Unet ja eläimet

Terveys Minna Jaatinen Tammikuu 23, 2017 3 13
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kun me unelma, meidän alitajuntaan kertoo hänen asia. Mitä meidän unelma on tekemistä sen kanssa, mitä olemme nähneet, kokeneet tai mitä speelt.`Dieren elämässämme, jotka näkyvät unet on erityinen merkitys. Kunkin eläimen on tiettyjä ominaisuuksia, kun yritämme ymmärtää luonnetta pedon me paremmin ymmärtää, mitä uni kertoo meille.

Letkut

Kun haaveilet käärmeitä tämä voi olla merkki siitä, että olet tietoinen oman hengellisyyden. Käärme symboloi muutosta ja muutos. Tämä voi tarkoittaa, että istut vaiheeseen, jossa etsit muuttaa tai onko se vain aika vaihtaa. Sinut purrut käärme? Sitten paikka, jossa olet vähän kiinnostusta on, kun käärme puree kurkussa, esimerkiksi, tämä osoittaa viestinnän ongelma.

Koirat

Koirilla, ajattelemme ystävyyttä ja uskollisuutta. Joten tämä voi olla myönteinen unen, jossa luotat joku, koira on aggressiivinen sitten on jotain vikaa suhdetta.

Kissat

Kissa edustaa naisellinen itseemme mutta kissat ovat riippumattomia ja kissa unelmiesi voi tarkoittaa haluat enemmän vapautta. Että olet liian riippuvainen.

Hevos-

Hevonen on saaliseläinten mutta voi myös merkitä vapautta. Haaveiletko siitä hevonen, joka on villi ja vapaa yli tasankojen laukkaa? Sinun kannattaa enemmän vapautta tai jopa hänen löysä, pelleily, mene pois oman katon. Hevonen, joka on työskennellä voi ilmoittaa tunne liikaa tekemistä, liian ?? kuorma ?? on olalla.

Linnut

Tässä on monia mahdollisuuksia, mutta kun ajattelee onko vapaa lintuja on haaveillut lintu häkissä. Lintu yksin tai lintu parvi. Ehkä unelmoinut kotka tai jopa papukaija. Kotka tai kotka lentää antaa tunne valtaa, on seisomaan kaikkialla, olla johtaja, se voi myös olla negatiivinen, jos se ylityksiä määräävää asemaa. Haaveiletko noin ankka? Ankka on joustava, hän voi jauhaa melkein missä tahansa ja voi uida, juosta ja lentää.

Mehiläiset ja perhoset

Joka ajattelee mehiläisten usein ajattelee vastaa Kiirettä ja tämä on myös viesti, kun olet haaveillut mehiläiset, paljon työtä, järjestää yhdessä. Mutta mehiläiset ovat hunajaa joten yritä nähdä positiivista puolta.
Perhoset ovat kuin käärme symboloi muutosta ja muutos, mutta myös lyhyt elämä, ja hilpeä flitting läpi elämän.

Delfiinit

Delfiinit ovat eläimiä, jotka puhua mielikuvitusta, me ihailemme niiden ketteryyttä ja leikkisyyttä, kun unta delfiinejä voi tarkoittaa, että haluat myös olla leikkisä, utelias mutta myös, että on jotain vikaa viestintä. Tapa, jolla delfiinien kommunikoivat toistensa kanssa, kun kaikki on hyvin erikoinen.

Siilit

Vaikka löydämme siili koskettava, hän ei ole iso piikit ja voi pyöriä itse vaarassa. Kun siili on unelmiesi, tämä tarkoittaa, että eläkkeelle vaikeissa tilanteissa, sinun piikit tahallisuus. Et saa olla avoin tunteita.

Tiikeri

Tiikeri on ruumiillistuma armon, voimaa ja rohkeutta. Tiikeri ei ole helposti peloissaan ja kun unelmoit tiikeri voit olla vähemmän pelkää, enemmän kuin tiikeri.

Kettu

Kettu on älykäs, ketterä, ovela, kettu on näkymätön eroon ajajia. Kettu unelmiesi voi ilmoittaa, että haluat olla älykkäämpiä, ajatus on outwitted.
Haaveiletko noin eläimiä, joita ei ole lueteltu tässä? Mieltä olet eläin jälkeen, mikä on merkki, jossa se tunnetaan ja miten voit soveltaa sitä elämässäsi.
(0)
(0)