USA: yli 200 ihmistä osuman Parasite Hedelmät

Terveys Aaron Hartikainen Lokakuu 10, 2017 0 17
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ainakin 285 ihmistä Yhdysvalloissa ovat kärsineet "loisinfektio mahdollisesti liittyvät kulutus tuoretuotteiden, vaikka tarkka syy puhkeaminen on vielä tunnistaa.
Joka antaa hälytyksen olivat Yhdysvaltain Centers for Disease Control and Prevention.

Useimmat Cyclospora infektio on todettu keskilännessä, jossa 138 tapauksia on raportoitu Iowa ja 70 Nebraska. Muut uhrit kuitenkin kotoisin Texas, Georgia, Wisconsin, Connecticut, Illinois, Kansas, Minnesota, New Jersey ja Ohio.

"Tällainen loinen, yleensä, on tuoretuotteet, kuten hedelmät, vihannekset ja yrtit, kasvatettu trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla", sanoo tohtori Barbara Herwaldt, epidemiologi Yhdysvalloissa ", koska jopa tämä aika ei löydetty mitään tuotetta, joka sisältää jälkiä tämän haitallisen, emme voi sanoa varmuudella, mitä syy infektio. "

INFECTION

Tämä saastuminen johtuu "ravinnon nielemisen tai vettä, jossa yksisoluinen loinen, liian pieni nähtäväksi paljaalla silmällä. Oireet että mukana huonovointisuus, ovat ripuli, oksentelu ja lihassäryt, ja yleensä esiintyä muutaman päivän kulutusta saastunutta ruokaa.

Hoitamattomana tauti voi kestää muutaman päivän tai kuukauden, ja taudin uusiutumisen riski on korkea.

Ensimmäinen tautitapauksia ilmoitettiin Iowa, kesäkuun lopussa, ja tällä hetkellä Yhdysvaltojen viranomaiset eivät pysty sanomaan varmuudella ikäryhmässä joka iski infektio.

"Olemme tiiviisti asian nähdä, jos siellä on jonkin verran näyttöä ja syiden", sanoi Herwaldt.

Varotoimenpiteenä terveysviranomaiset ovat kehottaneet ihmisiä kiinnittämään huomiota hygieniaohjeita: esimerkiksi ovat ehdottaneet pestä kädet ennen ruokailua tuore, pestään hyvin elintarvikkeista ennen kulutusta.

Viranomaiset ovat myös suositeltavaa kaikille, jotka rekisteröi liittyvät oireet infektio, ota yhteys lääkäriin ja pyydä havaitsemistestien loinen.

"Hyvä uutinen on, että tartunta on helposti hoidettavissa antibiooteilla helposti saatavilla", sanoo tohtori Herwaldt joka myös lisäsi, että "useimmat ihmiset tervettä immuunijärjestelmää ja vahva, ei voida tehdä riprenderesi infektio mitään hoitoa. Vanhemmat ihmiset ja ne, joilla on heikko immuunijärjestelmä saattaa kuitenkin vaikuttaa pahin ja parantua paljon hitaammin. "

(0)
(0)