Valokuvaus Vinkkejä kaupunkilomat

Viihde Jarkko Ikävalko Tammikuu 22, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Olet aikeissa tehdä tauon tai aiot mennä kaupunkilomalle. Sitten ota toki tuoda kameran! Jokaisella kaupungilla on erityisiä asioita laittaa kuvan. Mutta miten löydät nämä erityisiä asioita ja miten laitat ne kuvassa?

Mitä pakata?

  • Ensin pitäisi miettiä, mitä tuoda. Onko sinulla SLR, niin sinulla on myös valikoima objektiiveja, että voit laittaa kameran. Ja jos sinulla on erilaisia ​​objektiiveja, Tarvitseeko sinun usein tuoda, mutta se on hyvin vaikeaa, jos sinun täytyy ottaa koko päivän. Joten valita yhden tai kaksi hyvää linssit sekä eri alueella. Yleisin linssi on tietenkin standardin Kit objektiivi mukana kamera. Lisäksi voit esimerkiksi silti valita laajakulma-tai teleobjektiiveja. Täällä voit olla hieman zoomaus pitkin.
  • Laita kamera päättäväisesti ja edullisesti vedenpitävä laukku. Kun kävelet ympäri kaupunkia, se voi olla joskus että teille sateen kolahtaa tai että se on. Kamerassa on hyvin suojattu.
  • Extra akut ovat myös on. Ota ainakin yksi ylimääräinen akku pitkin, joka laitat kameran laukku. Hotellin huone you ?? ilta lataa paristolla tai akulla. Kamerassa on taas käyttövalmis!
  • Lisämuistikortti voi myös olla erittäin hyödyllistä. Kun olet iloinen työskennellä valokuvauksen, se voi tapahtua hyvin nopeasti, että muistikortti tulee täyteen. Tämä, tuokaa ylimääräinen muistikortti. Muistikortille kestää vähän tilaa laukussa, joten tämä sinun ei tarvitse lähteä!
  • Kolmijalka voi myös olla erittäin hyödyllinen, varsinkin kun olet keskittyen arkkitehtuurin kuvaukseen. Etkö koko päivän suuri kolmijalka kävellä kaupungin läpi, mutta ilman tärinää kuva ?? t tehdä se? Take mini-kolmijalka tai laukku täynnä riisiä esimerkiksi. Kamerassa voi silti lujana. Voit myös käyttää seinään tai napa keinona tehdä jitter-vapaa ?? n.

Hyvä aika kuvata

Hyvä aika ottaa kuvia, tunti auringonnousun jälkeen ja tunti ennen auringonlaskua. Auringonvalo on tällöin paikallaan ole niin terävä, youkuva ?? s hyötyä. Lisäksi ei useinkaan ole niin kiireinen näinä aikoina kaupungin ja ei ole muita ihmisiä tavalla.
Vaikka on pimeää, se voi olla erittäin mukava ampua kaupungin. Matkailukohteita ja mainokset ovat kauniisti valaistu ja voit käyttää valoja tulevat rakennukset, kaunis kuva ?? s make. On kuitenkin suositeltavaa käyttää jalustaa pimeässä. Aseta vain laukaisinta kameran hieman korkeammalle. Voit myös saada ISO-arvo kameran pimeässä mitä ruuvaamalla, mutta se varmistaa, että melua kuvasi ?? on tulossa.

Koostumus

Vain pelata eri koostumuksia. Kuuluisat nähtävyydet ja monumentit suuret kaupungit ovat jo miljoonia kertoja laittaa valokuvan. Kun käyttämällä omaa koostumusta ja valokuvaus eri näkökulmasta, voit silti tehdä alkuperäisen valokuvan.
Luo erillinen veistos ei hoida koko vetovoima koko muistomerkki valokuvan tai käyttää teleobjektiivia zoomata yksityiskohtia. Käyttämällä laajakulmaobjektiivi, voit jälleen luoda hyvin laaja vaikutus valokuvan ?? s ja ehkä saada enemmän asioita kuvassa.

Tarkemmat tiedot

  • Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Joskus kuvata rakennus, jossa pohditaan vedessä tai allas. Ehkä voit kuvata kaunis heijastus näyteikkunassa!
  • Huomaa myös linjat rakennuksia. Rakennukset on usein mielenkiintoisen pelata. Täällä asettaa enemmän huomiota, voit saada erittäin mielenkiintoinen kuva ?? s.
  • Kaupungeissa voit löytää monia kontrasteja. Yrittää kaapata tämän kerran valokuvan ?? s. Esimerkiksi, huomaa kontrastit vanhojen ja uusien ?? ??, ?? rikkaiden ja köyhien ?? ?? Ja ?? iloinen ja synkkä. Toinen tapa tarkastella yksityiskohtia, saat hyvin erilainen kuva ?? s.

Inspiroidu!

Oletko ole varma mistä aloittaa ammunta? Tehdä kaupunkilomallesi kuin inspiraatiota. Voit löytää useita kuvia internetissä ?? n eri verkkosivustoja. Tallenna paras valokuva ?? s tai laittaa ne teidän Pinterest aluksella, joten voit jälleen muistella kuvia ?? n.
Ja lopuksi, älä unohda nauttia lomasta. Älä jatkuvasti huolissasi valokuvauksen, mutta näyttää myös tarkastella kaupungin ilman läpi etsin kameran.
(0)
(0)