Tuntematon vaaroista huono suuhygienia vinkkejä ja trendejä

Terveys Sirkku Hämäläinen Lokakuu 10, 2017 1 11
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Huono huolet aiheutti enemmän ongelmia suussa kuin pahanhajuinen hengitys tai ruma hampaat. Tutkimusten mukaan lisäisi sydänsairauksien riskiä 70% aikuisilla, jotka pitävät huono suuhygienia. Kaikki tutkimuksen mukaan asianosainen, eli Philips Sonicare, tulokset ovat merkittäviä. Tekemisestä kuluttajien tutkimuksesta, jonka Philips Sonicare on selvä: emme Hollanti ovat tietoisia riskejä ?? t huono suuhygienia terveyteen. Sinulla ei ollut aavistustakaan, että suun terveyttä vaikutus on myös sydänsairaus? Sitten olet hyvässä seurassa, koska tämä koskee 80% Hollannin vastaajista. Onko sinulla kalvava tunne, että teet jotain parempaa pitäisi huolehtia hampaita? Sitten olet takaisin vähemmistöön, sillä vain joka viides Hollanti alkaen tutkimus on tietoinen tästä ja antaa sille vapaasti myöntää.

Riskit huono suuhygienia

Mikä on tarkka huonoja tapoja suuhygieniavalmisteita ovat mukana? Ei vain huono hampaat, mutta myös laiminlyönti purkkaa. Tämä voi johtaa erilaisiin jalka ongelmia, ja joilla voi olla yllättävän vakavia seurauksia yleistä terveydentilaa. On tunnettua, että hampaat voivat löystyä, erityisesti tulehtuneet ikenet. Mutta siellä on enemmän. Tästä pääsemme toiseen British tutkimuksessa. Todettiin, että on olemassa suora yhteys huono suun terveys ja sydänsairauksia. Tutkimuksen mukaan tuo huono suuhygienia kanssa 70% suurempi riski tällaisia ​​vaivoja. On luultavasti yhteys huono suuhygienia ja huono valvonta verensokeri, ja jopa raskauden komplikaatioita. Huomaa, että tämä ei määrittele kuinka huono suuhygienia olisi luoda ongelmia. Mutta miksi ei hyödyntää näitä tuloksia mitä tietoisesti käsitellä suunhoitotarpeiden?

Edut hyvä suullinen hoito

Se tulee valmistajalta suuhygieniavalmisteita, mutta se on hyvä uutinen: Philips Oral Healthcare uskoo, että hyvä suullinen hoito tottumukset voivat auttaa pitämään hampaat koko elämäsi hyvässä kunnossa. Toisin sanoen, vaikka koskaan hampaiden menetys tai edes tarvitse sinua jättämään tekohampaat toimenpiteen lähes automaattisesti kuului ikä, jos hoidat ikenet ja hampaat oikein, se pitäisi enää olla tarpeen.

Mitä tehdä?

Vanhentunut ennakkoluulo on, että sähköinen harjaus jotain laiskoja ihmisiä. Todellisuudessa auttaa sähköhammasharja - ehdottomasti "Sonic" - sinun täytyy saada joskus uskomaton määrä harjausliikettä, et koskaan kiinni vanha kunnon harja kädessä. Tämä koskee tietenkin myös oikea harjaamalla tekniikkaa. Puhdistus ei ole tie alanurkkaan "puhtaana, mutta vaaraa hampaita. Hyvä harja on huolellisesti harjaamalla, ja jos et ole varma, miten se tehdään, niin se on parasta neuvoo sinua jättämään. Suuhygienisti voi auttaa sinua, mutta on olemassa myös hammashoidon tarjoajia, joiden palvelut laittaa elokuvia verkossa, tai oikea kirjalliset ohjeet. Melko uusi kehitys, joka on yhä enemmän ei kannata yksinkertaisesti harjata jokaisen aterian jälkeen. Jotkut hammaslääkärit suosittelevat jopa vain harjata kahdesti päivässä, niin, että hammaskiille ei kärsi liikaa. Lisäksi uusi suositus ei heti syömisen jälkeen hapan hedelmiä, mehuja ja virvoitusjuomia harjata, koska ne pehmentävät hammaskiillettä väliaikainen ja haavoittuva. Se ei ole ylellisyyttä hammaslääkäriin tai suuhygienistin hakea henkilökohtaista neuvontaa.

Suuntaukset sähköinen harja

Sonic hammasharjat tunnemme uusimman sukupolven sähköhammasharjat. Näillä harjat ei ole harvinaista kiinni merkittävä määrä noin 30000 harjausliikettä minuutissa! Jopa uudempi on yhdistelmä tämän tekniikan huolellisesti. Harja Uuden Philips Sonicare FlexCare + Philips liikkumisen suunnattu nesteen hampaiden välitse ja pitkin ikenet lihan reuna, jolloin ehto paranee. Mukaan sanoa Philipsin parantaa tämän uuden sähköisen hammasharja, kunnon kumit neljäntoista päivän kuluessa, verrattuna harjaamalla hammasharja.

Miten ja miksi kiillotettu Alankomaat?

Tutkimus osoittaa, että Philips sähköhammasharja on melko vakiintunut. 65.6% Alankomaiden luonnehtii sähkö harja on paras tapa hoitaa hampaita. Mutta silti tarkoittaa, että yli puolet Alankomaiden harjaus hammasharja. Ottaa hyvin hoidettu hampaat tulokset erittäin korkealla meidän prioriteettiluettelossa. Neljännes Hollannin jopa osoittaa löytää hyvin hoidettu hampaat tärkeämpää kuin terve iho, hyvä suoliston, hoikka, kauniit silmät ja kauniit hiukset. Toisella sijalla on siisti vaatetus. Itse asiassa koskien hammasharja politiikka: käytämme mieluummin jonkun hammasharja kuin me lainata oman hammasharja jollekulle ....
(0)
(0)