Uusi tomografiin voi rohkaistua toisella neljänneksellä kuva

Miscellany Pellervo Kauppinen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Martini sairaala oli äskettäin erittäin hienostunut tomografiin joka pystyy laskemisesta koko sydän neljännes toinen kuva. Skanneri tarjoaa monia etuja potilaille, kuten voimakas vähentäminen säteily, paljon nopeammin käsittelyaika ja mahdollisuuden tutustua varhaisessa vaiheessa mitään sydänvika.

"Koska sydän liikkuu jatkuvasti, viime aikoihin asti, se ei ollut mahdollista, että voimme kaapata sepelvaltimoissa kanssa CT," radiologin Caroline Janssen kertoo. "Uuden skanneri, joista vain kaksi on Alankomaissa, on historiaa. Me selittää, jos ollenkaan tarvitaan, pelkkä infuusiona. Skanneri sitten tuo koko sydämen yhdellä syke näytöllä ja potilas voi tutkimuksen jälkeen suoraan kotiin. Sydämen katetrointi ja tallennus ei enää tarvita. "

Vähentäminen röntgen- säteilyn

"Myös se on paljon vähemmän röntgensäteilyn vaaditaan kuvantamiseen sydämen. Koska emme koskaan halua antaa paljon tarpeetonta säteilyä, olemme aiemmin olivat enimmäkseen nuoremmilla potilailla takaisin CT sydämen. Nyt voimme viettää hyvin alhainen säteilyannos suonensisäinen tunnistetaan asianmukaisesti. Tämä tutkimus voidaan myös käyttää nuoremmilla potilailla jossa aiemmin olisimme odottaa hieman kauemmin. "

Iso askel eteenpäin

Nopea ja tehokas menetelmä uuden CT-skannaus, ja erityisesti matalan säteilyannokset nyt mahdollistaa myös käyttää kaikkia laitteen varhaisessa vaiheessa epäillään olevan sydänsairaus. Christiane Luck, kardiologi: "Ihmiset, joilla" rintakipu ", voimme nyt tutkia varhaisessa vaiheessa. Kuvia tästä tomografiin on todella nähdä, mitä on tekeillä sepelvaltimoiden, parempi kuin tuttu sykli testi. Pian toivomme aloittaa uutta tutkimusta. Potilaat saavat päivänä tutkimuksen tulokset, jotka ne nopeasti tietävät, missä mennään. Ja jos on jotain meneillään, voimme aloittaa hoidon nopeammin. Olemme erittäin tyytyväisiä ensimmäisten tulosten. Kanssa teettämällä tämän tomografiin otamme suuren askeleen eteenpäin potilaiden hoitoon rintakipu. "

(0)
(0)