Tulehtuneet silmät hevonen

Luonto Aila Hiltunen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Syksyn tulee uudelleen ja uudelleen kääntymään takaisin kovassa tuulessa ja matalissa lämpötiloissa se voi olla että hevonen tulehtuvat hänen silmänsä. Tämä tapahtuu paljon hevosia ja vaikea korjata. Tässä artikkelissa kuvataan, miten hevonen voi tulla tulehtunut silmät, ja vinkkejä annetaan korjata tulehtunut silmät.

Kuinka tunnistaa tulehtunut silmät hevonen?

Onko hevonen ovat likaisen keltainen mätä nurkissa? Sitten tämä on merkki tulehtunut silmät. Usein näet, että iholle silmiin eräänlainen lima kalvo on juuttunut hiukset hevosen, tämä vuori on oikea silmä ja on vaikea poistaa. Tämäkin on merkki tulehtunut silmät. Silmät voivat olla punaiset koska tulehtunut silmät, kuten ärsyttää ihmisillä. Tunnistatko mitään edellä mainituista signaalin, parempi katsoa kuin katua ja ryhtyä toimiin.

Mitkä ovat mahdollisia syitä tulehtuneet silmät hevonen?

Usein näet, että jos sää yhtäkkiä muuttuu hevonen saa tulehtuneet silmät. Monissa tuulen, sateen ja alhaisissa lämpötiloissa saamme ihmiset todellakin liian kylmä, niin tämä on tekemistä vastus hevosen. Hevoset, että viettää paljon ulkona tuuli voi olla heidän tulehtunut silmät. Mutta lisäksi sää, on enemmän syitä. Jos hevonen on pitkä poiminta jotka kaatuminen silmät he poimia hermostua silmissä teidän hevonen, voi myös tulehtunut silmät esiintyä. Viimeinen vaihtoehto, joka usein tapahtuu, on pöly, jos hevonen paljon vakaa ja siellä on paljon pölyä voi myös olla mahdollinen syy läsnä, pöly ärsyttää koska silmissä hevosen.

Miten voit tulehtuneet silmät korjata teidän hevonen?

Nyt syy tulehtunut silmät tietää hevonen, sinun pitäisi ryhtyä toimiin korjatakseen tulehtunut silmät. Ensinnäkin katsoin sitä mahtuu hevonen. Onko hevonen pölyisessä lato tai aina tuulessa? On viisasta tehdä jotain, varmista, että hevonen pilttuu ikkunan ulkopuolella tai että hevonen ulkona tuuli piilopaikan. Jos tulehtuneet silmät aiheuttama ärsytystä kuut hevosen, voit leikata sen tai punokset, joten harja ei ärsytä silmiä hevosesi.
Syy ongelmanratkaisu on mahdollisuus, mutta tietysti haluat myös hevosen tulla mahdollisimman nopeasti alkaen virta. Halpa ja laajalti käytetty ratkaisu kiehuu teetä, ne annetaan jäähtyä ja voitele silmät. Jotkut hevoset päivittäin lika silmästä riittää, se on aina suositeltavaa, vaikka hevonen ei kärsi tulehtunut silmissä. Jos ei läpäise tulehtunut silmä voidetta voit kysyä eläinlääkäriltä, ​​tämä on kalliimpi vaihtoehto kuin teetä.

Mitä tapahtuu, jos minkäänlaista tulehtunut silmissä hevonen?

Jotkut hevoset tartunnan silmät menee pois, toisissa tauti vain pahenee. Tulehdus voi olla niin huono, että hevonen saa kalvon yli hänen silmänsä ja näyttää vähemmän tai jopa tulee sokea.
(0)
(0)