Vesijohto de les Ferreres: Roman jäänne Tarragona

Viihde Isto Leino Huhtikuu 2, 2017 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Espanjan Tarragonan kaupunki on pitkä historia. Kolmannella vuosisadalla eKr roomalaiset perusti tässä ratkaisu "Tarraco. Kaikkialla tässä kaupungissa ovat myös näkymä jäänteitä Rooman aikakaudella. Yksi on vesijohto de les Ferreres, paikallisesti kutsutaan Pont del Diable. Vesijohto kannattaa näkemisen arvoinen ja vain puolen tunnin ajomatkan päässä matkailukohteille Cambrils ja Salou.

Tarraco

Tarraco oli roomalainen ratkaisuun, joka nykyään tunnetaan paremmin Katalonian kaupungin Tarragona. Perimätiedon mukaan roomalaiset laskeutui 218 eKr Iberian niemimaalla. He olivat mukana sodassa Kartagon Empire, jolloin toisen puunilaissota. Kun karthagolaiset hylättiin, jäi pieni varuskunta takana roomalaiset, jotka asettuivat paikan päällä myöhemmin Tarraco kutsuttiin. Arkeologinen tutkimus on osoittanut, että tämä Roman ratkaisu oli lähellä Iberian oppidum * joka perustettiin lopussa viidennellä vuosisadalla eKr. Toisella ja ensimmäinen eKr Tarraco kasvoi nopeasti ja oli yhdessä Carthago Nova - nykyinen Cartagena- toinen tärkeimmistä kaupungeista Hispania Citerior. Caesar kokosi joukkonsa täällä sisällissodan aikana vastaan ​​Pompey jälkeen hän jätti kaupungin kiitollisuutensa ihmiset uskollisuudesta sille otsikko "siirtomaa". Noin 25 v.chr. Tarraco oli tärkeintä kun todellinen pääkaupunki Rooman valtakunnan ja keisari Augustuksen asumaan siellä. Hänen läsnäolonsa aiheutti valtavan kasvun kaupungin ja rakentaminen monia uusia ja tärkeitä rakennuksia, kuten teatteri ja rakennusten ympärillä foorumi LOCALE.
* Oppidum: korkeampi paikka, jonka luonnollinen puolustuskyky vahvistaa ihmisten.

Roman pysyy


Pitkittynyt läsnäolo roomalaiset tällä alalla ja että tätä kaupunkia pääkaupunki Rooman valtakunnan, Tarragona toimitetaan monet Roman rakennuksia ja arkkitehtonisia rakenteita, joissa on nyt jopa monet ovat läsnä kokonaan tai osittain. Tämä antoi Tarragonan kaupunki vuonna 2000, vaikka paikka Unescon maailmanperintöluetteloon. Tämä osoittaa paitsi vesijohdon, mutta myös kolmetoista useita muita Roman edelleen, joita kaikkia viitataan yläkäsite: arkeologinen Ensemble of Tarraco.

Pont del Diable

Rooman vallan aikana oli vähintään kaksi vesijohdot kohti Tarragona toimittaa kaupungin vedellä. Ensimmäinen kuljetetaan vettä joesta Gaià, toinen Francoli joen. Mahdollisesti oli kolmasosa vesijohdon, vaikka on vain epämääräisiä viitteitä. Se ei edes tiedetä, onko kolmas vesijohdon oli erillinen tai sivuhaara Francoli vesijohto. Putket toi veden suuriin säiliöihin - Castella aquae- jotka sijaitsevat lähellä kaupunkia. Kuljetukseen käytettiin vettä valmistettu luonnon loppuun kentän, vaikka se oli tarpeen paikoin rakentaa vesijohdot. Vesijohto de les Ferreres on hyvä esimerkki. Se on rakennettu vuonna ensimmäisellä vuosisadalla eKr ja johti veden yli luonnollinen laaksossa nykyisen Puigdelfí on Tarraco. Vesijohto on rakennettu kaksi riviä sijaitsevat päällekkäin kaaria, jotka koostuvat kiven lohkoja, tuotetaan paikallisten louhoksia. Alaosa koostuu 11 kaaria, kukin 6,30 metriä leveä ja 5,70 metriä korkea. Yläosa koostuu kaaria 25, samankokoisia. Korkeimmalla osa on vesijohdon 27 metriä ja koko on 217 metriä pitkä. Osan, jossa vesi juoksi, päälle vesijohdon, alun perin katettu ja vesieristys käyttämällä erityinen laasti, joiden kautta vuoto vettä estyi.

Mistä löytää

Vesijohto de les Ferreres, joka tunnetaan myös Pont del Diable sijaitsee noin 4 km pohjoiseen Tarragona, Katalonian maakunnassa Espanjassa. Vesijohto on aivan AP7 josta vesijohdon on jopa erityisesti rakennettu pysäköintialue yläreunassa moottoritien mieltä.
Todella tulevat rinnalla ja alla vesijohdon, on suositeltavaa käydä Parc Ecohistòric del Pont del Diable. Tämä sijaitsee N240 kohti Valls. Huomautus: Jos näet merkkejä Pont del Diable sinun pitäisi heti pois tieltä. Sitten ajaa pieni pysäköintialue, josta voit kävellä Parc Ecohistòric voi. Pääsy puistoon on ilmainen.
Koordinaatit vesijohdon ovat: N41 08 47,6 14 36,6 E1

Vinkkejä vierailusta:

Ecohistòric Parc del Pont del Diable on melko suuri puisto, jossa voit myös katsella muita kuin vesijohdon voi kävellä hyvin. Kuitenkin, sinun on tällä alalla on vettä mukanasi! Pääsy puistoon on ilmainen. On wc lähellä vesijohdon. Ei vielä ole mahdollisuutta puistossa ostaa vettä tai muita virvokkeita. Joten varmista, että annoit syöttää puisto !!
(0)
(0)