän, ja kirjonta ovat "Olet minun Valentine" sitä.
  Suuri äitien, isoäitien ja tädit.
  Nuori älykkö rakkaus.
  Istu menetti tuntia jäljessä tietokoneen ja luoda web-sivun, jossa sana rakkautta ja arvostusta. Se on varsin vaikuttavaa, jos kysyt läpi käsikirjoituksen muuttaa henkilön nimi kutsuvan sivun, ja sitten nimeä käytetään myös sivulla.
  Great ole niin fiksu veljen perheessäsi.
  Pidämme yhteyttä
  Etsi hienoja kuvia voit mahdollisesti noin teema. On tärkeää, että näytät "kiva" ja "hyvä." Veneet, joissa on kuvankäsittelyohjelmalla sydämen kuva sinusta yhdessä, ja käyttää sitä 1.sivu pieni valokuva-albumi, jonka avulla voit luoda verkossa. Tulee ehkä muutaman sentin, mutta sitten sinulla on.
  Suuri rakkaus, joka on makea, mutta ei makea tarpeeksi jakaa loppuelämäsi .For tämä rakkaus on tärkeää muistutetaan olemassaolon sinulle.
  Sirpaleet tuovat onnea
  Siirry rautakaupasta ja saada laatat että löydät kaunis väri, ja jotkut savi. Savi sydän, ja anna sitten tarkistetaan laatat putoavat. Kun palaset nämä laatat koristella sydämesi. Riippuen väri savi maali sydämesi punainen.
  Suuri rakkaus jonka sydän rikot, ja jos haluat mennä takaisin kosketus, tai rakkautta jonka sydän on menossa murtaa sinut, mutta he eivät tiedä vielä.
  Kasvis Rakkaus.
  Ota pala keidas kukkakauppa ja lankaa. . Tämän jälkeen voit kävellä ruokakauppa sisällä, ja kerrot hänelle, että olet vihannes ?? sydän ?? haluaa rakastella sinua, ja aloittaa tilauksen. Tilaa ruiskut, paprika, pieni paprikat ?? s, porkkanat, ja niin edelleen. Avainsana on vihanneksia, että voit laittaa alas pala keidas sitova lanka.
  Ota ainekset sinun täytyy tehdä kullekin gruit ?? sydän ?? ja antaa sen rakastat, tarjouksen näiden ainesosien kerran valmistaa herkullisen aterian.
  Great kasvissyöjä tyttöystävä että olet ottanut sen virhe kierros makkaran päätöksenteossa.
  (0)
  (0)