Tuntematon valitusten PMS

Terveys Terttu Suominen Tammikuu 22, 2017 6 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Että voit olla jörö ennen kuukautisia, se on nyt tiedossa. Että ruokahalu suklaa voi olla vastustamaton, liian. Mutta on epämääräisiä oireita PMS joita käsitellään paljon vähemmän: ajattele jäykkä lihaksia, epämääräinen vatsavaivat ja päänsärky. Jos tiedät mikä odottamattomia vaikutuksia teidän lähestyvästä kuukautiset voi olla, voit käsitellä niitä paremmin. Se on erittäin ärsyttävää huomautuksen kun et tunne hyvin ja joka jättää näkyvät: "Onko sinulla kuukautiset tai jotain?" Vastaantulevien aika voi vaikuttaa mielentilaan, on nyt tunnettu tosiasia, että siellä myös olleet kaikkien huulilla useissa tapauksissa saa vetää keskusteluihin. Vähän ymmärrystä ei ole liikaa pyytää fyysinen työtä muodossa, kuten kuukautiset, että on. Työssä, jossa koko maailma voi hyötyä, koska se on hedelmällisyyttä sykli naisten että kirjaimellisesti koko maailma peräisin.

Ymmärtäminen

Tämä "ymmärrys" on laajempi avainsanoja. Aloittaa kuvaannollisesti. Ulkomaailmaan on usein vähän ymmärrystä PMS, koska luonnollinen rytmejä naisvartalon ei ainoastaan ​​taloudellisen pilttuu. Teemme, ja rauhallisuus on sissies! Mutta todellisuudessa anna ymmärrystämme oireita, jotka voivat edeltää kuukautiset toivomisen varaa. Henkilökohtaisesti. Emme useinkaan tiedä, mitä linkkejä voi olla siellä. Tuo se tähän muutokseen ja tulet ennen kuukautisia miellyttävämpää mukaan. Jos voit laittaa fyysisiä oireita, ja tiedämme, että ne ovat väliaikaisia ​​ja erityisiä hormonaalista, kun kaikki, mikä säästää vähintään puolet.

Lihas Valitukset

Äkillinen lihaskipua? Jäykkyys selässä? Ladata käsissä tai ranteissa? Nämä ovat kaikki ilmiöitä, jotka voivat syntyä ennen kuukautisia. Todellakin, jos olet sairastanut RSI, nimi yhteisiä valituksia lihaksissa ja nivelissä, voi olla, että oireet missä olit niin hieno pois vähintään yhden päivän kuukaudessa palata spontaanisti. Ennen kuin niin nivel- ja lihaskipu ja ihme paniikissa mitä teit väärin: Katsokaa missä vaiheessa kuukautiskiertoa olet. Se voi olla hyvin valaisevaa. Kuten muidenkin toisarvoisiin tapauksiin lihas- ja nivelsärky, se on hyvä nyt lievittää tavanomainen enemmän vaihtelua katsomatta asenteita ja on mukava valhe siellä sellaiseen paikkaan, mahdollisimman suora, sekä rento kuin mahdollista, ja teidän paino jakautuu mahdollisimman tasaisesti yli laiturissa. Se on paljon parempi kuin tavoitella pillereitä.

Väsymys

Yksi tai kaksi päivää ennen kuukautisia tulee, voit käyttää "hälytys" ikään kuin ääni kuuluu. Tai ei. Tai, olet koira väsynyt. Tämä voi olla selvä merkki siitä, että seuraat huonovointisuus tänään tai huomenna. Sitten lepäätte kuin voit. Sinun pitäisi välttämättä mennä töihin, niin lue lisää taukoja. Laita välillä työtä nyt ja sulje silmäsi ja katso hyvin rauhallinen ja rento pimeässä; mahdollisesti minuutti wc niin se on missään muualla, joka pystyy tarjoamaan laajan valikoiman valaistus väsymyksen valituksia. Joka tapauksessa, ota asenne hyväksymistä ja kärsivällisyyttä kohti kehoa. Juuri siksi naisen elimistö tietää näiden syklien, asut ylös- ja alaspäin, energian tasolla. Tämä merkitsee erityisesti sitä, että hetket, kun lataat, voit valmistautua piikki teidän energiaa, kun kuukautiset on ohi. Kokeile. Samaan aikaan, ymmärtää, että väsymys ennen aika on normaali. Ja voit odottaa, että energiaa jossain vaiheessa myöhemmin, kaikki ns haittaa ohittaa runsaasti. Edellyttäen olet ottanut tällä välin loput että elimistö tarvitsee, seuraavan jakson varmasti tuo korvaus muodossa uutta energiaa huippu.

