Unelma loma ilman stressiä. Korostaa ennen olet mennyt - sarake Mariska van Gennep

Miscellany Voitto Leinonen Tammikuu 23, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Oletko lähdössä lomalle pian ja te iloita suuresti, että? Voit tietenkin korostaa jo täynnä, koska on niin monia tarpeita lomasi? Joten kun olet saapunut määränpäähän ensimmäisinä päivinä ovat hirveän ulos malttinsa, koska et ole löytänyt sinun vuorosi.

Kehosi on edelleen stressiä ja reagoivat sen kun voit ja itse asiassa erittäin helppo tehdä. Eräänlainen vieroitusoireita. Miten estää tämän? Tässä muutamia vinkkejä.

Vinkkejä

  • Laittaa niin paljon tavaraa jo tehnyt jossa sinun ei tarvitse nyt. Kaikki oli jopa kolme tai neljä päivää etukäteen ja ei sen jälkeen. Sitten on muutaman päivän rauta ja taita jos et viime hetkellä valita suosikki T paita pyykkinarulla. Mahdollisuudet ovat annat sen roikkua stressiä.
  • Rakentaminen alas sijasta ylöspäin. Kun työ ei ole vielä koko ystäväpiirin ja perheen pitkin nähdä ne ennen kuin lähdet lomalle. Voit perheen ja ystävien eräänä iltana kun kutsut kotiin, niin olet ollut ne kaikki kerralla. Olitpa mene päävalikkoon menneisyyden ja puhelimen hoitaa loput. Säästää valtavasti aikaa.
  • Kuuluisa: tehdä luettelot mitä tuoda tai mitä et halua unohtaa. Asun itse lähellä lomakauden luettelot. Jopa vieressä sänkyni on kynä ja paperia minulle, jos jotain tulee mieleen, että en "saa" unohtaa. Joten voit saada asioita olet tehnyt tai ovat valmiita daub. Ja ... teidän lomakohde, voit usein tehdä hienoja ostoksia, joten se ei todellakaan ole, jos unohdat hammastahnaa. On parempi ajatella silmälasit / piilolinssit ylimääräistä, pilleri tai lääkitys. Ne ovat hieman vaikeampi saada lomaa osoite.
  • Muista, että olet menossa lomalle. Herkullinen de-stressiä, rentoutua. Tulet takaisin, niin sen jälkeen ajan voit saada tiettyjä työhön tai jotka jäävät ovat poimien uudelleen. Sinulla ei oikeastaan ​​ole mitään työtä.
  • Mariska van Gennep kirjoittaa sarake kaksi kertaa kuukaudessa. Mariska on omistajan Moments of Meditaatio

    (0)
    (0)