Vastuullista käyttöä Super korvaus

Urheilu Ilpo Jalkanen Tammikuu 22, 2017 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Super Korvaukset joko hiilihydraatti kertyminen johtuu siitä, että kehomme yrittää kompensoida muutoksia, jotka tapahtuivat palauttamiseksi luonnon tasapainon

Periaate Super korvaus

Kun muutama päivä ennen kisaa intensiivistä liikuntaa ja siten käyttää suhteellisen Vähähiilihydraattinen ruokavalio, elin, koska se olivat kaipaavat hiilihydraatteja. Kun jälkeisellä kaudella erittäin korkea hiilihydraatti aterioita aiot käyttää, elin eräänlainen varotoimenpide rakentaa lisää glykogeenivarastot. Kun samanaikaisesti lopettaa harjoitus, joka kaluston ei enää käsitellä. Liian suuri korvaus on meille aikana kilpailu uudelleen vain siksi helposti saatavilla varauksesta on lisääntynyt huomattavasti.

Vastustaminen Super korvaus

Kuitenkin kiinni melkoisesti haittoja tämäntyyppisen ottelussa valmistelua. Ruokavalio on huolellisesti sovellettava, mikä vaatii melko vähän kuria urheilija; Hänhän poikkeaa tavallista ja tuttu ruokavalio. Se vaatii jonkin verran osaamista, joten sinun on itse soveltaa tällaista ruokavalio ei ole ilman ohjausta. Olet kanssa ruokavalio vahinko altis, koska et ole rauhallinen pehmentänyt kilpailuun.

Taittumassa tai kapenee parempi

Koska nämä huolenaiheet yksi koskee ideoita maltillisempaa tavalla todellakin kasvaa. Viikolla ennen pelin puretaan varovainen koulutusta, kun taas ne tarjoavat suhteellisen korkea hiilihydraatti aterioita koko viime päivinä. Tämä valmistusmenetelmä, ns. Taittumassa tai kapenee alaspäin, on edullinen. Myös tämä kilpailun valmisteluun antaa lisääntyminen glykogeenin noin kolmasosa. Seuraavassa on tarkempi kuvaus.

Jatkaa

  • Ilman asiantuntevaa ohjausta on suositella Super korvausta ruokavalio.
  • Asteittainen poistaminen koulutuksen ja erittäin runsaasti hiilihydraatteja ruokavalio aikana päivää ennen pelin, ns. Taittumassa tai kapenee alas, antaa lähes samat edut, mutta ei haittoja.
  • Kuusi päivää ennen kisaa alkaa yksi asteittainen poistaminen koulutuksen vaivaa nolla, pelin loppuun.
  • Ensimmäiset neljä päivää siellä on suhteellisesti vähemmän runsaasti hiilihydraatteja kulutetaan, vähemmän kuin 60 En%; Viimeiset kaksi päivää, lisäksi hiilihydraatti syönyt, noin 70% En%.

% = Prosenttiosuus ja energia
(0)
(0)