Toinen raskauskolmanneksen

Terveys Tuukka Lehtonen Tammikuu 22, 2017 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Toisen raskauskolmanneksen raskauden käsittää ajanjakson viikolla 14 viikkoon 27. Olet jo todella tottunut siihen, että olet raskaana, aikana, jolloin keskenmenon riski on suhteellisen suuri on ohi, vatsa kasvaa Voit odottaa ensimmäisen hauska kaiku, voit kuulla sydämen syke ja syntymättömän vauva kokee merkittävää kehitystä.

Mitä näkyviä muutoksia ovat

Kuten jo mainitsin siellä alkaa yleensä erittäin raskaana vatsa peräisin neljästoista viikolla. Tämä on kun haluat, esimerkiksi, koska työsi, silti hyvin naamiointi vaatteet. Tietyt vaatetus kuten tiukempi farkut ja hameet nyt pian liian pieni, joten sinun täytyy ottaa muita vaatteita kaapissa laittaa tai jopa muita enemmän löyhästi asentamisesta vaatteita ostaa. Jos sinulla ei ole äitiys rintaliivit ?? n, niin nyt on varmasti aika ostaa tätä, koska rinnat kasvaa. Monet päästä tämän ajan näkyvästi täydellisempää pää hiukset, joka on usein vain on mukava. Hiukset on täyteläisempi lisäksi jonka vaikutus raskauden hormoneja, jotka pitävät epäonnistuminen sen normaalin. Kun päähän toisen raskauskolmanneksen on, sinulla on nyt käyttää paljon vaatteita ja on todellinen raskaus vatsa bändi ehkä jopa teidän vaatekaappi. Onneksi, enemmän ja enemmän kohtuuhintaisia ​​äitiysvaatteita, jotka ovat myös erittäin trendikäs!

Mitä tapahtuu elimistössä toisella neljänneksellä

Kehossasi tapahtuu tässä toisella neljänneksellä, erittäin paljon. Voit ajatella seuraavaa kehitystä:
 • Ensimmäisen kolmanneksen aikana, pahoinvointi ja väsymys paljon, mutta todennäköisyys tämä on nyt paljon vähemmän. Ei saada paljon raskaana toisella vuosineljänneksellä, vaikutuksesta hormonien, ummetusta. Tämä voidaan vähentää juomalla paljon vettä ja paljon kuitua runsaasti elintarvikkeita kuluttaa. Myös närästys on sairaus, että monet naiset aikana toisen kolmanneksen aikana on otettu käyttöön.
 • Määrän kasvu vauva ja paineen, joka tulee käyttämästä kohtuun, jotkut naiset saavat tunne melko usein virtsata tai ne hyvin usein virtsata. Tämä ei ole ongelma, mutta se voi olla ärsyttävää. Lisäksi voit ajaa enemmän riskiä raskauden aikana hormonaaliset muutokset kystiitti, mutta vähentää sinulle päivittäin pari lasillista karpalomehua juo tätä riskiä, ​​mutta juo tarpeeksi vettä on edullista. Jossa virtsarakon tulehdus sinun pitäisi nähdä lääkärillesi muutenkin!
 • Kun olet raskaana, sinulla on erityisesti tämän ajan todennäköisemmin kohonnut verenpaine. Joten älä käytä liikaa suolaa ja rajoittaa kulutusta lakritsi.
 • Lopussa toisen neljänneksen, kohtu on jo navan yläpuolella, ja sinulla on myös vähemmän ja vähemmän tilaa mahassa. Tämä saattaa aiheuttaa vaivoja, kuten kipua kylkeen tai painetta virtsarakon ja suolet. Vierelläsi valhe paine on usein vähemmän. Kuitenkin, jos sinulla on voimakasta kipua, sinun pitäisi todella kuulla teidän kätilö tai GP. Lantionpohjan lihakset saada se kestämään raskaampia. Jos kaikki menee hyvin teet pitkään ollut asianmukainen harjoitukset tämän, pitää tehdä se välttää tämän mahdollisen ongelman lopussa raskauden tai synnytyksen jälkeen.

Kehittäminen vauva toisen raskauskolmanneksen

Alussa toisen neljänneksen, lapsi on jo noin 9 cm pitkä ja painaa noin 60 grammaa, kun taas ensimmäisinä viikkoina takaisin viikoittain vielä kolme senttiä ja 30 grammaa. Lapsen kehitykseen menee tällä toisella neljänneksellä, se osoittaa ero pimeyden ja valon, se voi tehdä nyrkki, se tulee huomata ääniä kohdun ulkopuolella, se aikoo tehdä kätensä suussa, on innokas ja voit jossain vaiheessa todella yhdistää kanssa vauva asettamalla kädet vatsa. Tänä aikana on yleensä standardi ultraääni, voit hyvin nähdä lapsi. Lopussa toisen neljänneksen, syntymättömän lapsen tosiasiassa elinkelpoinen kohdun ulkopuolella ja se on viikolla 27, keskimäärin 34 cm ja 900 grammaa, jossa silmäripset ja kulmakarvat!

Mitä voi ja on säänneltävä kaikki mitä toisella neljänneksellä raskauden

Pystyy toisella neljänneksellä raskauden ja sinun täytyy järjestää paljon asioita, joita voit ajatella:
 • Valmistautuminen vauvan huoneen ja ensimmäisen vauvan vaatteita, jotta voit tehdä tämän, kun olet seitsemännellä kuulla raskaana ovat täysin ratkaistu.
 • Jos et ole naimisissa, niin syntymättömän lapsen olisi tunnustettava isän siviilirekisteri-.
 • Hypätä alkaa miettiä hauskaa vauvan nimiä ja ehkä koko suunnittelun syntymän.
 • Tämä on myös oikea aika aloittaa raskauden kurssi. Päätä itse, millaisia ​​tietysti mukava, kuten jooga tai voimistelu.
 • On siisti olla tänä aikana työnantaja ilmoittaa ja etukäteen järjestää äitiyslomaan.
 • Sen lisäksi pitää raskauden päiväkirja on myös mukava muistiin myöhempää ottaa viikko saada kuvan vatsaan.
 • Voit myös jättää ajatuksesi miten menisi synnyttää ja kuka haluat olla.
(0)
(0)