Vero, musta rahaa säästöpankki

Miscellany Aleksi Seppälä Tammikuu 22, 2017 4 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
On pimeää rahaa ulkomailla vuonna 2015 tai 2016 ja veroviranomaiset eivät sekoitu. Vapaaehtoinen katumus mustaa rahaa 01 tammikuu 2010 oli mukana sakko 15 prosenttia asti 01 heinäkuu 2010 ja nyt 30 prosenttia 1 päivästä heinäkuuta 2010. Sitä ennen, antaa enemmän ja enemmän maissa, kuten Belgiassa ja muissa EU-maissa, kaikki pankkitiedot veroviranomaisille. Windfall on, että verokanta on pienentynyt viime aikoina ja väliaikainen erivapaus asti 01 heinäkuu 2014 jos vapaaehtoisesti kääntyy läpi nykyisten vapaaehtoinen ilmoittaminen järjestelmään. Sitten voit taas maksamaan sakkoa. Vero on jahtaavat sinua.

Säästöpankki Liechtenstein

Säännöllisesti onnistumisia Verohallinnon kiinni ihmisiä likaisen rahan. Usein, että ei ole huolimattomuudesta omistajan pimeää rahaa, mutta vihainen ex työntekijät pankin maassa pankkisalaisuus, vihje veroviranomaisille. Kuten nyt hiljattain Liechtensteinissa, jossa enimmäkseen rikkaat saksalaiset ruuvataan. On erittäin epätodennäköistä, että se vain jää tähän varakas saksalaiset, koska pimeän säästöt on kansainvälinen asia. Lisäksi joidenkin säännöllisyys, ja joskus maksua asiakkaan tiedot lähetetään IRS.

Mikä on pimeää rahaa?

On paljon musta musta rahaa ansainnut ja käytetyn tai tallentaa, mutta myös valkoinen rahat yhtäkkiä hankkii tilan pimeää rahaa. Esimerkiksi koska haltija rahaa vähitellen tililtään kerää ja kuljettaa rahaa maan pankkisalaisuuden ilman määrä vielä ilmoittaneet veroviranomaisille. Cash, muuten paljon kuplia alkaa soida, ja yksi on jo kiinni veroviranomaisten ja FIOD kauluksessa ennen kuin huomaatkaan. Ja että ei ole tarkoitus Verohallinnon, IRS ja pimeää rahaa.

Mitä riskejä mustaa rahaa?

Pimeää rahaa on riskialtista ?? s. Mitä tehdä esimerkiksi jos pankki jossa olet sijoittanut rahasi menee konkurssiin. Tunnettuja ovat slaavit Burg pankin kahdeksankymmentäluvulla viime vuosisadan, Femis penkki Baarle Nassau vuosikymmenen lopulla. Perusteltu pankkitakauksia. Lisäksi näyttää siltä, ​​ilmoittaa katoaminen pimeää rahaa ei ole varteenotettava reitti. Pimeää rahaa voi oikeastaan ​​vain musta myönnetään. Ja sitten toinen. Veropalvelut valokuvauksen rekisterikilpiä tiedossa pankit ja vero vaikuttaa enemmän ja enemmän erilaisia ​​rajoittavia toimenpiteitä kansainvälisissä yhteyksissä. Myös monet tutkijat yhteydessä terrorismin torjunnan etsivät likaista rahaa. Riski jäädä kiinni kasvaa. Sitten Valtiosihteeri Jan Kees de Jager, kaaduttua Balkenenden hallituksen tuli ministeri, ei jättänyt toistaa, että pimeää rahaa hänelle on iso kysymys. Että tahtoa valtion Wiebe ei ole paljon erilaisia.

Säästödirektiivi vero ulkomailla

Miksi piensäästäjät edelleen siirtyä ns veroparatiiseihin ei ole täysin selvä. Sekä Euroopassa sen Säästöt direktiivin ja EU: n ulkopuolelle, hallitukset asettavat ns lähdeveron kasvaa vähitellen tulevina vuosina niin, että et ole paljon halvempaa. Myös OECD kohdistaa yhä kasvavaa painetta veroparatiisit osoittaa alkuperän rahaa.

Hollanti säästöpankki

Valkoinen rahaa pimeää rahaa, on hollantilainen tuskin kannattavaa. Ehdottomasti ei pieniä säästäjä. Säästöt Box 3 on ollut voimassa vuodesta 2007 johtama ohjaus. Suuri lisävero arviointeja vaanivat. Ja se ei lopu tähän. Että vaikka Alankomaissa eri säästöpankit eivät myöskään saavuttaa suuria voittoja vuonna 2014 ja sijoitusten tuotto 1,2% on lievä.

Veroparatiisit

Muuten, on riittävästi turvapaikkoja rahaa ulkomaisia ​​tilejä. Ja joka edelleen yhtä niin, vaikka vero ei vielä niin kovaa. Katso myös artikkeli pankit, offshore-pankkitoiminta ja veroparatiiseja joitakin mahdollisuuksia.

Viimeinen mahdollisuus veronkiertäjän mustalla rahaa asti 01 heinäkuu 2014, 2015 ja 2016 suuren sakon

Kenelle ovat pimeää rahaa ennen 01 heinäkuu 2014 hän ilmoittautuu vapaaehtoisesti veroviranomaisille, on pienempi tai mitään rangaistusta. Viimeinen mahdollisuus niin? Monissa tapauksissa on vireillä. Jälkeen 01 heinäkuu 2014 rikkeestä saatetaan jälleen jaettu veroviranomaisille.
(0)
(0)