Varo laser ase

Auto Bertta Kuusi Maaliskuu 12, 2018 0 21
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Uusi ase torjunnassa ylinopeutta kuljettajat on laser ase. Miten laser ase ja putoaa välttää niitä?

Potkut

Lähes jokainen kuljettaja on joskus ollut: välähti liian suurella nopeudella. Olit sillä hetkellä välähti salama yksikkö, joka muuntaa rekisterikilven auton takaa valokuvan, jonka jälkeen sai sakkolappu postissa. Nämä nopeusvalvontakamerat käytetään edelleen, onko kiinteitä tai liikkuvia. Jonkin aikaa poliisi on kuitenkin varustettu uuden laitteen: laser ase.

Mikä on laser ase

Laser ase on laite, joka vastaantulevaa liikennettä voidaan testata suorittamalla nopea. Se mitataan kahden pisteen, nopeus, jolla kuljettu matka kahden pisteen välillä voidaan päätellä kuinka nopeasti ajoi. Tämä laskelma on erittäin nopea. Mittaus suoritetaan sekunnissa. Ennen kuin huomaatkaan, että laser ase pystyy valvomaan olette välähti. Ei ole juuri mitään paeta.

Onko mahdollisuus paeta laser ase?

Jo vuosia siellä ennen nopeus kameran ilmaisimet, nämä on nyt kielletty, mutta silti käyttää. Nämä indikaattorit eivät voi kilpailla laser ase. Tällä hetkellä ilmaisin sammuu, olette välähti kanssa laser ase. Samaan siellä kehitetty laser kilpi, tämä laite lähettää sameus infrapunavalon ympärillä auto, joten se ei enää näy lasersäteitä varten. Tietenkin, tämä laite on myös raskas laitonta. Poliisi on tältä osin edelleen ongelma. Laser ase voi nimittäin. Myös häiriintyä muiden laitteiden, jotka toimivat infrapunasäteilyä, kuten kaukosäätimet. Mutta tässä taas se löytyy ratkaisu. Tienkäyttäjien pyrkii edelleen keinoja estää Flashed, ja poliisi pyrkii edelleen mahdollisuuksia vilkkua tienkäyttäjien.

Vältä sakot

Välttää ylinopeutta lippuja, voit ainakin kuunnella radiolla raportit, jotka ovat flash, mutta niin on ainoa tapa välttää seuraamukset todella, että olet ei ylinopeutta.
(0)
(0)