Verot, tullit ja velvollisuudet

Miscellany Arsi Keinonen Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Jokainen, joka asuu tai työskentelee Alankomaissa tai ulkomailla on hollantilainen tulo on veronalaista. Verohallinto kerää puolesta hallituksen, verot. Kannetaan nojalla lain. Tämä on niin sanottu laillisuuden periaatetta, joka mainitaan 104 artiklassa perustuslain.

Piirteet

Veronkannon on useita toimintoja. Tämä on talousarvion ja täydentävä tehtävä.
Talouden rahoitusasema
Julkisen talouden rahoitusasema tarkoittaa, että hallitus maksaa tuotto maksujen, julkisten hyödykkeiden ja palvelujen. Nämä tavarat ja palvelut täytyy yleisesti saatavilla. Täällä voit ajatella asioita, kuten oikeus-, poliisi-, puolustus-, tiet, apu, sosiaaliturva, tuet, koulutus, taide ja kulttuuri ja hoito.
Täydentävä tehtävä
Lukuun ottamatta talouden toiminto kuormat myös maksaa täydentävä tehtävä. Tämä tarkoittaa, että hallitus käyttäisi verorahoja muita tarkoituksia varten kerättyjen. Tämä saattaa muistuttaa sinua Tulonjaon muutos, suojelu kansallisten toimien tai edistämällä ympäristöystävällistä, terve ja sosiaalinen käyttäytyminen.

Tyypit veroja

Meidän maassamme, lähes kaikki on tekemistä verojen. Jos maksat muun veroja palkasta, bensiiniä, alkoholia tai perintönä. On olemassa kahdenlaisia ​​verot. Nämä ovat välittömiä ja välillisiä veroja.
Välitön verotus
Välittömät verot ovat veroja kannetaan tuloista, voitoista ja pääoma. Nämä verot Käytätkö kun verovelvollinen itse veroviranomaisille. Tunnettu esimerkki on tulovero.
Välillinen verotus
Välilliset verot maksetaan takaisin veroviranomaisille joku muu. Täällä, vero sisältyy hintaan tavaroiden ja palvelujen. Tätä kutsutaan myös omakustannushintaan veroja korottamalla. Siten, valmistevero on yksi esimerkki. Kuluttajana maksat veroa, mutta toimittaja on oltava veron määrää takaisin veroviranomaisille.

Oikea

Kuten verovelvollisen, on tiettyjä oikeuksia. Joten voit aina tehdä vastalause tai valitus. Myös, sinulla on oikeus selitys, jos on poikettu veroilmoituksessa. Lisäksi voit aina turvautua apua konsultti, joka sitten huolehtii etuja.

Velvoitteet

Lisäksi oikeuksia, sinulla on myös joitakin tehtäviä. Joten sinun on ilmoitettava tarkka, kattava ja täydellinen ajallaan, sinun on annettava tiedot IRS koska se sitä pyytää ja joudut maksamaan veroja ajoissa.

Asia kuorma alku

Jos olet yksittäinen tai organisaation eri mieltä verotuksen, voit aloittaa vero tapaus. Jos et ole samaa mieltä tuomioistuimen päätös, voit mennä valittaa tuomioistuimelle ja myös tapa cassation korkeimpaan oikeuteen.

Petos

Vaikka suurin osa yksilöiden ja liike täyttää verovelvoitteitaan, petos on edelleen melko yleistä. Jotta torjua tällaisia ​​petoksia, FIOD on käytössä. Tämä on tutkimus palvelu Verohallinnon. Hallitus on yhä petostentorjuntatoimenpiteiden.
(0)
(0)