Vajazzling ?? bling bling röykkiö

Viihde Sauli Kauppi Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vajazzling on hype joka on tullut yli Amerikasta ja se tekee enintään glitter kiviä omalla osat kiinni. Voit tehdä sen itse ja on salongit, jossa voit saada sen tehdä, niin voit myös ajella itse ja tyytyä häpykarvat tyyliniekka. Sitä kutsutaan seksikkäin vatsa koristelu.

Vajazzling

Se on kaunis sana, vajazzling. Ensimmäinen osa on peräisin Vajayjay, joka on slangia emättimeen. Viimeinen osa on peräisin bling, glitter kivet joita käytetään koristeluun. Kaksi osaa on liitetty yhteen koriste vajazzling. Amerikassa, trimmata häpy röykkiö glitter kiviä vuodesta 2010 nousussa. Swarovski on uusi resurssi se hyödyntää. Samaan aikaan on salongit ja online kauppoja, joista voi saada hoitoa ja jossa voit ostaa asioita itse mennä töihin tai voit hoitaa tyttöystävä vajazzling. Alankomaissa on ammatillinen salongit suurissa kaupungeissa, kuten Amsterdam, Rotterdam ja Utrecht.

Koristella

Jotta Swarovskin strassit käyttää muutaman valmistelut ovat käynnissä. Ihon tulee olla sileä siten, että edeltää brasilialainen vaha koristelu. Iho puhdistetaan ja kuivataan. On monia motiiveja vajazzling markkinointi, perhosia Valentine Hearts, mistä joulukoristeet makea nothings, se on luova ja tuhma ja se tuo asialla. Kuka haluaa olla gevajazzeld voi etsiä motiivi, joka sopii hänelle ja hänen kumppaninsa.

Kristalli

Kiteet motiivit voidaan juuttunut folio. Kivet ovat itseliimautuvia ja voidaan levittää elokuvan iholla. Kiteet on lämmitettävä ja sitten lyhyesti käsin, jotta ne kiinnittyvät hyvin ihoon.
Erityistä liimaa n alla kivet, joka on dermatologisesti testattu. Että liima normaalisti ei anna iho-ongelmia.

Muokata

Kun kuvio on tukevasti kiinni iho voi olla hieman muokata tehnyt yhden kiteet ja sitten vajazzling on tehty ja siellä on bling bling teidän häpy röykkiö, tai missä haluat.

Kitka

Jos sitten älä käytä liian tiukkoja vaatteita, minimoimiseksi kitkan, koristeluun voi kestää päiviä jäljellä. Tahna ei ole pysyvä. Riippuen kitka on lasketaan kahden tai seitsemän päivää.

Kiinnostaviin

Vajazzling on hauskaa eikä liian monimutkainen. Jos teet sen itse, on olemassa muutamia kohtia kannustaa;
 • Hakeminen kristalli kestää noin kaksikymmentä minuuttia;
 • koulutettu vajazzler tehdä se viidessä minuutissa;
 • valitsevat ensimmäistä kertaa yksinkertaisen mallin;
 • poistaa häpykarvat;
 • Kun vahaus odottamaan jonkin aikaa ennen kuin kivet;
 • Valitse design: aloittelijoille, on premade malleja, ammattilaiset voivat luoda omaa suunnittelua ja valitsemalla kuin löysä kivet;
 • Varmista iho on puhdas ja kuiva, iho hygienia on tärkeää;
 • Poista folio kivistä ja liittää ne mukaan suunnitteluun;
 • paine kiteiden noin kymmenen sekuntia;
 • Lisäliiman voidaan levittää siveltimellä, jotta kiinni kiviä-kiinteä;
 • mennä ensin seistä ja sitten laittaa pikkuhousut;
 • hylätty vajazzling varovainen ihoa hoitava agentit ja ympärillä sisustus, jotta pidentää tahna.

WC

Lausunto asiantuntijoiden on kiinni kiviä röykkiö eikä huulille. Koska he eivät halua istua niin hyvin ja sitten ne katoavat vessapaperia wc.

Rakkaus

Viime vuosikymmeninä, rakkaus oman vajayjay kasvanut naisia. Hoito on sovittu ja monet ovat ylpeitä henkilökohtaista koru. Suuntaus koristella röykkiö sopii heille. Vajazzling on jatkoa erityisesti hiukset muoti alhaalta ja lävistykset. Toinen villitys on peittää häpy röykkiö kanssa peruukki, Merkin. Tiedämme myös vatooing, pieni pysyvä tai tilapäinen tatuointi bikinirajan.

Swarovski

Kiteet ovat saatavilla eri kokoja ja värejä. Swarovski on koristelu linjan kehitetty. Tuotemerkki, joka on tunnettu sen leikattu kristalli tuottaa ylellisyyttä tuotteita, jotka ovat erillisinä esineitä tai jotka ovat osa koristeet.
Emoyhtiö Swarovski AG perustettiin vuonna 1895 ja sen pääkonttori Wattens, Itävalta.
Daniel Swarovski, jonka oikea nimi oli Daniel Swartz, perustaja Swarovski AG. Hän syntyi Pohjois-Böömissä, vuonna perhe, joka oli jo tunnettu hieno lasi tuotteita. Hänen isänsä omisti lasitehdas, jossa hän työskenteli lasi leikkuri. Daniel oppinut paljon seurassa isänsä ja tuli taitava nuorena leikkaus lasi. Koneet että kristallilasin käsittely helpottuu kehitettiin. Se oli vuonna 1892. Kolme vuotta myöhemmin, Swarovskin yritys perustettiin, joka on sittemmin rakennettu perinne lasi veistoksia, miniatyyrejä, koruja, couture, kattokruunut ja sisustus. Ja nyt hohtavan Swarovskin kristalleja röykkiö.
(0)
(0)