Vahaus, miten teet sen?

Terveys Vilhelmi Lehtinen Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Täällä me opastaa sinut kaunis sileä iho pinnat stoppelvrije. Unelma jokaisen naisen welomwogen meidän nyky-yhteiskunnassa. Hieman vähemmän kivuton tapa, että oi niin arvokas sileä iho voittaa. Vahata sen pois hyvät!

Itsepalvelu ammattilaisten ja mahdollistaa oman sujuvan jalat?

Voit tietysti tehdä itse hyvin helposti koko omaisuutensa maksaa pois. Mutta tämä ei ole niin fiksu, ovat siellä kattavat useimmat alueet hyvin helposti itsekin. Yksi asia tarvitset ja se on oikea tieto ja vahva annos itseluottamusta. On suositeltavaa, jos yksi ei ole kokemusta hoitoon häpyluun alueella, tämä vielä antaa ammatillista tehdä se. Häpyluun alueella on itse asiassa hyvin herkkä, ja menettely hyvä tulos on hieman hankalaa. Asiantuntija voi myös välittömästi antaa ohjeita ja vinkkejä mennä sen jälkeen itse. Paras aloittaa karvojen poistamiseksi jalat, nämä ovat helpoin kehittää tulevaisuuden waxtechnieken. VINKKI: Käytä hieman talkkia teidän jalat, jotta iho vähemmän kuiva! Vaha tuoda paras suuntaan hiusten kasvua, poistamalla tehdä sitten taas vastakkaiseen suuntaan. Alkaa tehdä paras pieni paikka, ylimäärä voi vahingoittaa.

Minun tulisi valmistautua itseäni?

Meillä on aina eniten huolissaan tehdä kipua. Tämän valvoa, mitä on ajaa se puoli tuntia hoitoon otettavien valossa kipulääke à la ibuprofeenia. Toinen vinkki on, käytä aina pitovoidetta. Tämä ei stiction iholle vaan ainoastaan ​​hiukset, jotkut silti soittaa ainakin pieni etu. Kokeile hiukset enää pitää siitä +/- 1,5-2 cm hoitoon. Lyhyemmät ei pitäisi, koska muuten ainetta ei tartu riittävästi karvat. Pidemmät hiukset sitten taas olla hyvin tuskallista, kun se poistetaan. Siksi me etsivät kultainen keskitie. Hengitystä enää laajeta, joka voi myös vaimentaa kipua.

Häpyluun alueella

Siellä olet ensimmäistä kertaa vapina polvet kosmetologi. Mitä tehdä? Olet hävettää tai jakaa vähän esittäessään kaikkein intiimi. Mutta älä huoli, tämä mies tai nainen on jo nähty lukemattomia kertoja yksityisiä osia, ne eivät todellakaan katso tämän kohtauksen. Joten voit tuntea olonsa. Aina pitää tavoite mielessä, jossa karvattomia bikinit elin virkistäville rannalla. On olemassa kolmenlaisia ​​intiimi vahaus saat:
  • American vaha: se seuraa ääriviivat teidän alusvaatteita / lipsahdus, voit ottaa pienin mutta paras shortsit kuulemista varten upeimmista tulos.
  •  Ranskan vaha: kuuluisa bar
  • Brasilialainen vaha: tässä on vielä ole yhtä hiuksia säästynyt.

Kun vahaus

Kokeile vahauksen jälkeen aina kuorivat ihoa tai käyttää erityisesti nimetty voide. Jos ette tee sinulle mahdollisuuden ingrown karvat ja saada harmittaa punainen kuoppia iholle, jossa ärsyttävä kutittaa seurauksena. Avulla pensaikkoa ja voidetta ovat kuolleet ihosolut kuin se poistettiin, ja saada juurikaan mitään mahdollisuutta sisäänkasvua. On aivan normaalia, että ensimmäistä kertaa on melko tuskallista, mutta pitää muistaa, että se vähentää kipua ei vain kirkas myöhemmissä vuorotellen, kasvaa takaisin aina hidastaa aiheuttaa seuraava hoito seuraa aina hieman hitaammin!
(0)
(0)