U-levyt, tapa kiertoteitä

Auto Eevertti Savolainen Maaliskuu 12, 2018 5 19
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
U-merkkejä! Usein näkee nämä merkit näkyvät matkan varrella. Kaikki nämä merkit on kiinnitetty nykyisiä reitin merkkejä. Mutta missä olisi näitä merkkejä? Tässä artikkelissa kerrotaan, miten ja miksi tämä uudentyyppinen levyt nähdään yhä moottoriteillä ja mikä niiden tarkoitus on.

Mitä U-levyjä?

U-levyt ovat levyjä, jotka ovat nähneet useammin pitkin valtateitä. Tämä uusi hallitus on ajatus, että alkunsa Saksassa ja kopioitiin Department of Public Works. Kaikki nämä merkit on kiinnitetty olemassa oleviin reitin merkkejä, kuten näet kuvassa. Nämä merkit antavat sinulle vaihtoehtoisia reittejä onnettomuuksissa tai muissa hätätilanteissa valtatie. Usein vaikeissa teillä, joilla on vain vähän mahdollisuuksia vaihtoehtoisia reittejä riippuu niin aluksella, joka voi seurata. Kirjain U tarkoittaa vaihtoehtoisen reitin ?? ??.

Näiden levyjen

Tämän U-levyt on auttaa autoilijoita kirjaimellisesti tiellä, kun he päätyivät ruuhka maantiellä tai moottoritiellä. Käyttämällä numerot U-levy kuljettajat voivat sitten seurata hyvä vaihtoehto. Nämä merkit tulee lopulta korvata keltainen kulkeutumisen merkkejä tiedossa.
Vaihtoehtoinen kulkeutuminen reitti antaa enemmän virtaa verenkierrossa ja johtaa vähemmän ruuhkia. Nämä reitit eivät ole reittejä, jotka ovat nopeampia kuin tavanomaisen reitin, mutta äärimmäisen ruuhkia tai rakentaminen usein näillä reiteillä enemmän aikaa säästöjä asunnon tien ruuhkaan.
Kiertoteitä ovat muuten myös niin, että se ei tule vaarallisia paikkoja, kuten koulut ja ole turisti reittejä. Ne ovat puhtaasti reittejä liikennettä hyvä, turvallinen ja nopea tapa anna sen virrata. Nämä reitit ovat siis normaaliolosuhteissa, ei varmasti nopeammin, joten ne eivät kutsutaan pikanäppäimet. Kun tällainen vaihtoehtoinen reitti on tehty aktiivinen, esimerkiksi Tekstiviesti kärryt, taitto paneelit tien varteen tai radiossa reitillä voidaan sovittaa ohjaamaan liikennettä nopeammin läpi vaihtoehtoisen reitin. Tämä voi olla, esimerkiksi, jonka liikenne on muuten väliaikaisesti asetettu.

Onko järjestelmä toimii?

Onnistuneen oikeudenkäynti vuonna 2006 maakunnassa Pohjois-Hollanti, lähellä Wieringerwerf on laajasti tutkinut useita hankalia ongelmia maassamme. Nyt on hiljattain kirjoittaneet kymmeniä merkkejä ja enemmän ja enemmän maassa. Järjestelmä näistä merkeistä on myönteinen vaikutus liikenneruuhkien vähentämiseksi. Se antaa myös autoilijoita enemmän varmuutta perustuvat matka-aika ja saavutettavuus on myös luotettavampi.
(0)
(0)