Tärkeää ihmisiä sairaushistoria

Terveys Auno Ruutu Toukokuu 29, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Lääketieteen on yksi vanhimmista tieteiden maailmassa. Kreikkalaiset Lääketieteen harjoiteltiin ihmiset, jotka myöhemmin perustajat lääketieteen voisi mennä kirjoja. Alla on luettelo kaikista henkilöistä lääketieteen historiassa ollut merkitystä.

Hippokrates

: Suurin lääkäri antiikin liitetty lääketieteellisen koulun saarella Kos. Häneltä tulisi sisällyttää tekstiin ambsteed jossa kaikki lääkärit on läpäistävä jos he haluavat tulla hyväksytyksi lääkärintoimen harjoittamisesta.

Aristoteles

: Kuuluisa kreikkalainen filosofi, jonka ajatuksia rakenteeseen ja toimintaan VSN elollisen luonnon kunnes hyvin keskiaikaan määritetty ajatella ja toimia silloisen lääkärit.

Celsus

: Roman tutkija kaikenlaisia ​​terveysasiat antoi lyhyet tiivistelmät että vuosisatojen ajan palvelleet opas.

Galen

: Roman lääkäri, alunperin kirurgi gladiaattoreita, myöhemmin lääkäri keisari Commodus, jonka kirjoitukset oppinut yli tuhat vuotta Euroopan lääke, vaikka hänen teorioita riittävästi perustuu havaintoihin.

Avicenna

: Famous Persian filosofi ja lääkäri; valmistelemien tekstien hänelle oli suuri vaikutus sitten ja myöhemmin lääketieteen.

Maimonides

: Famous juutalainen teologi, filosofi ja lääkäri, joka asui Espanjassa, Marokossa ja Egyptissä. Kirjoitti kaikenlaisia ​​terveyteen liittyviä kysymyksiä ja käyttäytymisestä tavalla lääkäri.

A. Vesalius

: Professori Padovan. Kotoisin Flanderi. Tämä oli hajoavat asiantuntija, joka julkaistaan ​​pioneerityötä ihmisen anatomia ensimmäisen kerran perustuu laajaan havainto,

Antoni van Leeuwenhoek

Maailmankuulu Hollantilainen biologi, joka on erittäin hyvä, pitkään vailla mikroskoopit valmistettu ja lukuisat mikro-organismeja löydettiin. Hänen julkaisut olivat yli vuosisadan melkein huomaamatta.

Palfijn

: Flanderin anatomi ja kirurgi, joka tunnetaan parhaiten hänen pihdit.

Hermanus Boerhaave

Yksi kuuluisimmista lääkärit aikansa, professori Leiden, houkutteli oppilaat eri puolilta maailmaa.

L. J. Auenbrugger

: Itävaltalainen lääkäri lyömäsoittimet kuin tutkimusmenetelmä käyttöön.

I.P. Semmelweis

: Wien gynekologi jotka ymmärsivät, että lapsivuodekuume johtuu riittämätön puhdistaa ja desinfioida kädet ja välineitä. Sen seurauksena, tartuntojen määrä oli rajusti.

A. Mathijsen

: Hollanti sotilaallinen lääkäri ja keksijä valettu.

Claude Bernard

Ranskalainen fysiologi joka teki tärkeä tutkimus mukaan lukien sokeri aineenvaihdunta, lämmönsäätö ja verisuonten hermoja.

FC Donders

: Hollanti silmälääkäri ja fysiologi, professori Utrechtissa. Tuli maailmalla mainetta kautta hänen monipuolista tutkimuksia.

J. M. Charcot

Ranskan neurologi monien sairauksien hermoston tutkittu ja uraauurtavaa työtä, jota sen hoidosta.

Louis Pasteur

: Kuuluisa ranskalainen kemisti ja bakteriologi. Oli muun muassa tunnettu hänen löytö taudin aiheuttaja raivotautia.

R.L. Virchow

Saksalainen lääkäri, antropologi, Prehistorian ja poliitikko. Hän oli perustaja solu patologian ja tutkija monilla patologian.

Robert Koch

Saksan bakteriologi ja professori Berliinissä. Hän oli perustaja modernin bakteriologian ja löytäjä esim tuberkuloosibasillien. Hän sai Nobelin palkinnon vuonna 1905.

J. Lister

: Englanti kirurgi, joka johdetaan ensiksi leikkaussaliin, jotta ruiskuttaa karbol estämiseksi haavainfektioita. Hän oli perustaja käyttöönoton antisepsis.

Paul Ehrlich

Saksalainen lääkäri teki tärkeitä tutkimus sakoista ja synteettisten huumeiden, kuten salvarsan, jonka hän kehitti itse. Nobelin palkinnon vuonna 1908.

Ch. Eykman

: Hollanti lääkäri, joka yhdessä G Grin beriberi taudin vitamiinin puutos-ajossa. Perustaja opin vitamiineja. Sai Nobelin palkinnon vuonna 1929.

I.P. Pavlov

: Venäjä fysiologi kansainvälistä mainetta, luonut opin ilmastoitu refleksit. Sai Nobelin palkinnon vuonna 1904.

Sigmund Freud

: Itävaltalainen psykiatri, jonka löydöt t yhteys tietoisen ja tiedostamattoman heijastuvat löytyy psykoanalyysi. Hänen tutkimuksia erilaisia ​​oireita potilailla ja normaalit aloitti uuden aikakauden lääketieteen ja psykologian.

K. Landsteiner

: American patologi, syntynyt Itävallassa. Hän oli löytäjä veriryhmien ja Rhesus tekijä. Sai Nobelin palkinnon vuonna 1930.

Ch. S. Sherrington

Suuri Englanti fysiologi, oli professorina Oxfordin. Hän suorittaa perustutkimusta toiminnasta hermoston. Sai Nobelin palkinnon vuonna 1932.
(0)
(0)