Uusi hälytys Motilium, lääke vastaan ​​pahoinvointi

Terveys Kirsi-Marja Seppänen Elokuu 28, 2017 0 82
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Uusi hälytys Motilium, lääke vastaan ​​pahoinvointi

Määrättäessä lääketieteen lehdessä, joka oli pyytänyt peruuttamisesta lääkkeen helmikuussa 2014 toisti. Tämä lääke vastaan ​​pahoinvointi on syy 200 kuolemantapausta kohti äkkikuolema vuonna 2012.

Artikkelissa päivätty 03 huhtikuu 2015, itsenäinen lääketieteen lehdessä Prescrire kehottaa kieltämään domperidonin molekyyliin markkinoidaan nimellä Motilium.

Tämä lääke ilmoitettu vastaan ​​pahoinvointi, oksentelu, turvotus ja vatsa hissit voi aiheuttaa sydämen rytmihäiriöitä. Helmikuussa 2014 määrääminen jo puhuu 25-120 kuolemista vuonna 2012. Luku on päivitetty ja nyt olisi 200 kuolemantapausta.

Tietojen perusteella Medicare, aikakauslehti arvioi, että 7% aikuisista on tullut Motilium vuonna 2012, noin kolme miljoonaa Ranskan. 23% heistä sai samalla lääke voi pahentaa sydämen rytmi.

Liiallinen annokset

Vuodesta 2005, Alankomaiden ja Kanadan tutkimukset varoittavat riskiä äkkikuoleman domperidonia. Nämä tutkimukset ehdotti, että riski oli 1,6 kertaa 3,7 kertaa suurempi tämän lääkityksen, erityisesti annoksen yli 30 milligrammaa päivässä. Varten Motilium, annostus 20 mg kaavan poistetaan markkinoilta syyskuusta 2014 mutta annostus 10 mg on edelleen yleisesti määrätty.

Vuonna 2011, kansallinen toimisto Drug Safety oli, jossa Janssen laboratorio ilmoitetulle terveydenhuollon ammattilaisille näistä ongelmista. Myöntää, että hyöty / riskisuhde säilyi positiivisena, MSNA raportoitu: "Domperidone tulisi käyttää pienintä tehokasta annosta aikuisille ja lapsille."

Samalla virasto kertoi, että Motilium käytettiin joskus edistää virtausta maitoa imetyksen. "Tämä merkintä ei tunnista mitään terveysviranomaisen Euroopassa tai Yhdysvalloissa." Sama selvitys muistutti riski sydämen sivuvaikutuksia.

Määrätä pahoittelee, että nämä varoitukset väitteitä ei hyväksytty ja pyytää Motilium, huume se pitää muuten tehotonta tai pysyvästi poistettu.

Samaan aikaan, määritettävä huomauttaa, että suurimman osan ajasta, pahoinvointi ja oksentelu häviävät itsestään, ilman lääkitystä. Jos ruokatorven refluksitauti, omepratsoli voi korvata domperidonia.

(0)
(1)