Vahingoittumisen estämiseksi kotiisi, kun lähdet lomalle

Talo ja puutarha Tiia Kankkunen Tammikuu 22, 2017 1 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mieti tarkkaan jos kotona on vartioimatta päivää. On enemmän huolta kuin ovet lukko ja kaasutoimitusten venttiili. Ja siellä on suuri ero talvi-ja kesälomat varotoimia. Mutta aina on hyödyllistä sulkea hana pesukone, jotta letku ei voi rikkoa sitä, joten vesivahingot. Ja tuntuu järkevältä antaa vaikutelman, että talo on käytössä. Mutta onko viisasta antaa maailman kautta Facebook tietää kun menet pois ja tulla takaisin? Sitten on, että polttaminen lamput eivät niin paljon käyttöä.

Varotoimet

Jos olemme useita päiviä kotoa, se on viisasta ottaa joitakin varotoimia. Yleisiä vihjeitä kuten ikkunat ja ovet, tiedottamista naapureille jätä osoite, passin ja ottaa pankkikortit jne ovat hyvin tunnettuja eikä niitä tarvitse toistaa tässä. Kuitenkin jotkut hyödyllisiä neuvoja harvoin törmännyt, mutta ovat yhtä tärkeitä. Alla on muutamia tärkeitä vihjeitä, jotka ovat yleensä unohdettu, jossa kaikki epämiellyttäviä seurauksia.

Estä vesivahingot ja routavauriot puuttuessa

Se tekee mitään eroa, onko meillä aikaa poissa kotoa talvella tai kesällä, mutta on tärkeää, että ymmärrämme seuraavia riskejä ja toteuttaa tarvittavat ehkäisevät toimenpiteet:
Pesukone
Sammuta aina vesihuollon pesukoneen kiinni, vaikka on vettä sinetti koneeseen. Lopulta hypätä letku aikana poissaolon ja on kyseenalaista vesilukon riittää.
Vesi ja pakkanen vaurioita
Hoito talvella että ulkopuolinen hana on suljettu ulkopuolelle, koska jäätymisvaara. Sitä paitsi ei vain jos matkustaa vain tarvittaessa joka talvi ilta ennen kuin menemme nukkumaan, jos pakkanen uhkaa yhdistettynä itään tuulet. Yleensä sijaitsee talossa hana, jonka avulla voit sulkea vedentulo hana.
Jos asut vain lyhyen aikaa toisessa talossa ja kokenut mitään ankara talvi, se ei ole viisasta sulkea tärkeimmät venttiili täysin, koska et voi tietää, jos on olemassa jäätymisen vettä. Siten myös mahdollistaa veden läsnä sisäinen LVI virrata tyhjennyshana vieressä tärkeimmät venttiilin. Jos sinulla on jo erittäin ankara talvi yö voimakas itätuuli teki, ja kun ei ole mitään vakavaa tapahtunut, pääventtiili voi mahdollisesti ei välttämättä lähellä, mutta se on turvallisempaa. Jäädytetty vesi laajenee, kun kaikki, ja voi johtaa räjähtää vesijohto, jonka jälkeen hyökkäys sulaa vesivahinkojen kotona syntyy.
Boileri
Periaatteessa asia, mutta sydäntalvella voi olla viisasta pitää puhelin on valmiustilassa, koska jäätymisvaara. Ovat riskialttiita paikkoja kuten vajan tai apuohjelman käynnissä Pakkasasteilla jättää kiehumaan, mutta asettaa huonetermostaatti Jäätymissuojakäyttö. Koska se olisi energian tuhlausta, jos kiinteistö pidetään vakiona 15 astetta. Varmista myös, että riskialtista paikoissa patteri hana ei sammuteta, muuten se ei ole minkäänlaista vaikutusta, että kattila pysyy.

