Vapaasti ladata ja pelata Playstation pelejä tietokoneella

Elektroninen Marjo Laitinen Tammikuu 22, 2017 0 33
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kaikki on mahdollista. Vapaa Playstation, kuten PS3-pelit, lataa PC ja pelata. Playstation emulaattori voit pelata useita pelejä tai pelejä melko hyvä. Tässä on yleiskatsaus pelien pelaamiseen tietokoneella Playstation 1, Playstation 2 ja Playstation 3. Opas, joka auttaa sinua selvittää, miten pelata vanhoja ja uusia pelejä laittaa tietokoneen yhdessä. Jossa voit ladata Playstation pelejä ja emulaattorit ja miten se toimii? Voit myös tietysti ladata ilmaiseksi PS3-pelit kautta torrentit ja polttaa ja sitten palata pelata PS3.

Sony Playstation 1 tulevan PS4

Voisitko jälleen mennä ajassa taaksepäin ja pelata Playstation pelejä? Siellä on jopa Playstation-konsolin enää tarvita. Playstation emulaattori, voit vain pelata pelejä tietokoneella. Voit määrittää painikkeita kuin haluat ja ennen kuin huomaatkaan itse, pelaat taas klassikoita kuten Tekken, Crash Bandicoot ja Final Fantasy. Tulkoon ensin ymmärtää, että se ei ole mahdollista pelata kaikkia, tai löytää niitä. Voi myös olla selvää, että nykyaikaisempi PlayStation sitä vaikeampaa. Joten se on playstation yksi hyvin mahdollista pelata pelejä, mutta Playstation 3 on hyvin vaikeaa. Nyt Katsotaanpa foorumi, jossa voit ladata Playstation pelejä ja miten työt emuloinnin.
Täältä voit lukea miten ladata rom muita konsolit:
Ilmaisia ​​pelejä ladata ja pelata PC

Mistä voin ladata Playstation ROMeja ja emulaattorit?

Tämä ei todellakaan ole vaikein osa. Yksinkertaisella tavalla Google Anna otsikko kuten: Playstation 3 emulaattori 'tuo pitkä matka. Kuitenkin temppu tietää, mitä emulaattorit antaa parhaat tulokset. Jonka voit lukea alla.
Se on myös melko helppo löytää pelejä. Kysely kuten "ps ladata kaksi rom on tarjonnut paljolti. Se on myös ajatus PSX, PSP, PS1, PS2 tai PS3-rom-levyjen tuloutettava torrent-sivustoja. Sitten sinun täytyy todella valita. Kun lataat emulaattorin toimitetaan yleensä käsikirja, joka osoittaa, miten asentaa pelejä. Usein tämä tarkoittaa, että sinun on kiinni ladatun pelin tietyn kansion ja siinä kaikki. Voit myös käyttää uutisryhmien.

Vapaa Playstation 1 pelit ladata ja pelata tietokoneella

Joka Playstation emulaattori toimii parhaiten?
ePSXe 1.7.0 - Tämä emulaattori on yleisesti pidetään paras vaihtoehto pelata Playstation 1 pelit. Se oli ensimmäinen emulaattori, joka pystyi pelata pelejä kohtuullisen vakaa PS1. Samalla se vain kehitetään edelleen ja se voi melkein kaikki PlayStation-pelit toimivat oikein. Se on käyttäjäystävällinen ja on aina annettava lisäksi lataussivulle ohjeet.
Kuinka hyvin pelejä?
PSX pelit toimivat todella upeasti. Näppäimistöasetukset on helppokäyttöinen ja jos haluat, voit jopa kytkeä henkilökohtainen peliohjain. Oikeastaan ​​asiallisesti ei huomaa mitään eroa pelaa todellinen PlayStation 1. Muista kokeilla kaikki pelit Tekken-sarja, Crash Bandicoot sarja, monet Text.TO_BE_REFRESHED urheilupelit kuten FIFAn ja NHL, sekä kaikki Need for Speed ​​pelejä. Ne ovat kaikki erittäin helppo löytää ja ladata.

Ilmainen PS2 pelejä PC ja lataa

Playstation 2 emulater mikä toimii parhaiten?
PCSX2 0.9.8 - Tämä emulaattori on paras mahdollisuus pelata Playstation 2 pelejä tietokoneella. Myös tämä oli ensimmäinen emulaattori, joka pystyi pelata pelejä PS2 kohtuullisella tasolla. Jokaisen uuden version on enemmän pelejä. PCSC2 monet PSP voi myös pelata ensimmäistä pelejä. Ilmainen PS2-pelit ovat myös ladattavissa kautta torrentit usein.
Kuinka hyvin pelejä?
Tässä se on jo hieman vaikea, eivätkä kaikki ottelut pelataan. Ennen kuin lataat PS2 peli, se on siis kannattaa katsella kuin yhteensopivuusluettelosta mukana ladata emulaattori.

Ilmainen PS3-pelit ladata ja pelata tietokoneella

Joka PS3 emulaattori toimii parhaiten?
Valitettavasti se on tällä alustalla käytännössä ei vielä mahdollista pelata pelejä. Pelikonsoli on yksinkertaisesti antaa vielä liian monimutkaisia ​​haltuun tietokonejärjestelmä. Kehittäjät ovat olleet kiireisiä, mutta se on odotettava huomattavan pitkä ennen PS3-pelit ovat vapaasti pelata ja ladata. Jos on saatu kiinni, se luultavasti ei toimi optimaalisesti. Lisäksi, pelejä olla hyvin suuri. Jos omistat PS3-konsolin ominaisuudet, voit silti ladata pelejä kautta sivustot kuten ja kautta uutisryhmissä. Voit sitten polttaa ilmaisia ​​pelejä ja pelata konsolin.
(0)
(0)