Vaikutus kansalaisten demokraattisesti

Miscellany Edvard Hollo Tammikuu 22, 2017 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
?? Niin monet ihmiset, niin monet toiveet ?? on sanottu. Tämä voi aiheuttaa ongelmia, jos puhut hallintoa maassa. On liian monia ihmisiä, jotka haluavat eri asioita, tämä aiheuttaa usein ongelmia hallintoa maassa. Kuitenkin, Alankomaat yrittää tehdä tämän mahdollisimman hyvin järjestelmän kanssa suhteellisen vaalitavan. Demokratian muoto, jossa ihmiset voivat äänestää suosikkiaan puolue. Hallitus ja kuninkaallinen perhe on tärkeä rooli. Miten belangri

Demokratia

Demokratia on valtiomuoto jossa kansalaisilla on sananvaltaa hallintoa maassa. Kansalaisilla on oikeus äänestää haluamaansa puolue, tämä puolue tulee sitten eduskunta, jos ne saavat tarpeeksi ääniä. On joitakin ehtoja, joissa vaalit on täytettävä. Jokaisen olisi voitava äänestää, on oltava poliittisia puolueita, joita kansalaiset voivat äänestää, vaalit on salainen ja poliittisten puolueiden olisi oltava kohtuullinen pääsy tiedotusvälineisiin vakuuttaa äänestäjinä. Demokratiassa kansan tahtoa on oltava edustettuina poliittisia puolueita, jotka tekevät päätöksiä. Parlamentin olisi heijastus mitä ihmiset haluavat. Tämä ei ole aina helppoa, koska jokainen ihminen haluaa jotain muuta.
On sekä etuja ja haittoja demokratian, yksi eduista on se, että kansalaisilla on enemmän sananvaltaa hallintoa maassa. Joten ei ole diktatuuri, useimmat ihmiset eivät tukahdutetaan demokratiassa eikä diktatuuri. Usein se on myös taloudellisesti parempi sijoittaa demokratian kuin maassa, joka ei ole demokratiaa. Yksi haittapuoli on, että kansalaisilla on liikaa valtaa, esimerkiksi Amerikassa. Mitä tapahtuu Amerikassa, että on olemassa laskut on esitettävä, jotka antavat poliittinen voima enemmän rahaa koulujen, esimerkiksi. Tämä on tietenkin maksettava ilman joko enemmän veroa vähennetään, joka johtaa alati kasvava velka.

Suhteellinen vaalitapa

Vuodesta 1918 käytämme suhteellista vaalitapaa järjestelmä ?? ?? kuuma. Tässä järjestelmässä, äänimäärä, jaetaan useissa paikkaa. Vuonna alahuoneen, tämä 150 paikkaa. Tuloksena on nimeltään kiintiö viipymättä. Määrä paikkoja osapuoli vastaanottaa sitten lasketaan äänimäärä jaettuna vaalien kiintiön. Kuvio 1 esittää näytteen laskenta. Jos osapuoli ei ole tarpeeksi ääntä yksi paikka, puolue saa paikan. Kaikki on itse asiassa pyöristetään alaspäin.
Jäljellä lopussa vielä mahtuu noin koska pienempi osapuolet eivät ole päässeet riittävästi ääniä varten istuin. Nämä istuimet ovat sitten jaettu suurten puolueiden. Loput menee paikkajako menetelmän mukaisesti korkein keskiarvoja. Se summataan kunkin listan yhden paikan voitti useissa koko paikkaa. Numero luettelossa äänistä jaetaan tämä määrä; joten on siis keskimäärin äänimäärä lista istuinta kohti lasketaan tapaukselle jakaa jäljellä istuin menisi tähän luetteloon. Lista, jolla on korkein keskimääräinen annetaan jäljellä istuin. Tämä menettely toistetaan kunnes jäljellä istuimet ovat. On siis mahdollista, että yksi osapuoli saa enemmän kuin yksi jäljellä paikka.
On haittapuoli tätä järjestelmää. Monet ihmiset kokevat, että yhteys äänestäjien ja valittujen ihmisten on suhteellisen heikko, koska monet ihmiset vain tietää puoluejohtajien ja muut ehdokkaat, jotka tietävät ne ovat samankaltaisia ​​tai ei ollenkaan luettelossa. Etuna on, että pienet puolueet ovat todennäköisesti saada paikka.
Kuvio 1
Laskentaesimerkki
Asetettu maassa on julkaissut kolme miljoonaa ääntä, kun taas 100 paikkaa. Kiintiö on kolme miljoonaa 100 30 000 =
 • Osapuoli saa 1,20 miljoonaa ääntä
 • Party B on 0.810.000 ääntä
 • Party C on 0.510.000 ääntä
 • Party D on 0.390.000 ääntä
 • Erä E saa 0.060.000 ääntä
 • Osapuoli F on 0.030.000 ääntä
 • Party G saa 0.010.000 ääntä

