Vastenavend Bergen op Zoom

Miscellany Eevertti Savolainen Tammikuu 22, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Etelä Alankomaiden, ja erityisesti Limburg ja Pohjois-Brabant, vietetään vuosittain karnevaali. Alunperin tämä on katolinen juhla, joka vahtimestari Lent. Tämä alkaa Keskiviikkona, perinteisesti 40 päivää ennen pääsiäistä. Bergen op Zoom kutsutaan festivaali "Vastenavend", ja on monia eroja karnevaali juhlat kuin ne vietetään muissa kaupungeissa.

Karnevaali

Kuten mainittiin, karnevaali alunperin katolinen juhla. Alankomaissa, karnevaali vietetään varsinkin etelässä. On kuitenkin olemassa vuosittaiset festivaalit järjestetään itäosassa Gelderlandin ja osissa maakunnassa Zeelandin.
Koska siellä on paljon ero sisällä eri alueiden kuinka puolue on tyylistä, se kuljettaa tässä artikkelissa liian kaukana tahansa perustaa omaan käyttöönsä. Kuitenkin voi olla karkeasti ero reiniläistä Carnival ja elämäniloinen karnevaali.
Reiniläistä Carnival
Reiniläistä Carnival nähdään eniten takaisin Limburgin ja East Brabant. Alkuperä Tämän juhlan myös paikalla Kölnin. Reiniläistä Carnival perustui alun perin karnevaali Venetsiassa, ja tuotiin Saksan protestina protestanttisen Preussin että ympärillä Kölnin liitteenä.
Ominaista reiniläistä Carnival ovat kattavia ja temaattisia pukuja, jotka ovat luoneet tai ostanut päättäjien itse. Aikana karnevaali on joskus useita kohti kaupungin karnevaali säätiöiden järjestää tapahtumia.
Burgundin Carnival
Elämäniloinen Carnival on erityisen vietetään muualla Pohjois-Brabant. Perinteisesti katolinen osissa Zeeland pitää kyseistä karnevaali takaisin. Alkuperä tämäntyyppisen karnevaali oli erityisen suuri juhla, jossa ihmiset puvuissa pilkkasivat toisiaan.
Ominaista Burgundin Carnival ovat usein vanhoja vaatteita, jossa yksi mekkoja. Kuten vanha talonpoika aamutakit, zaddoeken ja verhot. Monet, mutta eivät kaikki, elämäniloinen karnevaaleja ole virallista motto. Tämä koi muuttuu joka vuosi, ja on laadittu paikallisen murteen. Paraatiin, ihmiset voivat sitten hyödyntää motto ja voittaa palkinnon. Lähes kaikissa kaupungeissa että juhlia festivaaleille tätä perinnettä kaikki tapahtumat järjestetään yhden organisaation.

Bergen op Zoom: Krabbegat

Kuten tavallista kanssa elämäniloinen karnevaali muutos aikana karnevaali Bergen op Zoom nimi: 't Krabbegat. Tämä nimi viittaa värimatara, kasvi, jota aiemmin käytettiin punaista väriainetta ja laajasti korjattu Bergen op Zoom. Bergen kutsutaan sitten "Ravut".
Musiikki
Toisin kuin muissa kaupungeissa Pohjois-Brabant ovat Bergen op Zoom ei soitettuja kappaleita muissa kaupungeissa. Musiikki on joskus pelataan hänen kappaleita aikaisemmilta vuosilta. Musiikki pelataan niin sanottu "moppi Band", joka löytyy muissa kaupungeissa tässä ominaisuudessa. Ne sisältävät joitakin puhallinsoittimet ja lyömäsoittimet. Yhdessä he piirtää pelatessaan kaupungin läpi.
Murre
Aikana vastenavend puhutaan lähinnä paikallinen murre: Bergs. Motto, karnevaali ihmiset ja julkiset puheet ovat kaikki tämän murre.
Vaatteet
Distinctive verrattuna muissa kaupungeissa Pohjois-Brabant on puku. Tämä sisältää vain vanhoja vaatteita. Kun yksi on edelleen pukeutunut Superman esimerkiksi, tai prinsessa, se on outoa näyttää, koska se on kaukana yhteinen. Perinne käyttää vanhoja vaatteita tulee toisen maailmansodan jälkeen. Silloin, heillä oli vahva halu juhlia vanha folk festivaali, mutta puute perinteinen karnevaali vaatteet he käyttivät vanha takit ja pitsiverhot.
Hahmot
Tavallinen talvella juhlallisuudet järjestetään useita merkkejä, jotka perustuvat usein paikallisiin kansanperinnettä. Bergen op Zoom ovat prinssin, hänen kömpelö assistentti Jester, johtaja poliisin asioiden Steketee, D's suurin talonpoika ja noita Wana. Jälkimmäinen on hahmo paikallinen tarina, Witch Reimerswaal.
(0)
(0)