Uskonto ja aivot

Koulutus Terttu Suominen Tammikuu 22, 2017 0 14
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tutkijat ehdottavat erityinen yhteys temporaaliepilepsiaa, visio, joka päivä on yleistä tänään, mutta lisää tutkimusta tarvitaan.

Epilepsia: pyhä sairaus

Valkoinen ja Watts ehdottaa erityistä yhteys temporaaliepilepsiaa, visio, joka päivä on yleistä nykyään. Extra valppaus tekemään tässä yhteydessä tarvitaan: vaikka yhteys epilepsia ja uskonnon silmiinpistävää, kun se tapahtuu todellisuudessa se näyttää melko poikkeuksellinen.

Uskonto ja aivojen

Ramachandran ja Blakeslee ovat paljastaa, että aikana epileptinen jaksoja siellä Jumala liittyvä henkinen sisältö vaikuttaa TLE ja limbisen järjestelmän. Lisäksi ne väittävät, että sisältö näiden jaksojen on oppinut ja että tämä oppiminen riippuu pitkälti yksittäisistä yhteydessä.
Geneettisiä
Vaikka he toteavat, että yhdistys aivotoiminnan uskonnollisen kokemuksen, uskomukset ja käyttäytyminen ovat yleismaailmallisia, mutta ne väittävät, että uskonnollinen kokemus ei ole geneettinen. On piirejä ihmisen aivoissa, jotka ovat mukana uskonnollinen kokemus, mutta emme tiedä, ovatko nämä piirit erityisesti uskonnon kehittyessä.
Ogata ja Miyakawa
Ogata ja Miyakawa uskovat, että aivot rakenteet ovat käytettävissä emotionaalisia ja kokemuksellista oppimista käyttöön ja että niitä käytetään opettamalla kulttuuri ja uskonto. Paljon tutkimus osoittaa, että prosessi ei yksinkertaisesti menee sukupolven uskonnollista vastausta.
Tussenstap
Välivaihe kognitiivinen vaihtelevat tuomari kutsui ?? ??, ?? tag ?? tai ?? Nimeä ?? siellä on sijoitettu väliin. Koska vaikutus, saatavuuteen ja merkitys uskonnon länsimaista kulttuuria, on loogista olettaa, että syvällinen mutta epäselvä emotionaalisia kokemuksia luultavasti provosoida uskonnollinen tunnisteita, erityisesti terveyteen liittyvissä tilanteissa.

Olemmeko hardwired ?? ?? uskonnon?

Newberg väittää, että ihmismieli on geneettisesti liittyy edistämiseen uskonnon. Tätä kutsutaan hermo-teologia ?? ??, jossa oletetaan suora yhteys uskonnon ja spesifisiä biologisia näkökohtia. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että toiminta tapahtuu eri aivojen rakenteissa, kun rukoilemme tai on uskonnollisia kokemuksia.
Piirteet
Nämä tutkimukset osoittavat, että aivot yksinkertaisesti ovat mukana kognitiivinen, emotionaalinen ja moottori alueilla, kuten tapahtuisi kaikille käyttäytymistä. Näin ollen ei ole merkkejä siitä, että aivotoiminnan joko yksinomaan uskontoon kehitetty tai annetaan vain uskonnollisia.
(0)
(0)