Paikkojen jakautuminen on:
 • For: 1,20 miljoonaa: 30 000 = 40 paikkaa
 • B: 0810000: 30 000 = 27 paikkaa
 • C: 0510000: 30 000 = 17 paikkaa
 • D: 0390000: 30 000 = 13 paikkaa
 • E: 0060000: 30 000 = 2 paikkaa
 • F: 0030000: 30 000 = 1 paikka
 • G: 0010000: 30 000 = 0 paikkaa

District System

Alueella järjestelmässä on vain jakaa yksi paikka per piiri. Se on yksi järjestelmä, joka viittaa yhden paikan. Saada paikka puolueen on oltava enemmistöllä. Äänet päättyvien muillekin kuin. Tämä vaikeuttaa päästä pienten puolueiden koska heidän täytyy saada eniten ääniä. Vuonna piiri järjestelmässä, jokainen jäsen edustaa piirin. Joissakin maissa on niin ?? s vaalijärjestelmää, maissa kuten Britanniassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa toimivat järjestelmän kautta. Entinen Alankomaat on myös hyödyntänyt piirin järjestelmän.
Tämä järjestelmä on haittoja, nimittäin että pienet puolueet erittäin vaikea päästä. Kansan tahto ei ole hyvin edustettuna, sillä vain yksi osapuoli edustettuna alueella. Toisaalta, on vähemmän pieniä eriä, koska osapuolet, joilla on samoja ideoita yhdistää keskenään. Koska ne sulautuvat osapuolet hölynpölyä ?? ?? ulkopuolelle.

Mutta miten tärkeää on demokratia kansalaisille tarkalleen?

Demokratia on erittäin tärkeää kansalainen. Tämä antaa heille tunteen, että ne on vielä kuulua, ja kiinnostus hallinnon maan. On tärkeää, että väestö ei näy parlamentissa. Tämän seurauksena enemmän huomiota kiinnitetään ihmisten, kuten koulutus ja virkistys. Lisäksi enemmän huomiota kiinnitetään köyhien ja luokan eroavaisuudet hävisivät suurimmaksi osaksi. Demokratia tekee meistä yksikkö ja tekee meistä vahvoja yhdessä, se vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kansalaisten ei pitäisi olla liikaa valtaa, niitä ei yksinkertaisesti voida antaa tai muuttaa lakia. Suhteellista vaalitapaa on parempi järjestelmä, koska siellä on enemmän istuimia voidaan jakaa ja siksi esittää enemmän edustavuus. Voi olla enemmän osapuolia parlamentissa eikä vaalipiirin järjestelmään. Suhteellisen vaalitavan on demokraattisin. Kaikki plussat ja miinukset punnitaan, mielestäni Alankomaiden on paras pois demokratia, koska se on nyt, jokainen voi äänestää vapaasti. Kansalainen ei ole liikaa eikä liian vähän vaikutusvaltaa politiikassa.
(0)
(0)