Viini: saksa valkoviini, Mosel-Saar-Ruwer

Ravitsemus Jalo Leino Huhtikuu 20, 2017 0 12
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tyypillisiä Mosel viinit on niiden vähäinen perustuslaki, niiden raikas, kirpeä maku ja mitä heidän kukka kukkakimppu. Usein voit maistaa kielen hyvin vähäinen kihelmöinti. Älä sekoita tätä koskaan pistänyt hiilidioksidia edullisia tyyppejä. Osa minun oma viini koulutus on koostunut kuluttaa pullotettua pétillerende Moselblümchen alle kaksi guldenia.

Viinejä alueen Mosel-Saar-Ruwer.

Tämä sisältää Saksan Mosel alue laaksojen Saar ja Ruwer. Mosel virtaa Reinin Koblenzin. Se on erittäin mutkainen joki jyrkkiä rinteitä pitkin pankit; kuten viinintekijä sinun täytyy olla mitään
ovat huimaus. Mosel on yksi suloisin viini maisemia Euroopassa ja paljon, että merkin löytää takaisin viini.
Viinin loistivat hyvin juhlava, mutta tein nousta seuraavana aamuna jytinä pää ylös. Moselblümchen tavallinen ?? ?? Moselle: se riippuu täysin eheyden Rosendahl mitä laatua ne
myynti. Parhaat tyypit on valmistettu Riesling rypäleen ?? jotain, joka koskee kaikkia Mosel. Zeller Schwarze Katz on totta ?? s vakiintunut nimi. Viini Tämän voi tulla ympäröivän alueen kylän Zell ja velkaa sen mainetta enemmän hänen nimensä kuin hänen luokassa.

Lähi Mosel

Paras viinitilat alueella sijaitsevat pitkin Lähi Mosel. Paitsi tuntija, kauhea vaikeus jos ei mahdotonta kuvailla vivahteita eri viininviljelyyn yhteisöjä. Tämän vuoksi en tunne tätä ?? Mission Impossible ?? auto.
Lähi Mosel kulkee Trierin Enkirch. Trittenheim tunnetaan parhaiten hänen Apotheke-viinitarhan toisella puolella jokea laakson jyrkät kylän yläpuolella. Vineyard Goldtröpfchen päässä Piesport tekee sen nimi ylpeä, koska sinun täytyy nyt maksaa lähes kultaa saada pullon tätä. Braunsberg tuottaa viinejä, jotka ovat hiljaisimman ja kaikkein viehättävä Mosel. Kylä Bernkastel saa kymmeniä tuhansia turisteja vierailemaan, koska se on niin ?? keiju keskus.
Kuuluisa tohtori viinitarha velkaa sen mainetta merkittävä suosituksen lääkärin King Edward VII käsitelty. Viinitarhojen Graach, Zeltingen Wehien ja törmätä toisiinsa majesteettinen kilometriä pitkä rinne. Keskellä se, vuonna Wehien, seisoo valtava aurinkokello vihreä viinitarhojen; viinitarha ympärillä sitä kutsutaan Sonnenuhr. Hän tarjoaa täyteläinen viinejä, jotka eivät ole koskaan raskas, kuitenkin. Sekä Graach ja Zeltingen kuuluisa viinitarha, että yksi on kastettu Himmelreich. Viinit Saar ja Ruwer ovat usein kuin Lähi Mosel, vaikka ne voivat haistaa jotain enemmän vihanneksia kuin kukka. Niiden maku on yleensä jotain ohuempi, herkkä ja aina tiukka kuiva. Vuonna zonarme vuosina ne yleensä astringency.