Epämääräinen vatsavaivat

Ei ainoastaan ​​runsaiden kuukautisten vatsavaivat voi tapahtua jo ennen kuukautisia. Sitten, kuitenkin, ne ovat paljon heikommassa. Se voi olla hyvin lievä pahoinvointi tai haluttomuus vastaan ​​tietyissä elintarvikkeissa. Anna vatsa opastaa, joko, puhumattakaan mitä tällä hetkellä vastustaa. Syö kevyempi ja saada hieman enemmän ja syöminen kertaa tavallista pienempi, jos se antaa sinulle helpotusta. Valitettavasti neuvoja tässä tapauksessa ei voi olla muuta kuin: vaikka murhaava ruokahalu suklaa, kuten lukee todellinen klisee, älä periksi kiusaukselle kunhan mahassa lähettää hienovarainen signaaleja tyytymättömyyden.

Nälkä Bang!

Vastapäätä edellä kuvatut ongelmat myös tapahtuu: äkillinen nälkä osuma. Jos sinulla on ennen kuukautisia enemmän nälkäinen, älä vaivata itseäsi teidän pitämällä tiukka tavallisesta syöminen aikataulu. PMS ei kestä niin kauan, joten voit tuntea olosi turvalliseksi jotain ylimääräistä syödä nyt ja sitten. Älä liioittele. Pieni pala suklaata on hieno, mutta kaksi baaria ovat toinen juttu. Valitse varsinkin ravitseva, "kiinteä" elintarvikkeita, kuten koko vehnän keksi aamiainen, kuivattuja aprikooseja, siivu piparkakut vähän voita tai hedelmiä.

Hammassärky ja leuan kipua

Tarkoittaa yhtäkkiä juuri ennen kuukautisia ja leirin kanssa herkät hampaat, lievää kipua leuan tai valita? Ellei tilanne vaatii välittömiä toimia, koska kipu kasvaa, ensin katsomaan kalenteria. Ennen kuukautisia, koska saatat epämääräisiä oireita teidän leukojen ja hampaat. Tämä on tilapäinen herkkyys, joka on verrattavissa siihen, mitä joskus tapahtuu, vilustuminen tai flunssa. Uudelleen, sinun ei tarvitse tavoitella kipulääke. Kokeile soveltamalla suusi säännöllisesti huuhdella haalealla vedellä, tai hieroa posket kevyesti sormilla. Myös ylimääräisiä lepo - ja tämä koskee eniten epämääräisiä oireita ennen kuukautisia - usein ihmelääke. Tämä pehmentää epämääräinen kipu tarpeeksi usein varmistaa, että saat siellä jälkeen puolen tunnin jo paljon paremmin sinua vastaan.

Ja lisää ...?

Koska hormonit ei ainoastaan ​​vaikuta hedelmällisyyteen aikana, mutta kirjaimellisesti koko kehon, Lista ei ole täydellinen. Miten elimistö, se on henkilökohtainen asia. Se on palkitseva työ antaa itsellesi ylimääräistä huomiota kysymykseen, miten kehosi reagoi teidän kuukausittain. Tietää enemmän, ymmärtää enemmän, joten sanonta kuuluu. Tämä koskee erityisesti oman kehon. Yksi varoitus olisi täällä: jos oireet ovat enemmän kuin epämääräisiä ja suhteellisen kevyt, se kannattaa aina tarkistaa lääkärisi kanssa, on aika ryhtyä toimiin. Muuten, myös toissijaisesti piiri saatavilla monia tehokkaita ratkaisuja. Ajattele homeopaattiset, mutta myös tuntemattomia keho-mieli tekniikoita Tao. Called aurinko tervehdyksen harjoitus, joka tunnetaan jooga, joskus myös antaa helpotusta. Joka tapauksessa, antaa ylimääräistä hoitoa, huomiota ja ymmärrystä itse aikana ennen kuukautisia. Sinulla on vain yksi sinulle, ja joka ansaitsee rakkautta ja huolenpitoa käsitellä.
(0)
(0)