Vahvistaa immuunijärjestelmän puolustuksemme valmisteltaessa talvella

Terveys Nooa Ronkainen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Talvi lähestyy nopeasti: on tullut aika vahvistaa immuunijärjestelmää pitämään saamasta sairas saapumista kausiluonteista sairauksien ja vuotuinen flunssa oireyhtymä.
Ota monet lääkkeet on kaukana hyväksi terveydelle joten kannattaa välttää saada sairas, "coddling" kehon ja vahvistaa immuunijärjestelmää ennakoiden kylminä kuukausina.

Magyar asia vahvistaa immuunijärjestelmää

Seuraa ruokavalio vaihteli, terveellinen ja tasapainoinen ei riitä suojaamaan elimistöä vaivoja kauden. Älä syö satunnaisesti mutta Käytä aivojasi. Koska se on menossa Talvi on tärkeää valmistella kehon epämukavuutta tyypillistä kylminä kuukausina.

Siunaus stimuloida immuunivastetta ja taistella flunssa jo ennen osut Lohi on runsaasti Omega 3 ja D-vitamiini: Lohi auttaa estämään kaikki hengityselinten sairaudet ja murheet. Vain puutteita D-vitamiinin voi helpottaa työn viruksia ja mikro-organismeja vastaa influenssa ja muut vuodenajan sairauksia talvi.

Jogurtti on myös olennainen ruokaa siirtyminen Syksy ja talvi, koska se suojaa suolen koska sen korkea pitoisuus maidon entsyymien, prebiootit ja probiootit.

Kolme elintarvikkeet sinun pitäisi aina olla pöydälle ovat porkkanat, kurpitsan ja munankeltuaiset, runsaasti ravinteita ja vahvistaa ravintoaineita, kuten beetakaroteeni.
Viimeinen vihje on syödä niin paljon hedelmiä ja vihanneksia, etenkin runsaasti antioksidantteja: välttämätön tuki vastaan ​​kausiluonteista vaivoja.

Luontaistuotteet hyödyllistä vahvistaa immuunijärjestelmää

Niistä luontaistuotteet tai kasviperäisiä hyödyllisiä mahdollisten immuunijärjestelmän ennakoiden talvella on:

○ auringonhattu, erinomainen valmistella teetä ja juomia;
○ Valkosipuli, runsaasti E-vitamiinia, sekä kannustaa vasta-aineiden tuotantoa;
○ propolis, luonnollinen tulehdusta ja antibakteerisia erinomainen vastaan ​​Seasonal vaivoja.

Muita vinkkejä

Muista, että elämäntapojen vaikuttaa immuunivasteeseen. Tupakoitsijat, esimerkiksi, sairastuvat useammin kuin tupakoimattomien koska alentaminen elimistön luonnollinen puolustusjärjestelmä aiheuttamia savukkeita. Nekin kärsivät unettomuudesta voi kärsiä saapumista kausiluonteinen vaivoja, aina vuoksi heikompi immuunivaste johtuvat muusta ei ole riittävä. Sama pätee hyvin stressaantunut ja elää elämää liian hektistä.

(0)
(0)