Rheingau

Jos Reinin maamme ratkaisee sen ontuva taakka, hän on etelästä pohjoiseen yli Saksa brindle. Joki on vain yksi suuri omituisuus, paikoissa, joissa hänen on taipua Taunus Mountains. Hänen kävellä on täällä kolmekymmentäviisi km siirtynyt idästä länteen ja se on täällä, jossa hienoimpia Saksan viinit ovat voittaneet. Alue on nimeltään Rheingaun. Viinitarhat ovat rinteillä joka oprjzen joelle ja käsitellään selkänsä kylmää pohjoiseen tuulet Taunus vuoristoon.
Paikalla hyvin leveä joki säätelee ilmastoa. Erityisesti usein syksyllä sumujen turvata viinirypäleet pakkaselle. Syksy päivät ovat yleensä lämmin ja kuiva joka annettiin satoa. Tämä mahdollistaa tuotannon
sekä Spätlese ja vastaavia ominaisuuksia.
Lännestä itään, tapaamme seuraavat suurissa kaupungeissa: Assmanshausen on tunnettu punaviinit ja Rudesheim viineistään festivaaleja. Minulla on vahva käsitys, että ihmiset siellä avoin viini vapaasti kaataa viini, joka on myydä millään kunnon tavalla. Niin kauan elää päänsärkyä ja närästys. Tilaa siis mieluummin vuonna Drosselgassen
tavallinen viinipullo; se tekee sinut pää ja maksa ?? m myös säästää ... yksi toteaa Rudesheim ole todellista viinejä mutta se tekee todellakin luonteenomainen Rheingauers: melko kuiva, valo kullankeltainen väri, voimakkaasti tuoksuva, herkkä, rikas ja joskus ?? Steely ?? maku. Hyvä Rheingaun löydän ihanteellinen viiniä lämmin kesä yö ?? ja sitten mieluummin juoda ulkona puutarhassa tai parvekkeella.
Geisenheim sijaitsee yksi parhaista viinin kouluissa Saksassa, joka tuottaa erinomaisia ​​viinejä omasta aloilla. Se sijaitsee lähellä maailmankuulua Johannisberg Schloss Johannisberg. Oli aika, että yksi
voisi kutsua ?? oranssi, avaa portti tehdä ?? koska se kuului William Orange. Kuitenkin linna on yli puoli vuosisataa perhe Metternichin omistajana. Viinit ovat niistä kauneimmat Reinin ja ovat tunnettuja hieno lievemmäksi. Niitä on saatavilla eri laatuja myynti voidaan tunnistaa väri kapselin. Yleensä sitä, että makeampi ominaisuudet ovat kalleimpia.
Älä sekoita viinejä Schloss Johannisberg ei niitä kylän Johannisberg koska ero on iso. Kauppa on hyvin vanha viini kylässä rikas, voimakas, joskus hunaja tuottaa tuoksuva viinejä. Kaksi suuret nimet ovat Hasensprungwijngaard ja Schloss Vollrads siellä. Monet Saksan kirjailijat ovat asuneet Winkel, kuten Goethe ja Grimmin veljekset.
Kun Mittelheim, Oestrich ja Hattenheim Haligarten mukana sen tyylikäs viinejä. Hyvin tunnettu viinitarha Steinberg on noin 1200 rakensi munkit luostarin Eberbach. Erbach kunta omistaa helmi viinitarhan Marcobrunn josta tuote sekä tsaari Nikolai II arvioitiin kenraali Eisenhower. Schloss Reinhartshausen on yksi omistajista Marcobrunn viinitarhan. Tämä linna, kuten Schloss Johannisberg vanhat siteet Alankomaiden kanssa. Yksi omistajista Marianne Preussin, syntynyt Orange, ja he todennut, että parasta viiniä tämän paikka on aina tarroja oranssi, blanje, bleu oli myytävä, joka on vielä tapahtuu.
Seuraava ystävällinen kaupunki nimeltään Eitville, hallinnollinen keskus alueen ja tuottaja monia hyviä, luotettava viiniä. Kukkuloilta makaava Rauental tuli yksi viini, Rauentaler Baiken Trockenbeerenauslese 1861, kun äänestettiin maailman paras ?? ??. Silti viinejä tässä kylässä kannattavaa.
Viimeinen kunta, joka kuuluu Rheingaun on Hochheim. Kiinteät, herkkä ja tuoksuva viinejä tuotamme täällä. Hochheim on Englanti johdettu heidän sanaansa Hock: Angle. Vertauskuvallinen viinitarha, tämä kaupunki on saanut nimensä kuningatar Victorian joka vieraili hänet vuonna 1850.
(0)
(0)