Tunnista oireet vaihdevuodet

Terveys Kasperi Aho Tammikuu 23, 2017 0 124
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tunnista oireet vaihdevuodet

Jos vaihdevuodet määritellään pysyväksi lopettamiseksi sääntöjen, se on lähes mahdotonta asettaa päivämäärä tarkasti. Selitykset asiantuntijamme.

Jokainen nainen on syntynyt tietty varastossa rakkulat erilaista pientä munaa kätkeytyneenä munasarjat ja tarkoitus tulla kypsä munia, jotka ovat välttämättömiä lisääntyminen. Ja jos naiset eivät ole yhtä paljon, se on, että ne eivät häviä samalla nopeudella ...

Vaihdevuodet: väistämätön väheneminen iän myötä

Varmaa on vain se määrä munarakkuloita ja hormonaalista eritteiden niiden kehittäminen pienentyä ajan myötä. Nainen murrosikä on noin 500000 munarakkuloita; aikana ennen tai peri-vaihdevuodet, se on edelleen noin 35 000 ilmetä kliinisiä oireita ja / tai biologisia.

Yksinkertaisesti: vuotiaana 38, hedelmällisyyden lasku; 40, osoittaa huuhtelu yö; että on 47-48 vuotta oireet tullut haittaavia enemmistö.

Siirtymäaika vaikea elää ja tukea

"Ajanjakso että kehyksiä vaihdevuodet, noin 47-48 vuotta vanha, osoittaa tuskallista elää naisten ja vaikea käsitellä lääkärille", sanoo tohtori Michele Lachowsky, gynekologi ja psychosomaticienne.

Säännöt ovat anarkistinen, voi kadota ja sitten uudelleen näkyviin useita kuukausia. Real uudelleenkäynnistys munasarjat? On vaikea sanoa, ja lisää onko kuukautisia tarkoittaa, että raskaus on vielä mahdollista. Koska iäkkäiden osuus munarakkuloita suurempi kuin nuorten munarakkuloita.

Keski-ikä vaihdevuodet on välillä 48 ja 54 vuotta, mutta ei tutkimus voi diagnosoida lopullisen vaihdevuodet. Paitsi erityistapauksissa, hormonaalista määrityksiä ei ilmoitettu. Ne ovat epäluotettavia diagnosointiin vaihdevuodet koska ne mittaavat toimintaa follikkelia, ne vaihtelevat yhdestä päivästä toiseen. Lantion ultrasonography puolestaan ​​tarjoaa lähentämisestä munasarjojen Reserve munarakkuloiden, mutta tämä on tilastollinen lähestymistapa.

Vaihdevuodet diagnoosi on vaikea määrittää

Diagnoosi perustuu pääasiassa kliinisten oireiden ja iän. Ei tutkimus voi diagnosoida lopullisen vaihdevuodet. "Tilastollisesti naista pidetään vaihdevuosien vuoden kuluttua ilman sääntöjä 50 vuotta", sanoo tohtori Lachowsky-haittoja ... mutta esimerkit eivät ole harvinaisia.

Hän jäisi noin tuhat rakkulat vaihdevuodet ohittaneen naisen, joten mahdollinen uudelleen munasarjojen toiminnan. Todisteita, "118 tapausta raskauden todettiin tutkimuksessa vuotiaiden naisten 40-45 vuotta pidetään vaihdevuodet", sanoo tohtori Christian Jamin, gynekologi. Kuitenkin nainen kokee vaihdevuodet myöhään harvoissa tapauksissa hänen munasarjojen toiminnan.

Iän, munarakkuloita ovat vähemmän lannoitettu ja raskaus on todennäköisempää. "Jos näemme, että nainen yli 40 ei ole oikaistu kaksi tai kolme vuotta, on arvioitu, että se ei voi enää olla raskaana", sanoo tohtori Lachowsky.

Ilmaisin merkkejä vaihdevuodet

Kuumia aaltoja, yöhikoilua, laajalle levinnyt kipu, erityisesti yhteisten, ovat tärkeimmät oireet emättimen kuivuutta. Voi liittyä tähän, jonka ketjureaktio, unettomuus, ärtyneisyys, masennus, suhde ja avio-ongelmia, häiriöt merkki ...

Lopuksi voi ilmetä myöhemmin liittyviä tapahtumia hormonipuutoksen ajan kuten osteoporoosi, ihon vanhenemista, lisääntynyt sepelvaltimotaudin, lihasten kuihtumista ...

Itse asiassa 20% naisista on täysin säästynyt, toiset vaikeuttaa vaihtelevassa määrin. On kuitenkin olemassa hoitovaihtoehtoja lievittää naisten erittäin invaliditeettiin oireita.

(0)
(0)