Sähkö

Ilmanvaihto
Modernit talot on varustettu ilmanvaihtojärjestelmä. Niin yksi asia ?? pitämään ilman terve kotona, mutta jos olet temmattu ei saastuta nopeasti. Yleensä voit poistaa ilmanvaihtokone ja yksi tai kaksi ylempää ikkunat lattialle laittaa raollaan. Me säästää paljon sähköenergiaa. Ajattele riski murron.
Pakastin ja jääkaappi
Mukava hetki joka virtaa kuluttaviin laitteisiin ennen kuin menemme pois tyhjä, sulatus, puhdas ja pois.
Pääkatkaisin
Jos se ei kuluta ollenkaan virtaa poissaolon aikana, koska kattila ja koneen ovat pois päältä, ja siellä on myös ole aikaa kello, energiansäästölamppu jne jatkaa, sinut luonnollisesti sulakerasiaan koko laitteiston. On vielä muutamia asioita valmis, niin se on tärkeää, koska monet pistokkeet valoja, TV, tietokone, jne. Päästä ulos pistorasiat, koska et voi koskaan tietää, jos oikosulku tai salamoi. Harkitse myös sähköuuni, mikroaaltouuni, kuivausrumpu jne.

Kuontalo

Talossa on ruokokatto ja olet 31. joulukuuta klo 24.00 ole kotona. Varmista, että tiedät pitää silmällä vuoksi tulipalon aiheuttaman ilotulitus. Ja katsella palovakuutus olla varma, hetkeksi, tai ilotulitusta politiikan riski on vakuutettu.

Maakaasu

Jos kattila ei ole valmiustilassa pitää koska se ei ole talvi, ja siksi ei hallan vahingon, voit kääntyä tärkein kaasu venttiili täysin kiinni, niin ei varmasti mitään tapahdu. Jos kattila sitä, muut kuin tarjonta hanat käänny kiinni sinun ei yleensä pidä auki, kuten kaasuliesi.

No-no tarra

Sinun pitäisi järjestää joku tyhjentää postilaatikon tai ylimääräinen postitse kynnysmatto hakee ei tarvitse toistaa tässä. Liitä tai mahdollisesti väliaikaisesti no-no tarra postilaatikkoon. Jos sinulla ei helposti olla tarra käsi, lataa yksi. Mahdollisesti punainen maali korostuskynällä.

Burglarproof

Älä näytä vieraille että olet poissa jonkin aikaa. Joten älä laita kaikki tuolit siististi, mutta anna heidän maukasta sikin ovat vinossa. Olkaamme myös joitakin aikakauslehtiä, sanomalehtiä ja lelut keinuttaa. Lyhyesti, antaa vaikutelman asuttu asunnon. Pidä siis verhot hieman auki, on joku tyhjentää postilaatikon ja näyttää esim. Burn CFL. Mutta myös olohuoneessa, voit polttaa helpotusta läpi ajastin. Ja joka asui vaikutelman koskee myös puutarhaan. Tulkoon myös joitakin keinuvat, kuten lasten leluja, luuta jne Jos olet poissa pitkään älä jätä piha umpeenkasvu rikkaruohot ja leikkaamaton pensaat.
Ja kuten jo mainittiin, yleensä henkilö epäluotettavia muukalainen viestejäsi ja valokuvia Facebookissa lukea pitkin, joten mieti tarkkaan. Saatat jopa joutua osoitettu sinulle viestejä ystävien Facebook, josta luvaton henkilö voi päätellä, että kotisi on vartioimatta, niin vastaamalla että tuntemattomia ajatella teidän talo ei ole täysin vartioimatta. Esimerkiksi "kyllä ​​meillä täällä on erittäin hieno, ja meidän aikuisten serkut jotka jäädä kotiin meidän kanssamme, on myös hauskaa, varsinkin koska heidän koiransa on meidän talo."

Puhelinnumerot

Kytke matkapuhelimesi myös numero kannattaa soittaa, jos pankki- tai luottokortilla tappio olisi estetty. Mutta myös varmista, että sinulla on valmiiksi Tiellä Songs maista, joissa olet. Sinun ei tarvitse katsoa lämmön tai jään hätäpuhelin. Ja puhelinnumero Hollannin suurlähetystön voi olla myös avuksi.

Ota autossa

Epäilemättä juuri tietää ensiapulaukku, työkalut, hätä lyhty jne. On otettava. Vähemmän ilmeisiä mutta yhtä tärkeää:
  • Yksi selitys tulli, jos joku käyttää huumeita alle Opium lain, kuten vahvoja kipulääkkeitä.
  • Riittävästi vettä ja ruokaa, kun yllättäen kauan alle paahtavan aurinko nousee ruuhkaan tai saada epäonninen.
  • Saatat löytää tyttöystävä tai nuoren tyttärensä myös kiva saada jotain pissalle aikana pitkät viiveet pakkasta valtatie keinona.
Kiitos paljon, olen muuttunut.
(0)
(0)