Vetykäyttöisten auto

Auto Santtu Manner Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Se on usein ollut pitkä uutisissa: vety auto. Tämä tarkoittaa auton CO2-päästöjä, ja olisi ihanteellista kestävyyden kannalta. Lisäksi kestävyys, on olemassa muita etuja, vety auto voi tarjota. Mahdollisesti meidät useita vuosia vetyautoihin on suuri, mutta ennen kuin se kaikki on toistaiseksi vielä kokeillut paljon sen kanssa.

Mikä on vety auton?

Monet ihmiset ajattelevat, että vety auto on auto, joka ei ole käynnissä fossiilisiin polttoaineisiin kuten dieselöljyn tai bensiinin vaan vety. Tämä ei ole totta! Nimittäin vety ei ole polttoainetta, vaan energian kantaja. Kun vetyä ja happea kerätään polttokenno, liittyä katalyyttinen reaktio, mikä luo sähköä, kun auto liikkuu.

Tuotanto

Vety auto on epäsuorasti ympäristöä vahingoittamatta, vety auto on todella ympäristöystävällinen tapa, jolla vetyä saadaan myös tehdään ympäristöystävällisesti. Vetyä ei voi yksinkertaisesti poistaa maasta, se on kaasu, joka on tarkoitus tuottaa. Vety ei ole vain löytyy luonnosta, mutta yhdisteitä, esimerkiksi vettä. Voit luoda vety, sinun täytyy jakaa vettä vedyksi ja hapeksi, ja siellä on tarvittavan energian. Nykyään vetyä saadaan kaasun pois, tämä on paljon hiilidioksidia, ja fossiilisia polttoaineita edelleen keskeisessä asemassa. Tutkijat siellä ovat havainneet, että on olemassa muita keinoja, mutta miten ne löytänyt tähän mennessä ovat liian monimutkaisia, ja edelleen hakee toinen yksinkertainen tapa.
Elektrolyysin ja thermolysis ovat nykyisin käytettävät menetelmät hajottamiseksi veteen. Elektrolyysi on hajoaminen reaktio, että aineet hajoavat yksinkertaisia ​​aineita, kuten on jo edellä, se on, esimerkiksi, hajoavat veden vedyksi ja hapeksi. Tämä tehdään avulla sähkövirta. Termolyysi on hajoaminen reaktio, jossa aine on hajoavat kuumentamalla.
Tutkijat ovat nyt kiireisiä tutkia fotolyysillä ja korkean lämpötilan elektrolyysin. Nämä olisivat kaksi muuta mahdolliset menetelmät jakaa vettä vedyksi ja hapeksi.
Fotokatalyysi on keinotekoinen fotosynteesi, on vain puhutaan fotolyysillä että reaktio kiihtyi avulla katalyytin tai valoa. Katalyytti nopeuttaa kemiallisia reaktioita ilman kulutetaan, se voidaan siis aina käyttää uudelleen.
Korkean lämpötilan elektrolyysin on myös menetelmä, jota tutkitaan, jotta jakaa vettä vedyksi ja hapeksi. Miten tämä menetelmä toimii vielä ole täysin tutkittu.

Edut vedyn auto

Kun se vihdoin hallita olla auto vetyä, joka sitten tuotettu ympäristöystävällisesti ajaa, niin se on hyvin kestävä, ja ei tule enää ilmansaasteita syntynyt. Ei ole enää CO2: ta, mutta vain vesihöyryä, tämä on ympäristön kannalta parempi vaihtoehto. Toinen etu on, että auto ajaa hiljaisempi. Ainoa ääni on silloin vielä kuultavissa, sähkömoottorit, jotka ovat hiljaisempia kuin polttomoottorit.

Haitat

Vety tuo myös muita ongelmia sen kanssa, on paljon vedyn tuottamiseksi vaaditaan vähän energiaa, mikä tarkoittaa, että autoja erittäin suuria säiliöitä vedyllä pitäisi olla, tai tankkaus hyvin usein. Siksi on tarpeen, että on monia, ja laaja huoltoasemat tulla. Voidakseen toimittaa kaikki nämä asemat, on olemassa paljon kuorma vaaditaan, joka kykenee kuljettamaan paljon vetyä on paljon vetyä tarvitaan vähän energiaa. Toinen ongelma on se, että vety on palavaa. Tutkijat ovat kiireisiä etsivät ratkaisuja näihin ongelmiin.

Vetyautoihin tulevaisuudessa?

On olemassa monia etuja ajettaessa autoa vedyllä, myös haittapuolia, mutta tutkijat työskentelevät löytää ratkaisuja, ja tämä olisi tapahtua odotuksia. Odotus on, että autoja tulevaisuudessa ajaa vety.
(0)
(0)