Verojen lisätuloja

Miscellany Heli Kiiskinen Maaliskuu 25, 2017 7 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ihmiset, jotka ovat tuloja muuta toimintaa kuin niiden säännöllistä työtä, on myös maksettava veroa lisätuloja. Verrattain maksetaan enemmän veroa lisätuloja. Tulopuolella ei luovu rangaistuspotkun ja he voivat mennä kerätä veroja usean vuoden ajan. Muurari joka lisäksi hänen työstään myös hänen vapaa-aikaa kuin yksityinen hyväksyy muuraus työpaikkoja, tai hallinnollinen avustaja, joka moonlights kuin urheilu ?? ilta. Kaikki veronmaksajat ovat velvollisia luopumaan lisätuloja veroviranomaisille. Ne, jotka eivät aiheuta uudelleenarviointiin vero- ja lisäksi sakkoa enintään 100 prosenttia maksettavan summan veroista. Koska kaikki verohelpotukset ovat jo mukana teidän säännöllistä työtä ansaita ylimääräistä rahaa tulee verottaa raskaasti.

Kuinka paljon veroja minun täytyy maksaa minun lisätuloja?

Veron riippuu palkkatasoa teidän säännöllistä työtä. Alankomaissa meillä on progressiivinen verojärjestelmä. On suurempia tuloja kannetaan enemmän veroja. Verotus voi olla jopa 52 prosenttia määrästä ansainnut. Lisätuloja lisätään ikään kuin teidän tuloveroa ja myöhemmin vielä kannetaan. Kustannukset, jotka aiheutuvat luo oma lisätuloja, voit vähentää sää tuloja. Sinun olisi viisasta keskustella tästä verosta ennen hakemuksen.

Muut vaikutukset lisätuloja

Vastaanottaminen ja luopumalla ylimääräisiä tuloja voi olla enemmän seurauksia kuin vain ylimääräinen verotus. Jos olet oikeutettu sairausvakuutuksen ja / tai asumistukea, olet vaarassa menettää sen. Näistä täydentää eli verottaja katsoo koko tuloja. Tulojen kasvu voi tarkoittaa, että olet oikeutettu vähemmän rahaa lisämaksuja. Jos näin on, saat veroilmoitus verovuoden, yritys hyvittää liikaa maksuja.

Lisätuloja voi tajuta se?

Veroaste voi olla korkea, mutta sinä pidät kiinni rahaa. Verotuksen ja se, että voit mennä pieleen tiettyjä korvauksia voi olla, että teet oman lisätulojen alhainen netto.

Miten hallinto saa selville, että minulla on lisätuloja?

Koska yksilöt ja yritykset on jätettävä kertomuksen, hallinto ymmärtää talouden ja kirjanpidon kaikkien Alankomaissa. Yritykset, jotka maksavat ihmiset yhteydessä palvelujen veroviranomaisille ilmoittaa sinulle tästä. Nämä kustannukset koska he voivat vähentää voittoja. Vastaanottajat rahat ovat helposti jäljitettävissä selvittää, kuka tilille mihin rahat on talletettu. Yksilöt, jotka harjoittavat muita yksilöitä ja maksaa tämä on paljon vaikeampaa. Maksavat henkilöt eivät aio luopua maksun veroviranomaisille. Kuitenkin vastaanotin tarvitaan myös näissä tapauksissa määrittää tulot veroilmoituksen.

Kulujen korvaaminen ja verotus

Tietoja kulukorvausten ei maksanut tuloveroa kannetaan. Kuten nimi kertoo, nämä ovat ennakkomaksuja, jotka kattavat tietyt kulut. On selvää, olosuhteissa, jotka kustannukset tosiasiallisesti aiheutuvat.
Katso myös:
Väliaikainen tuki, usein kysytyt kysymykset
Tax Vinkkejä loppua
(0)
(0)