Trilogy: Gears of War

Elektroninen Ale Mäenpää Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Gears of War on hyvä peli harkittuja tarina. Sinne pääsee kaikki menettää. Se on myös hyvin hauska pelata kavereiden kanssa. Sillä siitähän yleensä pelejä. Voit offline-ja online, ja se pitää sinut varattu tuntikausia paljon.

Gears of War

  • Julkaisupäivä: 17 marraskuu 2006
  • Kehittäjä: Epic Games
  • Julkaisija: Microsoft Game Studios
  • Genre: kolmannen persoonan Shooter
  • Varten: Xbox 360, PC

On yli 3 miljoonaa peliä myynyt koska se julkaistiin. Kun hänet vapautettiin PC oli uusia asioita lisätään, kuten Map editori, joten voit tehdä tehtäviä. Oli myös viisi yksinpelitehtävää lisätty. Se oli samalla eniten pelattu peli Xbox Live, online-osa Xbox. On neljä moninpeli, Warzone, salamurha, suorittaminen ja liite. Nämä ovat kaikki hauska online-tilat.

Story:

 Luku 1
Pelaat tarinan Marcus Fenix, sotilas joka vangittiin. Hän on ryhmä neljä sotilasta, Delta Squad. He elävät kuvitteellinen planeetta Sera, ja ovat sodassa olentoja, jotka elävät maan alla, Locust. On eräänlainen öljyä, jossa ihmiset saavat energiansa. He eivät vain tiedä, että tällainen öljy on enemmän haittavaikutuksia. Tämä aine on nimeltään Imulsion. Heillä on tehtävä löytää laite, joka tekee kartan maanalaisen verkoston Locust. Sitten he laittavat pommi heikoin paikka voittaa heitä. Kun monia esteitä he löytävät Alpha Squad, joilla on laite. Ne käsketään tuomaan laitteen tehtaan.
Luku 2:
Nopein tapa tehtaalta nopea auto. Lainanotto heidät muista selvinneitä sodan. He ajavat yöllä läpi kaupungin, jossa noin Locust laumoittain. Locust ovat liian vahvoja, ja niiden olisi vetäytyä leirille, jossa he ovat suuri taistelu kanssa Locust. Jos he voitti, ne vaeltavat takaisin tehtaalle.
Luku 3:
Kun he saapuivat, auto lakkaa toimimasta. Running ne menevät läpi tehtaan ja tunnelien päästä paikkaan, jossa laite olisi eniten vaikutusta. Jos laite tekee työnsä, hän on puolustaa häntä vastaan ​​aallot hyökkäyksiä Locust. Kun he ovat kuulleet päämajasta että laite on tehnyt liian vähän, he löytää toinen laite, joka sisältää lähes kaikki tiedot. Täällä he löytävät jälkiä vievät Marcus Fenix ​​isä, Adam Fenix.
Luku 4:
Tehtaalta, ne poimitaan helikopterilla Marcus kotikaupunkiinsa. Mutta tämä on käytössä Locust ja helikopteri ammutaan alas. Sitten ne on taistella tiensä läpi Locust on vanhempien kotiin Marcus, jossa hänen isänsä asuu edelleen. Sitten he löytävät Armored Personnel Carrier korjattavaksi. Puolet joukkueen korjata ajoneuvon ja loput etsii tietoa talon. Kun he löytävät salainen laboratorio talossa, he lähtevät näkymätön robotti takaisin sinne ladata tietoja. Jos robotti on lähes valmis lataamista, loput palaa korjatulla ajoneuvolla kun taas suuri Locust hirviö jahtaa niitä. Ne tavoittavat juuri APC ennen näytteen saa kätensä.
Luku 5:
Joukkue nyt menee juna, joka on pommi. Asemalla, ne erotetaan hyökkäyksen Locust. Marcus ja toinen ryhmän jäsen vain junassa voidakseen puolustaa sitä. Kun pommi on pomo, että joudut voittamaan. Sitten on rikki silta. Marcus lataa tiedot kansio pommi ja nopeasti hyppää helikopteri, että se lensi. Kun juna kaatuu räjähtää pommi tunneleissa Locust ja tuhosi suurimman osan Locust linna. Mutta ne eivät ole tuhonnut kaikki Locust ovat säilyneet muutenkin.

Pelattavuus

Peliä pelataan kolmas henkilö, painottaen monia suojautumaan niin et vahingoita. Joten voit aina päästä lähemmäksi vihollisen. Sinulla on myös monenlaisia ​​aseita, mutta pään tyyppi on hyökkäys ase moottorisahalla pohja lähitaisteluun.

Arvioita ja palkintoja

Peli on saanut paljon hyviä arvosteluja ja sai keskiarvo 94%. Tämä oli toinen paikka 2006.
Hän on saanut useita palkintoja, kuten Game of the Year Award ja erinomaisia ​​saavutuksia palkinnon. Peli oli hinnoiteltu sopiva soundtrack.
(0)
(0)