Vaara ruoho korvat koirilla

Luonto Tomi Auer Toukokuu 29, 2017 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Keväällä ja kesällä ruoho kasvaa ja erityisesti korkean ruohon ruohoa piikit on muodostettu. Nämä piikit koostuvat siementen ja ilkeä pikku väkäsiä. Vaarana on, että he voivat tulla kiinnittyä ihoon ja muun muassa silmät ja korvat, joilla on vaikea tulehdus seurauksena.

Aren ruoho ja koirat

Ruoho asukkaat ovat pääosin vuosina kesäkuu-elokuu siellä. Niitä kutsutaan myös indeksoijat, koska jos se pystyivät ryömimään eteenpäin iholla tai hiukset. Kun koira juoksee ruohikossa ja kaislat, murtaa ruoho piikkejä ruoho ja pitävät itseään koira. Jos näin käy, ne voivat jopa tunkeutua ihon. Piikki voi sitten tietyllä hetkellä tulla hyvin syvälle kudokseen ja on siksi vaikea havaita.
Ei voi olla tulehdus, usein muodossa fisteli purkaa tuloksena tulehdus kosteutta.
Yleisin paikoissa, joissa piikit pudota ovat:
  • Korvaan tuloksena korvatulehdus voi tapahtua, ja pahimmassa tapauksessa piikki voi tunkeutua koko matkan läpi tärykalvon.
  • Ihossa. Hyvin usein, välillä varpaat pehmytkudoksen, mutta myös muualla kehossa.
  • Silmässä. Silmän läpi, ne voivat jäädä silmämunan ja aiheuttaa vakavia vaurioita ja tulehdusta.
  • Nieluun tai ruokatorveen. Koira on niellyt grasaar puukotus ja pysyy siellä.
  • Sieraimiin. Saattaa syntyä huono nenän tulehdus.

Mitä etsiä ruohon jäljitellä?

  • Jos koira liikkuu pää vapina, pää kallistuu, raapiminen korvat ja joskus myös piippaa, koska se voi satuttaa. Siellä voi sitten istua grasaar korva.
  • Jos koira on rujo ja / tai monet nuolee välillä varpaat. Jos pieni reikä on näkyvissä voi istua siellä grasaar ellei koira on nuolaisi. Katsokaa onko infektio tai antibiootteja ja sitten auta. Jos ei, ja on vielä reikä näkyvissä, meidän täytyy katsoa kunnolla mahdollisista grasaar.
  • Jos koira saa taakkaa silmä, se hieroo ja itkee. Joskus piikki edelleen näkyvissä, mutta usein se voi nopeasti kadota silmän taakse.
  • Jos koira on yhtäkkiä paljon aivastelua ja hieroen jalka nenään. Ei voi olla piikki yhteen sieraimeen indeksoida.
  • Jos koirasi yhtäkkiä paljon yskä, grasaar voidaan niellä.

Neuvo

Jokaisen kävellä koiran suinkin mahdollista herkillä alueilla, joissa grasaar voi liittää itse, joten pitkällä aikavälillä koko kehon; tutkia hyvin välillä turkis välillä varpaat, korvat, silmät, suu ja nenä.

Hoito

Jos grasaar ole hyvä poistetaan kokonaisuudessaan, edelleen voi aiheuttaa monia ongelmia. Jos epäillä piikki poistetaan tai jos koira valitukset edelleen hallussaan, parhaat eläinlääkäri voi hakea. Aiotaan tutkia, onko roskat poistettava hyvin, joskus tämä tehdään nukutuksessa. Vaihtoehtoisesti annetaan antibiootteja tai yksi valitsee grasaar tarkastetaan vannomaan pois.
(0)
(0)